sugestii luna de miere?

sugestii luna de miere? | Autor: addinel

Link direct la acest mesaj

am si eu o rugaminte... in august ma casatoresc si tot caut o destinatie pentru luna de miere. am dori ceva romantic, linistit, cu peisaje frumoase si imprejurimi de vizitat. nu vrem oras mare, galagie, nebunie. ceva potolit dar nu plictisitor. aaa si in afara tarii. pana acum am fost in grecia, turcia si palma de mallorca, deci ar fi de preferat in alta parte. gasisem lindau- germania dar se ajunge relativ greu acolo si nu vrem sa plecam cu masina sa pierdem multe zile pe drum.

in special fetele din afara tarii dar nu numai, puteti sa imi recomandati ceva?

multumesc anticipat.

nunta mea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna! eu ti-as recomanda o statiune una din satziunile mai micutze de ep coasta de azur. av fi cam aglomerat peste tot in europa, tinand cont de fa[tul ca in luna august toata europa e in vacanzta.
nu e de neglijat nici iesirea de la oceanul atlantic a frantzei.puteti merge si in ceva castelash de pe valea loirei.

frumoasa e si zona italiei in jurul statiunii san remo.
destul de scump si cam exclusiviste mi se par corsica si sardinia, dar pe masura de frumoase.(nu am fost dar ma primit numai referintze super)

succes in alegerea destinatzieie!

numai bine!

roxi

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eu va recomand Lisabona. Este un oras frumos, romantic, cu o groaza de locuri de vizitat, cu oceanul aproape. Superb! Noi am stat 5 zile acolo si inca nu am apucat sa vedem totul.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

alta care n-a avut si ea noroc de un baiat bun...

cum te-ai maritat fata cu unu care nu stie nici unde sa te duca in luna de miere ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

carraibe

virgin island

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by narancea

cum te-ai maritat fata cu unu care nu stie nici unde sa te duca in luna de miere ?

Constat ca imaginatie nu aveti.....asa ca va recomand Amsterdam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

e destul de tampitzica destinatzia amsterdam pt o luna de miere...care de obicei se vrea a fi romantica.
cine nu-i pregatit pt amsterdam...va fi putin bulversat.

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by narancea

pai ce io-l las sa ma duca unde vrea el??? taman ca e bun ma lasa sa aleg.

guestus, la amsterdam am stat vreo 2 zile in drum spre suedia.

va multumesc celor care ati luat in serios intrebarea mea.

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

addinel iti recomand un loc mirific, cel mai frumos din cate am vazut si vizitat, si unde m-as intoarce fara sa ma gandesc macar o clipa. Insula Corfu din Grecia este senzationala...facand parte din insulele ionice este o insula plina de verdeata luxurianta, si nu stearpa (precum, Creta sau altele)..Si marea este de un azur....incomparabila! Preturile sunt mici, desi noi ne asteptam la costuri ridicate deoarece vin f multi italieni de la Brindisi, dar s-a dovedit ca ne-am inselat! Noi am fost cu masina, singuri si am gasit cazare la fata locului....intre 20 euro (camera dubla cu bucatarie, baie si terasa spre mare, dar fara mancare) si 60 euro (hotel super-lux si cu demipensiune).
Deoarece nu depindeam de nimeni, in 10 zile am tot schimbat locul cazarii, mergeam si unde ne placea mai mult acolo opream!

Succes in alegerea locului perfect!

Roxana Claudia

http://community.webshots.com/user/Roxaniciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Perfect de acord cu RoxanaClaudia!
In CORFU este superb!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaEnache spune:

Buna
eu ti-as recomanda ori Corfu ori Rhodos, ori Barcelona depinde si pe unde ai mai fost. Sau de exemplu in zona de sud a Turciei Side , Belek, Marmaris sa mergi pe un hotel cu totul inclus. Eu le-am vazut si visam sa-mi fac luna de miere acolo. Este superb
Ioana

quote:
Initial creeata de addinel

am si eu o rugaminte... in august ma casatoresc si tot caut o destinatie pentru luna de miere. am dori ceva romantic, linistit, cu peisaje frumoase si imprejurimi de vizitat. nu vrem oras mare, galagie, nebunie. ceva potolit dar nu plictisitor. aaa si in afara tarii. pana acum am fost in grecia, turcia si palma de mallorca, deci ar fi de preferat in alta parte. gasisem lindau- germania dar se ajunge relativ greu acolo si nu vrem sa plecam cu masina sa pierdem multe zile pe drum.

in special fetele din afara tarii dar nu numai, puteti sa imi recomandati ceva?

multumesc anticipat.

nunta mea

Mergi la inceput