Iasule, mandra cetate! (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, aime!
si mie mi-au venit banii ieri

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Aime, LA MULTI, MULTI ANI! cu sanatate si numai bucurii!

Petrecere frumoasa sambata, cand vine Tati...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Catia si Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

LA MULTI ANI,AIME!!SA FII FERICITA ,IUBITA SI IMPLINITA!!!!
ZIlele astea am fost ocupata ,dar tot v-am citit asa pe fuga,si am baut cafeluta alaturi de voi.
Ieri am fost pe post de baby-sitter 2 ore ,cu fetita prietenei mele ,care are doar 2 luni jumate,si m-a impresionat placut Alex ca nu a fost gelos,chiar era interesat sa-mi aduca ceaiul si lapticul"sa nu mai plinga".Acum nu stiu daca nu era gelos pentru ca stia ca nu sta mult....
Viziunea lui Alex despre "surioara"...a facut un desen cu noi 3 si tati i-a spus sa o deseneze si pe surioara..a desenat el ..dar intr-un colt indepartat de noi..si cica "surioara e asa ..ca o ciupercuta!!"
Nasol cu ploaia care se anunta ca visez de mult la niste mici la iarba verde!!
Gabi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI AIME!!SA FII FERICITA SI SANATOASA!!

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

La multi ani, sa traiesti multi, multi ani si sa fii fericita alturi de cei dragi, Aime! Din toata inima.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI AIME!

toate bucuriile din lume, alaturi de cei dragi!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana80art spune:

LA MULTI ANI,AIME !!!! Si scuze ca am fost cam zapacita cand am intrat prima data si n-am observat....
Iti doresc muuuuuuulta sanatate si sa fii fericita !!!!

Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roxana80art

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

La multi ani Aime!Multa sanatate si fericire iti doresc!
nu am deschis de cateva zile bune calculatorul, toate zilele astea am umblat din aceasta cauza nu v-am mai scris .
nu am avut timp sa vad ce ati scris dar sper ca sunteti bine si comorile voastre sanatoase si fara bubite
noi suntem bine ,Fabian a intrat iar in normalitate desi se obisnuise acasa si nu prea dorea sa mai mearga la gradinita.
va pup

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Fetele, intru si eu o secunda in mijlocul sarbatorii, abia va zaresc de atatea artificii si confeti, ii spun inca odata lui Aime: LA MULTI ANI!, (asa, de noapte buna...) si apoi va va spun ceva si anume ca in Bucuresti, la City Mall, se deruleaza pana de Pasti o actiune frumoasa, o campanie de strangere de fonduri prin vanzare de obiecte cu semnificatie pascala, pentru cele doua fetite, Catia si Sabina, de care v-am mai povestit si pentru care, unele deja mi-ati dat si niste banuti.
Obiectele de vanzare sunt niste oua ornamentale, in doua variante dimensionale, cele mici sunt 1 leu/buc, iar cele mai marisoare 1,5 lei/buc. Banii obtinuti sunt destinati fetitelor. Daca cineva doreste sa cumpere, chiar si o singura bucata, va rog sa imi spuneti si le comand. Am deja cateva cereri, m-as bucura sa se inmulteasca(nu sunt scumpe si sunt tare dragute). Intentionez sa comand la inceputul saptamanii viitoare...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Catia si Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Neata fetelor!!
Azi am facut eu cafeluta prima asa ca va astept cu o cana aburinda.Pentru cele care nu tin diete,servesc si o ciocolata buna, alaturi.
Parca nu-s totusi nori de ploaie la orizont.....
O zi super va doresc!!!
Gabi.

Mergi la inceput