Szeged - 6

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cu placere, Anto! sunt sigura ca vei reusi! Giulestiul are referintele cele mai bune, zic eu, dintre toate clinicile din tara!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pussi....tabitha este bine..doar ca are o gramada de treaba..si de aceea lipseste..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphi_07 spune:

buna, fetelor
va urmaresc de la inceput...v-am tinut pumnii...am asteptat vestile voastre cu nerabdare...m-am bucurat pt reusite si m-am intristat pt nereusite...norocul meu ca la capitolul szeged am avut mai multe bucurii
e prima oara cand scriu...caci m-ati convins sa merg la szeged si acum am si intrebari
andicu,o sa casun pe tine...te rog sa nu te superi ...pe langa faptu' ca se pare ca avem destule puncte comune, esti si ultima care l-ai vazut pe dr zadori...
spune-mi, te rog, cu ce analize ai fost tu la prima intalnire...eu i-am scris doctorului pe mail, da' nu am primit raspuns...si cum intre mine si szeged sunt vreo 550 de km, as vrea sa merg cam cu tot ce trebuie...ca nu pot face drumul asta zilnic
stie cineva, hiv-ul si hepatitele facute la inceputul lui iulie 2005 mai sunt valabile ?

va pe toate...sunt langa voi...da' de acum si vorbesc

Mergi la inceput

Delphi, bine-ai venit printre noi si sper sa te bucuri si tu de reusita la Szeged, cum sper si eu !!
Din cate am inteles, analizele le doresc nu mai vechi de 6 luni, nu stiu ce sa-ti zic in privinta asta...
Mie mi-a zis dr sa ma prezint pentru inceput cu urmatoarele:
-HIV, Hepatita B si C, Chlamydia , analiza bacteriologica completa (include si Candida , Tricomonas), toate pentru tine si sotul tau, in plus la tine - testul Papanicolau,hormonale de ziua 3 a ciclului : estradiol, FSH, LH si prolactina si Progesteron din ziua 21 a CM.
La sot, in plus- Spermograma, apoi motivele ptr care ati primit recomandare FIV. Eu am dus cam tot setul, inclusiv analizele de sange, de urina, infectioase..ca apucasem sa le facem cu gandul ca facem FIV in Bucuresti; apoi ne-am razgandit, dar banii pe ele nu le-am dat degeaba,ca ne trebuiau si aici.
Eu zic ca cel mai bine este sa dai un telefon si sa-ti faci programare, ptr ca sunt destul de aglomerati si in sigur nu te programeaza mai devreme de 2 saptamani (timp in care faci si analizele). Daca vorbesti engleza se gaseste cineva cu care sa te intelegi.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphi_07 spune:

andicu,mersi mult pt raspunsuri ...m-am programat...tre' sa merg marti, pe 18 aprilie...d-aia ma agit asa...la telefon mi-au zis sa am hiv-ul, hepatita B si C pt mine si pt sot...da' n-as vrea sa intarzie,cumva, inceperea fiv-ului din cauza ca nu are la dispozitie toate datele...
eu am facut un fiv in iulie 2005 si am facut atunci toate analizele...i-am scris doctorului sa-mi zica daca mai sunt valabile...da' nu mi-a raspuns...sa le repet?...eu stiam ca hiv-ul si hepetitele sunt valabile 1 an...da' le repet...offf

Mergi la inceput

Delphi, eu cred ca HIV-ul nu e necesar sa-l repeti; de hepatite, repet, nu stiu ce sa-ti zic. Mai bine mai dai un telefon, ca si mie mi-a rapsuns la mail doar prima data, apoi i-am mai trimis unul si nu mi-a mai raspuns, cica nu l-ar fi primit ca au avut probleme cu mailurile; mai sigur il prinzi la telefon.
Succes pe 18! nu cred ca-ti va intarzia inceperea tratamentului din cauza asta! in cel mai rau caz te sfatuieste sa le faci acolo,la clinica, unde e un pic mai scump!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ceau fetele!!!

Andicu, mersi de incurajari. M-am hotarat sa fac ceva ce m-ar bine dispune: maine imi fac freza si am sa merg sa-mi iau o camasuta noua, asa ca de iepuras

Delphi bine ai venit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma bucur ca ai reusit sa te programezi. Bafta si sa treci cat mai repede la mamici

CRinuta, MIKA+FASOLICA EI, MIRABELLA, LIANA 30

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

Salut fetele!

Am intrat doar sa va . Ma simt mult mai bine decat sambata. Uneori ma intreb daca sunt atat de trista inainte de CM pentru ca realizez nu sunt nici luna respectiva sau pentru ca asa imi spun hormonii de dinaintea CM?!

Andicu ai avut dreptate...nu mi-a venit CM cu adevarat nici acum, de duminica. Asta inseamna ca am scapat macar de gandul ca prind Pastele Catolic cand ar trebui mers la control.

Tabitha am nevoie de ajutorul tau: parca luna trecuta dupa IA ziceai ca te-ai ales cu intarziere de ciclu si cu pete maronii de la tratamentul cu utrogestan. E adevarat? Ma intereseaza daca zilele cu pete se calculeaza la ciclu. Parca nu, nu-i asa?

Delphi_07 bine ai venit printre noi. felicitari pentru hotarare si bafta.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!

Delphibine ai venit printre noi, sper sa stai cat mai putin la capitolul "aspirante".Te felicit petru hotararea luata.Nu o sa-ti para rau!!
Analizele pe care terbuie sa le duci la prima consultatie sunt :hepatita B si C, HIV, pentru tine si sot, hormonalele din ziua a 2-3 si ar fi bine sa fie recente.Restul poti sa le duci ulterior, caci sunt importante pentru anestezie .Ei sunt rigurosi la astea, ar fi bine la prima intalnire sa te conformezi si apoi sa-l intrebi pe dr.
De unde esti de loc? iti doresc oricum bafta!!
Andicu ce mai zici? cum e vremea la Constanta?
Auburn, Pussi, Liana

Eu astept sa treaca timpul, am o stare de oboseala fantastica....nu sunt buna de nimic, imi e somn tot timpul.Cred ca astenia de primavara......

va pup
Mirabella 11

Mergi la inceput

Hello fetelor.

Mirabela, si eu ma simt la fel: obosita si fara chef. Vin de la servici pe la 4.30 - 5 si nu mai am chef de nimic! culmea e ca nici in week-end nu-mi vine sa fac nimic! daca e vreun film d evazut sau sa vina prieteni pe la noi, da, dar altfel... Sigur e astenia de primavara!
La Constanta e frigulet, la pranz nu urca termometrul mai sus de 12-13 grade, iar dupa 4 pm scade vertiginos spre 9-10 grade; si in meniu e si innorat mai mereu! de-aici cred ca am si stare asta fara chef.
Auburn, acum chiar sper sa-ti vina Cm, sa nu ai vreo dereglare! numai daca nu e semn de ceva frumos...
Pussi, spor la cumparaturi maine! sunt sigura ca iti vei schimba starea in bine! ceva de genul asta ma gandeam sa fac si eu in week-end..

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput