Nordic walking
De curand am inceput cu sportul asta. Daca la inceput aveam retineri, acum sunt total fan. Auzisem o multzime de pareri de genul "e sportul pentru cei de peste 60 de ani", etc. Dupa ce incepi iti dai seama ca nu-i asha, si ca o multzime de muschi sunt antrenati in acest timp. Se spune ca este foarte recomandat celor care lucreaza mult in fatza monitoarelor (muschii spatelui, cefei, etc). Cine mai practica sportul si cat de des?
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Raspunsuri
Oana spune:
N-am auzit de acest sport. Poti sa dai mai multe detalii, cum este? Daca e bun pt. cei care stau la pc toata ziua atunci m-as apuca si eu...
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
blue eyes spune:
Pt Lorelei.Eu, din joi în Pasti. Mai degraba din Pasti în Pasti.Ar trebui sa schimb, din joi în joi.
Pt. Oana, http://en.wikipedia.org/wiki/Nordic_walking
iren spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
Pt Lorelei.Eu, din joi în Pasti. Mai degraba din Pasti în Pasti.Ar trebui sa schimb, din joi în joi.
Pt. Oana, http://en.wikipedia.org/wiki/Nordic_walking
Pt Oana, uite shi aci ceva cu poza.
Lorelei, tzine-o tot asha, bravo!
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lorelei_19 spune:
Io-te ca mi-am convins toata famelia. Azi au fost sotzu' si fiica-mea, io am fost cu o colega de serviciu ieri. E tare fain. Mie-mi place tare mult. Irenu', nu vii si tu?
iren spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
Io-te ca mi-am convins toata famelia. Azi au fost sotzu' si fiica-mea, io am fost cu o colega de serviciu ieri. E tare fain. Mie-mi place tare mult. Irenu', nu vii si tu?
Merci de oferta
Io acu m-am apucat de www.bettyhoops.com/gallery/gallery.php" target="_blank">hula hoop de ieri, inca nu mere, da perseverez
edit: uf, acu am aflat de ce nu mere, ca io am unu ushor shi mic, imi trebe unu mare shi greu- hihi, era logic ca n-o sa mearga nika cc cu unu mic shi ushor
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Himmelsduft spune:
Eu nu fac Nordic Walking, dar prietena mea face asta, saraca de ea a trebuit la inceput sa auda faze de genul ca si-a uiat acasa schiurile. Ei ii place foarte mult, merge de 2 ori pe saptamana cam 5 km. Pe mine inca nu a reusit sa ma convinga, dar poate dupa ce am citit ce ai scris Lorelei ca este recomandat celor care lucreaza mult in fatza monitoarelor poate voi incerca, asta cind va fi mai caldut, pina atunci merg la inot.
Himmelsduft
photos
vikinga spune:
Aici am vazut foarte multi oameni care fac acest sport. Pe malul marii, pe nisip. Cica ar fi si mai eficient.Dar am vazut mai multi oameni in virsta. Si de aia ma gindeam ca nu e asa solicitant. Cica e foarte recomandat personelor care nu pot face jogging, care au probleme cu genunchii.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)