sugestii luna de miere?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by Guestus

"Si va spun ca dupa 3 zile in care seara nu ai ce sa faci decat sa stai la barul de la receptie unde mai sunt cativa pensionari si ceva chinezi /japonezi tacuti si incepi si sa simti lipsa mancarii, peisajul superb nu te mai incanta."

Pun pariu ca daca plecai fata mare in luna de miere asa cum si trebuia de fapt nu apucai sa te plictisesti dupa 3 zile.

Care parte din faptul ca sotul meu s-a imbolnavit de pneumonie si era sa moara nu ai inteles-o? Si de unde stii ca nu am plecat fata mare in luna de miere?

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"Pneumonia may also occur from chemical or physical injury to the lungs, or indirectly due to another medical illness, such as lung cancer or alcohol abuse."

http://en.wikipedia.org/wiki/Pneumonia

...pun pariu ca l-ai enervat in luna de miere. este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

pe cati majoritatea pe acre-i stiu s afi petrecut ceva concedii in maldive au venit extrem d emultumiti. ce-i drept...au fot in perioada decembrie-ianuarie. numai pe unii stiu ca au calatorit in septembrie..dar nu am aflat pre amulte amanunte. in rest, repet, majoritatea f multumiti. de la peisaj la mancare, de la servicii la cazare..etc.cica acele bungalow-uri pe apa..sunt putin neobisnuite...cand auzi valurile sub patul unde te odihnesti...sau simplu fapt ca stii ca dedesubt e numai apa(chiar de mica adancime..) si pesti...e nitel ciudat, dar in acelasi timp, inedit.

corina, ar fi trebuit cei de unde ati achizitionat biletele sa va indrume catre o insula mai mare, mai animata si cu posibilitati multiple de petrecere a timpului. cu toate ca....in luna de miere, se considera ca o destinatie mai retrasa e cu atat mai romantica si ami propice....
e discutabil....

ideea e ca pe cei pe acre-i stiu s afi mers in maldive au fost f incantati.
merita de vazut si sri lanka. sau se mai recomanda combinatii de : dubai cu sri lanka( vreo 2-3 zile de dubai + sejur in sri lanka)

concedii de vis tuturor!

roxi foto

Mergi la inceput

offfffffffff.............
scuzati incoerenta!
ma grabesc tare si incerc sa scriu cat mai mult...sa fiu pe cat se poate de explicita...si o dau in bara...;trec de la o idee la alta...
iertare...; nu ma jumuliti,please

weekend placut!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

roxi----ti-am scris mail!

Zicea cineva pe aici de Malta,a fost careva pe acolo? Cand e cel mai bine de mers? e ok in septembrie?

Guestus- pe tine nu trebuie decat sa te ignore lumea. Am mai dat peste tine aici pe DC si de fiecare data te-ai trezit sa faci comentarii super stupide. Da na, orice forum are dracusorii lui care incearca sa provoace si sa fie provocati, ....si sincer nu ma mir ca esti din ala cu sageata in sus

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

maja,
am vazut! ti-am si raspuns! ce scrisoroi mare ai intocmit! merci!!!!un roman intreg.
iubita mea, eu am fost in malta,....dar nu mi s-a parut cine stie ce....;nuami daca aveti timp si bani de plimbare merita bifata...altfel....poti s ao lasi pt mai incolo. du-te aucm cat esti tinerica si cu forte tari in locuri indepartate, mai bine. malta vara e destuld e calduroasa...ca si insula fiind arida si fara vegetatzie. numais tanca....si ici colo un arbust. nu vei avea umbra vara,asa ac daca e musai si vreti sa mergeti, optati pt iunie sau septembrie. eu am fost sf de sept-inceput de octombrie, parca...si am avut zile de plaja. nu multe, cam jumate din sejur a fost super cald, restul mai innourat si ploios. numai bine pt plimbari si ceva plajica. dar repet...nu e nimik specatculos......
mai gandeshte-te.

te pupic si distarctie frumoasa cu musafirii!!!!!!!!!!

paste fericit!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"merita de vazut si sri lanka. sau se mai recomanda combinatii de : dubai cu sri lanka( vreo 2-3 zile de dubai + sejur in sri lanka)"

as adauga ca desert ...un 3 zile active in vietnam impreuna cu sociatatea de curatat mine de cimp.

Mergi la inceput