sugestii luna de miere?
Raspunsuri - Pagina 3
Laura T spune:
Maja, mi se pare fantastica ideea voastra cu luna de miere, si mai ales pretul. Cum, numai 2500 euro, cu tot cu transportul pana acolo? Pai pe noi ne costa 2000-2500 fiecare 8-10 zile oriunde in Europa, si fara excese...Poti sa-mi dai ceva detalii, please? Sau asta e numai ce ati cheltuit acolo fara pretul avionului?
Laura si bebitele: Bianca (aproape 7 ani) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by majaginn
addinel- eu am sa-ti recomand ceva ieftin si exotic, departe de batrana Europa.
Noi am petrecut 3 sapt "de miere" in Thailanda. Am combinat viata galagioasa intr-o metropola si am facut pe turistii "traditionali" cam 4 zile in Bangkok, gustand din cultura bogata a poporului zambaretz, dupa care am coborat pe coasta de est si am stat pe 3 insule: Koh Samet, Koh Chang, Koh maak. Aici inafara sa "calarim" niste elefanti, sa inotam intr-o apa murdara cu niste delfini si sa facem ceva snorkeling nu am facut mare lucru decat ne-am relaxat, mancat si baut bine ca in luna de miere.
Totul a fost 2500€, cu zbor, calatorii, mancare fara zgarcenie, cadouri la intoarcere, etc etc etc. Recomand Thailanda din tot sufletul, abia astept sa ne intoarcem acolo....
bafta oricum in alegere si nu te grabi, ohhhhh asta face tot deliciul calatoriei: alegerea ei!
ceva poze din luna noastra de miere vezi aici:
Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
maia! ce mai faci???????????
nu am mai reusit s ami vb. esti bine?
hai ca-ti scriu pe e-mail in una din zilele astea. ce afce mama? e inca in cluj?
pupi si numai bine!!!! succes la examene! slautaris i surorilor tale si lui seb, nu in ultimul rand!
numai bine!!!!!!!!
roxi foto
majaginn spune:
Laura T- pe scurt: biletele de avion au fost 1200€, Viena-Bangkok (e mai ieftin decat de la Bucuresti).
In rest am facut toate rezervarile pe internet- am avut timp sa ne uitam, sa analizam, ne-am facut traseul nostru, dupa bunul nostru plac! E mult mai bine decat sa iei pachet- si multttttt mai ieftin!!!! Si ce poate fi mai minunat ptr. doi tineri casatoriti decat sa petreci zile si nopti cautand pe internet locatii de vis, impreuna ???????
In Thailanda e totul foarte ieftin- transportul, mancarea, cazarea, bautura, distractia. Si oamenii sunt deosebiti! Si bineinteles ca....vii acasa cu dublu numar de valize decat ai plecat!
daca mai vrei sa stii ceva, site-uri etc, da un semn.
Roxi - ne scriem pe mail!
Maja & Seb newlyweds
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by roxanicea
e destul de tampitzica destinatzia amsterdam pt o luna de miere...care de obicei se vrea a fi romantica.
cine nu-i pregatit pt amsterdam...va fi putin bulversat.
roxi foto
dar ce-are frate amsterdam?
s-auzim numai de bine! si
Laura T spune:
quote:
Originally posted by majaginn
Laura T- pe scurt: biletele de avion au fost 1200€, Viena-Bangkok (e mai ieftin decat de la Bucuresti).
In rest am facut toate rezervarile pe internet- am avut timp sa ne uitam, sa analizam, ne-am facut traseul nostru, dupa bunul nostru plac! E mult mai bine decat sa iei pachet- si multttttt mai ieftin!!!! Si ce poate fi mai minunat ptr. doi tineri casatoriti decat sa petreci zile si nopti cautand pe internet locatii de vis, impreuna ???????
In Thailanda e totul foarte ieftin- transportul, mancarea, cazarea, bautura, distractia. Si oamenii sunt deosebiti! Si bineinteles ca....vii acasa cu dublu numar de valize decat ai plecat!
daca mai vrei sa stii ceva, site-uri etc, da un semn.
Roxi - ne scriem pe mail!
Maja & Seb newlyweds
Maja, multumesc pentru ponturi...Asa fac si eu cu toate excursiile de anul asta, dar in Europa...Eu am cautat si rezervat totul pe net, avion, tren, ferryboat, hoteluri etc...Dar la Tailanda nu prea stiu unde si cum...Imi spui si mie ceva site-uri? De fapt nu prea stiu un traseu cu locuri bune de vizitat. Imi poti spune care a fost traseul vostru, cu ce v-ati deplasat etc...
Laura si bebitele: Bianca (aproape 7 ani) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
BraveGirl spune:
Addinel-ce ati hotarat pana la urma?
Noi anul asta vrem sa mergem pe o insula greceasa prin iunie, apoi sa mergem prin vara prin Europa cu masina si apoi in iarna vrem sa mai incercam o data Maldive...ca acum stim la ce sa ne asteptam si unde sa NU mergem....daca nu gasim nimik pe gustul nostru in Maldive vom incerca alta destinatie exotica.
==========
Corina
Albumul meu
voljena spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Addinel-ce ati hotarat pana la urma?
Noi anul asta vrem sa mergem pe o insula greceasa prin iunie, apoi sa mergem prin vara prin Europa cu masina si apoi in iarna vrem sa mai incercam o data Maldive...ca acum stim la ce sa ne asteptam si unde sa NU mergem....daca nu gasim nimik pe gustul nostru in Maldive vom incerca alta destinatie exotica.
==========
Corina
Albumul meu
unde ati fost in maldive si nu v-a placut? noi am fost de 2 ori si pentru mine este destinatia preferata...
majaginn spune:
BraveGirl- si eu as vrea sa stiu ce nu v-a placut inMaldive si unde ati fost exact. Noi planificam un concediu in Maldive si mi se pare o destinatie de vis. Din pozele voastre se pare ca ati fost in sezonul ploios, asta e motivul ca nu ti-a placut?
Pozele sunt oricum superbe! in luna de miere ati fost acolo?
Laura T- scriu despre Thailanda la rubrica cu nunti, ok? mai era o tipa care vroia sa stie, si sa nu ma repet,....
fetelor, la mine e Paste deja! Asa ca hai la ciocnit de oua!
Maja & Seb newlyweds
BraveGirl spune:
Noi am fost la Laguna...nu am fost in anotmpul ploios.Vremea a fost ok.A plouat putin...Faza e ca noi cand am plecat nu stiam care sunt conditiile acolo.Trebuie sa te documentezi f mult despre insula pe care ajungi.Fiecare resort este pe o insulita si in afara de acel hotel altceva nu mai e pe insula.Eu nu am fost multumita de mancare...si faza cea mai nasoala a fost ca sotul meu s-a imbolnavit de pneumonie si aia nu vroiau sa ne puna la dispozitie o barca ca sa-l duc in capitala la spital...
Am vrut sa ne intoarcem mai repede pt ca vroiau s-l interneze pe sotul meu si nu am putut pleca de pe insula...A fost nasol..nici nu mai vreau sa-mi amintesc.Insula pe care am stat noi nu era prea frumoasa...te cam plictiseai ....in schimb am fost pe o alta insula unde mi-a placut f mult.Nu ma intelegeti gresit...peste tot peisajul este frumos, apa superba...dar conditiile si mancarea difera f mult, chiar daca la pret sunt la fel(nu vorbesc acum de insulele exclusiviste unde costa cam 10000$ pe zi bungaloul pe apa).Si va spun ca dupa 3 zile in care seara nu ai ce sa faci decat sa stai la barul de la receptie unde mai sunt cativa pensionari si ceva chinezi /japonezi tacuti si incepi si sa simti lipsa mancarii, peisajul superb nu te mai incanta.
Intr-o seara am ajuns pe o insula, Kurumba, unde atmosfera era cu totul alta...in barul de la receptie era lume care se distra, mancarea era mai buna si aveau si TV...aveau chiar si alei asfaltate care duceau la bungalouri.Aveau si pestisori care erau crescuti special ca sa incante ochiul turistului...pestisorii erau in ocean si cand te plimbai ii vedeai cum se joaca...era ceva de vis.
==========
Corina
Albumul meu
Guestus spune:
"Si va spun ca dupa 3 zile in care seara nu ai ce sa faci decat sa stai la barul de la receptie unde mai sunt cativa pensionari si ceva chinezi /japonezi tacuti si incepi si sa simti lipsa mancarii, peisajul superb nu te mai incanta."
Pun pariu ca daca plecai fata mare in luna de miere asa cum si trebuia de fapt nu apucai sa te plictisesti dupa 3 zile.