Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -118
Raspunsuri - Pagina 2

Bianca B spune:
Mama spune ca "Dumnezeu ii da celui care poate duce" asa ca Liano ... se pare ca tu poti duce mai mult decat altele
Bianca

Avalon spune:
Bianca are dreptate!!! A zis, a zis!!!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
Sa. poti sa vrei.. sa poti sa ai ce vrei... sa poti utiliza ceea ce ai... sa poti vedea ce ai utilizat! A vrea e o dorinta, a avea e implinire , a vedea e trairea dorintei implinite.
Dar a trai ziua de azi e cea mai mare dorinta ce o poti avea.
Bucura-te ca azi mai poti merge, mai poti vedea, mai poti simti ceea ce altii nu pot: frumusetea vietii pe pamint.
tot io..
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Frumoase cuvinte, Liana, m-au uns la suflet...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Bianca B spune:
Madana trompe ok, atunci numic nu-ti mai sta in cale, spor la ... munca
Bubunlina1 multumesc pt raspuns, miercuri am facut un ecograf dar abia vineri voi avea raspunsul (aici tre' sa astepti 10 zile in sistemul de stat pt un biet de ecograf), stiu ca am chisturi, simt asta mai bine spus, dar credeam ca trat naturist ajuta si la micsorarea lor. 'om trai si 'om vedea
Tabitha cum iti mai merge?sper ca esti bine
Bianca

Bianca B spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Sa. poti sa vrei.. sa poti sa ai ce vrei... sa poti utiliza ceea ce ai... sa poti vedea ce ai utilizat! A vrea e o dorinta, a avea e implinire , a vedea e trairea dorintei implinite.
Dar a trai ziua de azi e cea mai mare dorinta ce o poti avea.
Bucura-te ca azi mai poti merge, mai poti vedea, mai poti simti ceea ce altii nu pot: frumusetea vietii pe pamint.
tot io..
"Nimic nu-i imposibil!"

Bianca

kla78 spune:
hai ca te ajut si eu.....dar mai bine te ajut sa le sa le vina mintea la loc....AUZITI BIANCA SI AVALON???cred ca de asta au ele nevoie nu de dus in spate....le dam pana le vine mintea la loc!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Liana30 spune:
si le facem si varza!!!! varza!!!!
ca vad ca tare iti place nebunicoooo
fetelor ce ziceti dam o petrecere in seara asta?????
asa ca e o zi spaeciala pentru noi..hai se incumeta cineva sa deschida un subect special???
"Nimic nu-i imposibil!"

kla78 spune:
io io io primaaaaaaaaaaaaaaaaa...la prostii binenteles...ca la lucruri bune...ultima
ce titlu sa-i pun????haideti cu idei sa avem de unde alege!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos