Iasule, mandra cetate! (29)
Raspunsuri - Pagina 11
carmenp spune:
la multi ani, aime!
si mie mi-au venit banii ieri
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Danna_36 spune:
Aime, LA MULTI, MULTI ANI! cu sanatate si numai bucurii!
Petrecere frumoasa sambata, cand vine Tati...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
acvi spune:
LA MULTI ANI,AIME!!SA FII FERICITA ,IUBITA SI IMPLINITA!!!!
ZIlele astea am fost ocupata ,dar tot v-am citit asa pe fuga,si am baut cafeluta alaturi de voi.
Ieri am fost pe post de baby-sitter 2 ore ,cu fetita prietenei mele ,care are doar 2 luni jumate,si m-a impresionat placut Alex ca nu a fost gelos,chiar era interesat sa-mi aduca ceaiul si lapticul"sa nu mai plinga".Acum nu stiu daca nu era gelos pentru ca stia ca nu sta mult....
Viziunea lui Alex despre "surioara"...a facut un desen cu noi 3 si tati i-a spus sa o deseneze si pe surioara..a desenat el ..dar intr-un colt indepartat de noi..si cica "surioara e asa ..ca o ciupercuta!!"
Nasol cu ploaia care se anunta ca visez de mult la niste mici la iarba verde!!
Gabi .
GabrielaG spune:
La multi ani, sa traiesti multi, multi ani si sa fii fericita alturi de cei dragi, Aime! Din toata inima.
Gabriela si baietii
herra spune:
LA MULTI ANI AIME!
toate bucuriile din lume, alaturi de cei dragi!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
Roxana80art spune:
LA MULTI ANI,AIME !!!! Si scuze ca am fost cam zapacita cand am intrat prima data si n-am observat....
Iti doresc muuuuuuulta sanatate si sa fii fericita !!!!
Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roxana80art
lacri spune:
La multi ani Aime!Multa sanatate si fericire iti doresc!
nu am deschis de cateva zile bune calculatorul, toate zilele astea am umblat din aceasta cauza nu v-am mai scris .
nu am avut timp sa vad ce ati scris dar sper ca sunteti bine si comorile voastre sanatoase si fara bubite
noi suntem bine ,Fabian a intrat iar in normalitate desi se obisnuise acasa si nu prea dorea sa mai mearga la gradinita.
va pup
Fabian si mami Lacramioara
Danna_36 spune:
Fetele, intru si eu o secunda in mijlocul sarbatorii, abia va zaresc de atatea artificii si confeti, ii spun inca odata lui Aime: LA MULTI ANI!, (asa, de noapte buna...) si apoi va va spun ceva si anume ca in Bucuresti, la City Mall, se deruleaza pana de Pasti o actiune frumoasa, o campanie de strangere de fonduri prin vanzare de obiecte cu semnificatie pascala, pentru cele doua fetite, Catia si Sabina, de care v-am mai povestit si pentru care, unele deja mi-ati dat si niste banuti.
Obiectele de vanzare sunt niste oua ornamentale, in doua variante dimensionale, cele mici sunt 1 leu/buc, iar cele mai marisoare 1,5 lei/buc. Banii obtinuti sunt destinati fetitelor. Daca cineva doreste sa cumpere, chiar si o singura bucata, va rog sa imi spuneti si le comand. Am deja cateva cereri, m-as bucura sa se inmulteasca(nu sunt scumpe si sunt tare dragute). Intentionez sa comand la inceputul saptamanii viitoare...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
acvi spune:
Neata fetelor!!
Azi am facut eu cafeluta prima asa ca va astept cu o cana aburinda.Pentru cele care nu tin diete,servesc si o ciocolata buna, alaturi.
Parca nu-s totusi nori de ploaie la orizont.....
O zi super va doresc!!!
Gabi.