Simptome (de sarcina)!!! - 11

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

hai ca ma bag in seama iar.de pe la pranz simt niste mici intepaturi in dreptul ovarului [b]stang[/b].pana acum simteam asta in partea dreapta.poate am noroc luna asta si ovulez pe stanga.si poate nu se mai transforma in chist.cred ca am mai zis:azi la mine z16.
pupicuti.
bubuleana tu ce mai zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

CARMENCYTO tu parca ai facut stimulare cu menogon, nu? de la el simti intepaturi...si s-ar putea sa ovulezi cu ambele ovare luna asta daca ai facut menogon. Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

nu puiu.nu am facut stimulare niciodata.pur si simplu pana acum simteam chestiile astea pe dreapta,iar la eco aveam chist folicular.
ovarul stang era curat-curatel,iar acum in ziua 16 nu mai simt nimic in dreapta,toate simptomele s-au mutat in stanga.pup you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

carmencyta: draguta mea, dar la tine trecu deja ovulatia, nu? daca esti in Z16 ... dar sa vezi ce ciudat ca si la mine parca s-au mutat simptomele ovulatiei pe stanga desi mereu erau pe dreapta... la mine e Z11 si mici intepaturi in p. st. asa ca se apropie ovulatia si prestam la greu Luna asta o facem ca la carte: din 2 in 2 zile desi sotu are un eveniment imp la serv sapt viitoare si e superrrrrrr stresat si obosit da' nu scapa de mine

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Fetelor ma tot gandeam sa scriu sau sa nu scriu despre simptomele mele.
Am niste pofte nebune de vreo saptamana.Acum mi-a mirosit de la o vecina a mancare de cartofi si fuga m-am apucat sa fac si eu.Plus ca azi am toata ziua.Am si temperatura putin crescuta (axiala)"37.3", sani durerosi si sunt foarte ametita.Ultimul ciclu l-am avut pe 2 martie.Cum ciclul meu variaza intre 27 si 40 zile nu pot sa-mi dau seama daca e vorba de o intarziere.Luna asta am tot asteptat rezultatele analizelor si nu am prestat special pentru , dar nici nu ne-am ferit prea tare.Sa fie oare simptome de ?Sa fii hotarat soarta in locul nostru sa nu ne mai vaccinam impotriva hepatitei si sa ne trimita un ?
Inca nu am facut un test si probabil nu voi face pana pe 10 aprile(ziua 40).E poasibil sa fie bebe?

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

te-am confundat cu carmen.cita! sorry...dar aveti nume asemanatoare...

Mergi la inceput

mcrissa: eu sper ca la tine sa fie bebe si sa fi hotarat soarta in locul vostru ca stie ea mai bine de ce aveti nevoie
insa pentru ca ai ciclul atat de neregulat nu stiu daca e cu ochisori sau nu; cred ca trebuie sa faci un test sa vezi daca e da sau ba

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bubuleana imi doresc foarte mult sa fie bebe.deja ma gandesc foarte serios sa nu mai fac vaccinul si sa ne apucam serios de bebe.
oare daca am deja simptome as putea sa fac un test?

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lachiiii avem o carmencita micutza si o Carmen.cita MAREEEE

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

mcrissa: daca au trecut 14 zile de la conceptie o sa iasa pozitiv, daca au trecut mai putin de 14 zile de la conceptie o sa-ti iasa a doua liniuta mai pala sau deloc... fa un test acum si inca unul peste vreo 4-5 zile ca sa fii sigura
si eu ma gandeam ca ar fi bine sa ceri si o a doua parere ref la vaccin... mie mie se pare cam absurd sa stai 6 luni pe bara ... ai vazut si tu la gravidutze cate au aceeasi problema ca tine si sunt in regula...

bubuleana

Mergi la inceput