Aspirante peste 30 ani (femei care stiu ce vor)- 9
Raspunsuri - Pagina 5
IULIABRAILA spune:
bre, ce potriveala!!!!!!!!!
cind sa zic si eu de broscute, asa sa ma dezvolt, apare ionica!!!!!!!!! COINCIDENTA SAU NU?
brava bre, gravi!!!! cite luni ai ?
ca nu am mai tinut socoteala, fiecare cu ale lui. mi-am luat broscute, luminarele, plaja mai am de asteptat ca nu stau intr-o tara calda, asa ca....., da nu disperam.
FETELE,apropo, va invit la vara la Lacu Sarat aici la mine la Braila, cica 2 sapt de stat in lac este minune, mai tare ca la Sovata. da atita tot ca trebe si voi si partenerii, regulat 2 sapt de bai la sezut, special.
n-am decit 2 camere da va culc fetele la mine si mergem impreuna la bai la vara.
VA ASTEPT, IULIA
Liana30 spune:

moamaaaa da naroada esti fatooooo!!!
vrei reteta????
ce dai????? ce dai??????
moamaaaa si am gasit neste cani cu broscutzeee de numa numa..promit ca le fac poze...am una betonnn!!!!sic...sic...
"Nimic nu-i imposibil!"
ionica spune:
Da frumoasele mele,io sant aia pe broscute

trei la numar!!!
IULIABRAILA mami se poate folosi si resoul in caz de lipsa de plaje;doua ore in priza inainte de venirea sotiorului acasa si un costium di baie de ala sexos ,sa vezi efect!!!
Iar despre coincidenta,sa stii ca nimic nu se intampla intamplator!!!![]()
La noi burtica a crescut si zau ca inca nu ne vine sa credem!!
Joi fac 16saptamani si vom merge sa vedem putza la bebic!!!!
pupic Iulia ,ce inima mare ai,
IA VENITI VOI TOATE AICI LA COSTA RICA!!!
IULIABRAILA spune:
ionica, dupa sentimentu meu, este fetita!!! iote na, de la inima mea, sa fie fetita cu pampoane, da.
si vreau in COSTA RICAAAAA, macar cu gindu si sa vin ca vintu!!!!!
dau pret bun , huhuhu, unde esti??????????
nu ti-am zis ca iti tricotez la bb cind vine? IULIA
Avalon spune:
No, Iulenka draga, sa crosetezi bleu, ca Ionica vrea bebe cu putza!
Ionica draga, indiferent ce e, sanatos sa fie si sa va bucurati de el!
Ma intrebati ce fac? Iaca prestez cu foc!
Va pup pe toate!

PS: Nu va mai faceti probleme de varsta, mama mea l-a nascut pe fratele meu la 41 ani la diferenta de 19 ani de mine... si vreau sa va spun ca a intinerit-o aceasta ultima sarcina.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Liana30 spune:
Avaloaneeeeeeeee ete ca mie imi tricoteaza IULIA
IULIA mai vreau..mai vreau,,,ai zis pretz bun!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
asi spune:
Iulia 

Fetelor unde mergeti in vacanta?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
IULIABRAILA spune:
UAU! monu m-ai lasat mascuta - TENERIFE ?
si io ziceam sa ma fac ca ma cheama ionica in COSTA RICA ei. asa ma lipesc de tine ca timbru si merg in TENERIFE.
mama mama, ce lucru mi se intimpla de pastele asta. PLEC. IN CONCEDIU. cu monu(mai glumesc rau sa stiti)
FETELE, VA VINE SA CREDETI DA EU NU AM MAI FOST IN CONCEDIU DIN LUNA DE MIERE(ADICA ACU 15 ANI) !!!!!!!??????
ideea este nu ca nu am avut bani, n-am avut timp. incontinuu aveam ceva de facut. iar acu sotu nu mai are concediu de 4 ani - NASHPA RAU!
asa ca merg cu voi oriunde(eu in gind, voi de-a binelea); numa sa imi povestiti si mie tototot, si cu poze vreau, sa ma dau mare. cind imi iau concediu si stau acasa singura dupa ce ma duc la job sa mint si io de la voi.
IULIA