Mamici din Arad...???(45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana, chiar asa, nu zici nimic? Votat fotomadelul!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (34+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Tare happy sunt acum ca mi-am rezolvat problema dureroasa cu maseaua! Mai merg sambata viitoare ca mai am una care ma sacaie....!

Multumim de voturi la toate fetele!Nico sunt valabile si de acum incolo!Asa ca dc n-aveti altceva mai bun de facut, votati-ne!

Fug sa-mi fac salata boeuf ca mi-e foame...!

Vedeti ca deschid si subiect nou!

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Buna fetelor! Am cautat prin toate forumurile sa va gasesc. Sunt o mamica in devenire, din Arad....prin ianuarie o sa avem o fetita.
Ieri am facut 24 saptamani si dr. Simedrea de la Laser imi monitorizeaza sarcina. As vrea sa stiu mai multe despre voi, daca ati nascut normal cu anestezie epidurala, cat a fost "cotizatia" la doctor, moasa, anestezist, asistente, etc... , ma apuca groaza cand ma gandesc...
Azi am fost sa iau hainute la bebe.... am decoperit magazinul Bebeto unde au lucruri de calitate si la preturi bune de tot. De exemplu: am dat pe un costumas plusat 130 mii la Bebeto si pe acelasi tip de costumas, doar de alta culoare, 390 mii la Regalo. Insa la Bebeto nu au inca hainute mai groase, sunt inca pe stocul de vara.
Daca ati deschis un subiect nou, va rog sa-mi spuneti.

Cateva date despre mine, ca vreau si eu sa fiu in lista aia de la inceput :) :
- eu sunt Maria , 25.12.1979, sotul meu, Adi - 30.12.1978, bebelusa noastra ar trebui sa apara pe 17.01.2007.
- ne-am cunoscut pe internet in 2002 si ne-am casatorit anul trecut pe 27 august.
Ce sa va mai spun? Intru in luna a 6-a si am luat deja 8 kg....e cam mult??? Incep deja sa imi fac griji...
Astept sa ma primiti in clubul vostru

Maria Rubi

Mergi la inceput