Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -118
Raspunsuri - Pagina 3

Liana30 spune:
ok..atunci tu il deschizi kla....ai grija sa tii usa dechisa ..sa nu cumva sa pui zavoru si sa stai doar tu
deci ...hmmm.cum sa'i zicem mey...
mare petrecere mare!!! diiliile o pun in seara asta
"Nimic nu-i imposibil!"

kla78 spune:
meyyyy fata cu DIILIILE ca de scriyu asa toate fug de pe DC in seara asta ca le speriem!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Liana30 spune:
ete zisai si io ..ce nu zisasi tu sa pavem de unde alege???
alooooooo?????
AVALOANEEEEEEEEEEEEE
BIANCAAAAAAAAAAAAAAA pazeaaaaaa ca vinnnnnn
"Nimic nu-i imposibil!"

kla78 spune:
hai ca te las' pe tine sa deschizi...renunt...mi frica ca ma suspendeaza operatorii cu titlul ce vreau sa-l pun....hai deschide-l o dataaaaaaaaaaaa ca nu mai am rabdare...vreau sa va trag o ardeleneasca de-a mea...

kla78 spune:
gata fato....am asteptat io ce-am asteptat sa deschizi tu petrecerea dar n-am mai avut io rabdare! asa ca INCEPE PETRECEREA!!!poate nu veniti cu niste prajiturele si ceva mancarica!

Liana30 spune:
fatooo io zisai..ca tu..ce puii meyy acu te intorci??????
aaaaaaaaaa ..stai ca deschisasi..vazui..gata..fuggggg.. la petrecereeeeeee..
"Nimic nu-i imposibil!"

Bianca B spune:
AJUTOR
VREU SI EU LA PETRECERE DAR NU POT SCRIE MESAJE
IMI APARE DOAR UN SPATIU ALB SI NNIMIC ALTCEVA
DAR VA TIN HANGUL SI IO DE AICI, DE DEPARTE
Bianca

Liana30 spune:
Biancaa poti mama da cauta ca largii sotul lui Elise pagina..de aceea vezi asa..si io ma speriai da cautai cu cursorul si gasiii..ia incearca...
"Nimic nu-i imposibil!"

melutzica spune:
Buna dimineata frumoaselor,si un pupic la toate
Hai mey Avalon scumpica ,ce-i cu tine.Nu-i voie sa te lasi dusa asa de val,ca tu esti tare si puternica..Uite,si eu de cand am aflat de gigeii lui sotu,parca imi vine sa ma duc si tot duc...Eu fac asa:o las mai moale si sa mor daca ma mai stresez!!!!!!!Nici la ovu nu ma mai gandesc la nimic!!!Imi iau 3 luni de respiro,si cum o vreau Dumnezeu,ca si io m-am saturat pana peste cap si de cand am luat decizia asta,ma simt superrrrr.Hai nu te mai necaji da??

Madana spune:
quote:
Originally posted by Avalon
Mai fetelor, eu va iubesc pe toatesi tare as vrea sa va vad
, pt ca meritati, sunteti numai suflet!
Nu plec nicaieri, promit! Aici stau, cu voi pana ne vom vedea visul cu ochii!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Avalon si noi te iubim, si nu te lasam sa cazi in butoi, decat daca e unul de vin, si atunci sarim si noi dupa tine sa te ajutam

In cap. trecut ma intrebai cate ceva de HSG-ul pe care l-am facut vineri. Filmul de la radiografie mi l-a dat, si l-am pus la dosarul meu stufos. Ma tot uit pe el dar nu prea pricep nimic, vad doar niste umbre, niste firicele subtiri (banuiesc ca alea sunt trompitele mele), si vad in schimb toate fiarele alea care erau bagate in mine (parca eram Robo-women). Despre programarea pt. HSG a fost o chestie de azi pe maine, am sunat-o in ziua 7 si am intrebat-o cand ma programeaza (eu credeam ca prin Z10-11) si ea imi spune "pai sa o facem maine la 10 la spital, de acord?". Despre calmante acum, ce sa zic , imi propusesem sa iau un nurofen, dar am fost asa de zapacita vineri dimineata ca am uitat. Mi-a dat dr. doua supozitoare cu 30 minute inainte sa ma cheme in cabinet. Cam asta a fost.
Daca mai vrei sa sti ceva iti raspund cu cea mai mare placere.

Liana acum am citit ce s-a intamplat cu masinutza, imi pare rau ca v-a stricat we copilul ala tembel. Bine ca voi sunteti ok, ca masina se repara, costa mult dar se repara.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"