Szeged - 6
Raspunsuri - Pagina 7
Mi-Ka spune:
Mirabella11, nu cred ca faptul ca ai plecat mediat dupa ET acasa a contribuit la nereusita ta, mai ales ca Timisoara este foarte aproape de Szeged, ci mai degraba faptul ca te-ai dus imediat la servici, chiar de a doua zi; dar indiferent unde este adevarul nu ar trebui sa-ti reprosezi nimic, gandeste-te ca asa a fost sa fie. Ai vazut ca Rh s-a dus si ea la servici imediat dupa ET si a reusit.
Sa dea Domnul ca de data asta sa reusesti si sa ne dai vestea cea mare. Si sigur asa va fii !!!
Bineinteles ca pentru andicu ar fii de preferat sa mai ramana dupa ET la Szeged, avand in vedere distanta foarte mare din Constanta la clinica.
auburn
Mi-ka
pussi spune:
Ceau fetelor,
la mine nici o noutate, ne vedem de treaba cuminti, sau nu prea
In legatura cu repausul dupa ET si dupa IA, si eu am inteles ca e super important. Nu am discutat cu medici dar am vb cu fetele la spital, v-am mai povestit. Cu mersul la servici, mi se pare o prostie sa mergi, eu as sta ca MIKA, vreo 3 luni acasa ca sa fiu convinsa ca e totul bine.E ff important si optimismul si speranta care o avem in noi. De aceea va recomand sa lasati deoparte toate problemele: servici - fara prea mult consum emotional, sa fcaeti numai lucruri placute, eu cred ca acum e momentul pentru un moral bun, e primavara, e totul verde, au inceput sa infloreasca pomii, sa cante pasarelele. Bucurati-va de aceasta trezire la viata, asa poate sa rasara ceva si in interiorul nostru.. Eu vorbesc, dar incerc sa fiu pozitiva, si sa va transmit si voua.
Pupici la toate!!!
De Thabita mai stiti ceva?
PUSSI
mirabela11 spune:
Buna fetelor!
Crinutzaimi pare rau pentru tine ca a trebuit sa treci prin asa ceva, e greu.....asta e viata, trebuie sa mergem mai departe.
Dr.Zadori pleca in USA dupa 20 iulie dar nu stiu pentru cat timp.O sa ne spuna Andicu sau cine ajunge mai repede acolo.
Auburn, Pussi,Andicu
Mi-ka esti o o draguta, ai dreptate, n-ar trebui sa ma culpabilizez, dar piticul de pe creier nu doarme....
Liana30,
Tabitha, pe unde esti?
Mirabella11
crinuta71 spune:
Andicu multumesc de tot si de raspuns. O sa incercam din nou un FIV, doar ca ne trebuie putin curaj sa luam totul de la capat. Dar anul acesta, sigur o vom face. Daca mergi la Szeged, ai putea sa te interesezi si cand se intoarce dr. din SUA? Te rog mult de tot, daca poti....
Liana fata scumpa,
Mirabela multumesc. Asa e cum zici tu, trebuie sa mergem mai departe, asa e viata.
Mi-Ka, Pussi, Auburn si celelate fete
poze
andicu spune:
Hello dragutzelor!
Crinuta, eu pe 19 aprilie trebuie sa vorbesc cu dr Zadori. Am sa-l intreb si despre plecarea lui in SUA.
Astazi imi iau si eu rezultatele la hormonale.Sunt curioasa sa vad daca au iesit la fel sau mai bine.
Tabi, ce-i cu tine de nu mai dai nici-un semn?! ne e dor de tine!
Va pe toate si va urez o saptamana frumoasa si plina de realizari!
Andreea.Pozele mele
pussi spune:
Ceau fetelor,
la mine iar incepe perioada de asteptare si tare nu-mi place. Iar 2 saptamani plne de rabdare, dar poate-mi aduce iepurasul ceva...................Pe cum eram ieri de bine dispusa asa sunt azi de posomorata. imi tot pun fel si fel de intrebari...
PUSSI
andicu spune:
Pussi, incearca sa nu te mai gandesti! stiu ca e greu, dar avand in vedere ca se apropie Pastele, poate iti gasesti altele de facut! eu sper din toata inima sa fie BINE de data asta si sa-ti aduca Iepurasul cel mai frumos dar! cred ca timpul va trece mai repede daca-ti gasesti vreo ocupatie.
Eu mi-am luat analizele astazi : FSH,LH si prolactina, pe care le-am repetat la cererea dr Zadori. Se pare ca sunt mai bune, au iesit sesizabil mai mici. Daca si la echo se va vedea ovarul meu stang bine, imi creste considerabil optimismul pe la sfarsitul lunii .
Andreea.Pozele mele
antosit spune:
ANDICUte deranjaz si eu cu o intrebare! Analizele pe care le-ai repetat sunt cele din ziua 3? daca da, in cat timp ai primit rezultatul?Eu le-am facut saptamana trecuta (la Giulesti)si rezultatul il primesc in 3 saptamani!Este o curiozitate, mi se pare cam mult 3 saptamani!
Ps:defapt nu mai am eu rabdare.Vreau sa termin mai repede cu analizele si daca vrea DD, sa incep si eu procedura pt. fiv!
Te si merci anticipat!
andicu spune:
Anto, da, sunt analizele din ziua 3. Eu le-am repetat la Medicover-Synevo in Constanta, si trebuie sa recunosc ca si eu am fost uimita sa aflu ca-mi dau rezultatele asa repede! le-am facut joi si azi, luni, erau gata! cele precedente, facute la alt laborator au durat, intr-adevar, vreo 10 sau 12 zile.
Iti urez mult succes in procedurile FIV si sa le incepi cat mai curand! inteleg ca mergi la Giulesti?
Andreea.Pozele mele
antosit spune:
Da AndicuLa Giulesti la Dr.Niculescu. Eu nu am avut curaj sa ma "aventurez" pana la Szeged dar sper sa fie cu noroc.Si tie iti doresc ceea ce imi doresc si mie, multumesc pt. ca mi-ai raspuns chiar eram curioasa...!