Dieta hipocalorica
Raspunsuri - Pagina 12
ayssa_deea spune:
Salutare fetelor...
.Eu sunt Andreea si mi-e tare drag de voi. Ma primiti si pe mine??? Ma lupt cu cateva Kg (destule)si ma gandeam ca ,daca tot nu sunt singura care trec prin asta(cum credeam eu)poate ne putem sustine reciproc...Am incercat si eu dieta daneza ,insa dupa 7 zile am renuntat(desi am dat jos 3 kg)ptr ca simteam ca e muuuuult prea stricta.Acum mananc din ce in ce mai putin si ma simt super ...desi ravnesc dupa o inghetata...
Sa ma certati daca vedeti ca nu ma tin de cura...k? V-am pupat si spor la slabit...
diadaniela spune:
Fetele,saptamana asta am fost o mare....muuuuuuuuuuuu!
Si astazi mi-am facut de cap.Of! Sper sa reusesc sa ma mobilizez de luni.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
gabibarta spune:
Andreea, bine ai venit in club:)
Dana,
De fapt si eu merit cateva, aseara m-am aruncat la morcovi fierti:( Mi-a fost o foame de lup dupa piscina si plimbari afara in frig si soare, mi-au picat tare bine... Nu-i nimic, azi recuperez:)
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
Iubika spune:
Din pacate si eu am facut ieri excese dar azi gata, sunt fata cuminte.
Ca o consolare, cum imi spunea o prietena, pana si Nicoleta Luciu isi permite in weekend sa isi faca de cap cu mancarea... 
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Iubika spune:
.... si cum am mai citit de curand undeva, reusita unei diete nu consta neaparat in a respecta cu sfintenie rstrictiile, ca atunci se ajunge al frustrare. Cica e bine sa si mananci ce`ti place.... in cantitati moderate! 
diadaniela spune:
Citisem pe net ca o data pe saptamana e bine sa mananci ce-ti pofteste inima.Asta de ajuta sa nu clachezi.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Aissa,acum te-am vazut! Bine ai venit!
Dana
gabi_j spune:
eu azi sunt invitata la barbeque... voi fi puternica si ma voi indopa cu salata si poate si un mic mititel...
Gabi, unde mergi la inot?
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
diadaniela spune:
Gabici ,o fripturica si un mic nu-i bai daca mananci.
Dana
Iubika spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
eu azi sunt invitata la barbeque... voi fi puternica si ma voi indopa cu salata si poate si un mic mititel...
Gabi, unde mergi la inot?
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
Gratarul este permis in dieta hipocalorica cu conditia sa fie vb de carne slaba.
Sa ai pofta!