sugestii luna de miere?
Raspunsuri - Pagina 2
roxanicea spune:
incearca insulele azore din atlantic sau zona algarve din portugalia....si lista ar fi interminabila. depinde cat vrei sa zbori, cat vrei sa cheltui, cat vrei sa stai.....etc.
cu corfu sunt de acord...dar ai spus ca ai vizitat grecia, de aceea ti-am recomandat altceva.
numai bine!
spor in organizarea nuntzii!
roxi foto
GabyHila spune:
Andalucia Spania. Ocean, flamenco, preturi mici.
Insulele Greciei: Santorini, de pe net arata absolut bestial.
Sylt pe insula Vikingai?:) Din partea Maldivelor am auzit plangeri, dar nu le poti impaca pe toate.
Al meu viitor vrea pe un vas de croaziera: aida sau queenmary 2 in tur.
Doamne ajuta:)
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by GabyHila
Andalucia Spania. Ocean, flamenco, preturi mici.
Insulele Greciei: Santorini, de pe net arata absolut bestial.
Sylt pe insula Vikingai?:) Din partea Maldivelor am auzit plangeri, dar nu le poti impaca pe toate.
Al meu viitor vrea pe un vas de croaziera: aida sau queenmary 2 in tur.
Doamne ajuta:)
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
misto faza cu croaziera. si noi visam ceva de genul asta...dar am ramas pe continent in final.
mergeti in croaziera ca e dementzial. eu am fost doar o data cu vaporul, 2 zile si mi-a placut tare.il recomand cu inima deschisa. e nitel cam scump..dar depinde cat vreti sa cheltuitzi.
succes!!!!!
pupi
roxi foto
helbi spune:
Acum am vorbit cu o tipa care tocmai s-a intors din "luna" de miere. Au fost 2 sapt. de vis spune ea, in Kenya. Am mai auzit desprea ceasta destinatie numai de bine. Poate iei in considerare!
addinel spune:
fetele, va multumesc mult pentru sugestii.
maine se deschide targul de turism, a romexpo, si cu siguranta am sa ma infiintez acolo. am sa tin cont de sugestiile voastre.
va anunt ce am ales.
pupici
nunta mea
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by helbi
Acum am vorbit cu o tipa care tocmai s-a intors din "luna" de miere. Au fost 2 sapt. de vis spune ea, in Kenya. Am mai auzit desprea ceasta destinatie numai de bine. Poate iei in considerare!
Andreia
pt kenya in luna august...trebuie verificate temperaturile...; mi-e frica sa nu fie criminal de cald si sa nu se poata iesi din coliba de canicula....
roxi foto
helbi spune:
quote:
Originally posted by roxaniceaquote:
Originally posted by helbi
pt kenya in luna august...trebuie verificate temperaturile...; mi-e frica sa nu fie criminal de cald si sa nu se poata iesi din coliba de canicula....
roxi foto
Asa e.......tipa a fost acum,iar altcineva in oct-nov.Dar, poate verifica......
roxanicea spune:
addinel, sa ne spui ce ai hotarat! ok?
succes si rabdare printre ataatea oferte!
puipilici
roxi foto
majaginn spune:
addinel- eu am sa-ti recomand ceva ieftin si exotic, departe de batrana Europa.
Noi am petrecut 3 sapt "de miere" in Thailanda. Am combinat viata galagioasa intr-o metropola si am facut pe turistii "traditionali" cam 4 zile in Bangkok, gustand din cultura bogata a poporului zambaretz, dupa care am coborat pe coasta de est si am stat pe 3 insule: Koh Samet, Koh Chang, Koh maak. Aici inafara sa "calarim" niste elefanti, sa inotam intr-o apa murdara cu niste delfini si sa facem ceva snorkeling nu am facut mare lucru decat ne-am relaxat, mancat si baut bine ca in luna de miere.
Totul a fost 2500€, cu zbor, calatorii, mancare fara zgarcenie, cadouri la intoarcere, etc etc etc. Recomand Thailanda din tot sufletul, abia astept sa ne intoarcem acolo....
bafta oricum in alegere si nu te grabi, ohhhhh asta face tot deliciul calatoriei: alegerea ei!
ceva poze din luna noastra de miere vezi aici:
Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb