Mamici din Arad...???(45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Da Cristina acela e parcul.

Cum a fost afara Ioana ?si noi am fost.

Flavia zicea ca e vreme buna in weekend, nu?sper sa inceapa de azi dupa-masa !

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna fetelor,

Noi suntem ok, dar am avut mult de lucru si nu am nu m-am indemnat la scris.

Dupa cum se vede nu vom reusi sa ne intalnim pana dupa Pasti. Pentru mine e ok. Eu uitasem complet ca saptamana viitoare sunt Floriile si am si eu in familie destui de vizitat.

Nico se pare ca maine si poimaine va fi frumos, totusi ii posibil sa se schimbe ca de ex dimineata zicea ca duminica seara va ploua, acum arata pana luni soare. Dar maine sigur e vreme buna.

Eu nu o sa va mai scriu pana marti probabil pt ca luni trebuie sa merg in Ungaria si nu stiu cand ajung acasa.

Va doresc un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nico a fost frig....ca tot ma intrebasi cum a fost afara!Foarte frig!Si baiu-i ca abia mai incap in geaca groasa de iarna....!Asa ca nu-mi ramane decat sa sper la vreme (si vremuri, de ce nu?) mai buna!

Flavia drum bun in Ungaria si sa vii cu vesti bune!(banuiesc ca mergi la medic, nu?)!

Pupici!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Ioana, brrrrrrrrrr, chiar ca a fost frig afara !!!!

deci avem vreme buna in weekend, buuuun .

mai fetele am citit si eu faimosul subiect de la "parintii intraba........" despre alaptatul pana la 2 ani , mama ce scandal.Nu-i de mirare ca se zice ca acolo unde-s mai mult de 2 femei e inghesuiala . Diana daca ne incuscrim subiectul asta tre' evitat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am fost ieri la baby expo, dar ne-am intors in arat tarziu noaptea, asa ca n-am intrat pe forum. A fost interesant si educativ, zic eu... Preturile, nu stiu ce sa zic depinde de firma, produs... La Graco au reduceri super (cam 2 mil din pretul de pe net la carucioare) dar la Chicco, lesini numai cand te apropii. Unele chestii (ex. Avent) au ceva reduceri, nu uriase dar no ceva, hainutele nu mi s-au parut deloc ieftine, oricum m-am obisnuit cu Iana si stramb din nas la preturi.

Ne-a, luat carut, pana la urma ma bolanzit barbata-miu de am luat ditamai carutul... Da-i fain...

Nico, eu n-am nimic cu fiecare cat alapteaza. Treaba ei... Eu stiu care sunt avantajele alaptatului si tocmai de asta nu cred ca cineva ar putea sa mai treaca prin chinurile prin care am trecut eu daca nu ar stii cat e de improtant sa alaptezi. Plus ca sunt capoasa rau...
Tot ce am avut de zis a fost faptul ca Vladut crestea mult sub ce scria in carti, dar ca asa ii era felul, lapte avea si sugea destul.
Pe mine m-ar fi ajutat in momentele alea sa citesc o asemenea experienta...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (33+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Diana zici ca ai ditamai carutul ? no las' ca face bine la silueta, intareste bucile !!! Cat despre alaptat... glumeam , nu mai vreau nici eu discutii pt ca am obosit si de fapt nu era o provocare la a continua. de ce naiba am adus vorba ? era asa de bine ca macar aici se intelegea toata lumea cu toti ( nu ca de acum nu ne-am mai intelege).Gata de acum fara referiri la alte subiecte de pe forum . Ia zi, ai scapat fara sa-i cumperi jucarie la Vladut ? macar una mica-mica ?

Noi am fost azi la soacra-mea la aer , am trecut prin parc si la dus si la intors, Melania a stat toata ziua afara , a dormit numai 1 ora la pranz , drept urmare seara la 9.25 dormea . Eu merg sa ma imbaiez si poate gasesc ceva interesant la TV.

nu-mi vine sa cred ca numai noi am postat azi !!!

Cristina si maine e zi cu soare ! Ioana si pt tine la fel ! va asteptam in parc !

Mergi la inceput

Na tot eu !

Magda ce mai e nou cu cainii ? tu chiar intentionezi sa cresti? mama-mia da' stiu ca o sa ai de lucru !

Flavia te asteptam cu vesti !Alina si pe tine, in 12 parca ,nu ? Gabi ce mai zice Furau ? tre' sa merg si eu pe la el sa ma mai vada !

m-am imbaiat si merg la TV ! se vede ca n-am barbat, nu?

Melania si mama Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Nico de mine nu intrebi?? Las ca stiu ca de cand ai intrat tu pe aici io-s din ce in ce mai rarut si nu prea ne conoastem
Si vezi ca ai atins un subiect delicat Pe aici multe fete, de fapt multe, cred ca Ioana, Diana si Gabi au alaptat mult timp...ei cine are are...io din pacate am sacat repede

Diana zici ca a fost fain la EXPO?? ce m-as fi dus si eu dar n-am avut cu cine...ce nasol e fara masina
Zici ca ti-ai luat carucior baban?? si al nostru tot baban a fost dar eu am fost super multumita si incantata de el ...SA-l folositi sanatosi

Azi am fost o mare doamna A fost Clau acasa si s-a ocupat de Raul, eu am dormit pana la 12 si apoi am dat putin cu aspiratorul si acum seara am facut o pizza, in rest doar am lenevit...Doamne bine a mai fost

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Noa ceau fetelor!!!!

Am fost si noi la BabyExpo ieri si mi-am luat o pereche de pantaloni de graviduta(tare faini) si o caciula la gombotz ca toate ii erau mici(caposu' lu' mama!)!
In rest ne-am "aprovizionat" cu reviste la greu!
Chiar ca aveau faine oferte la carucioare....dar noi n-am avut acum bani de asa ceva...
Am fost destul de dezamagita de putinii ofertanti(adica de faptul ca erau putini) si de "locul" de joaca pt copii unde batea un vant....sau tragea curentul....whatever!
Apoi am mers la Periam la rudele mele si noroc ca aveam haine de schimb la goanga ca a inceput sa se tarasca intr-un sant cu apa de la ei din curte!
Azi nu stiu ce facem ca barbateii imi dorm inca....vroiam sa mergem la vreo manastire de prin zona....vedem noi!

Pupici la toate fetele!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Nico, ok, am inteles faza cu alaptatul. Ne intalnim azi in parc? Am scapat fara sa-i iau jucarii ptr. ca Vladut a ramas la bunic sa ne putem uita in voie la carucioare.

Clau, acu nu conteaza neaparat cat ii de mare, sa se miste usor zic eu ca-i important. Pizza??? Mi-ai facut o pofta...

Ioana, asa-i cum ai zis tu. Destul de subtirica expozitia. Am inteles de la cei de la Graco ca la Bucuresti a fost de 5 ori mai mare!!!! Acolo nebunie...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (33+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput