Bebelusi de septembrie-octombrie (85)
Raspunsuri - Pagina 5
roxi23 spune:
Nanadana, merci frumos pentru apreciere; nu imi fac sperante ca va striga in curand mama prin casa dar sunt frumoase si gangurlile, nu?
AlinaM si Maddy77, va multumesc pentru raspuns si pentru ca ati fost dragute, iar eu sunt un pic "cazuta in freza", revin cu intrebarea: dar daca scaunelul nu se poate monta si la 45 de grade de exemplu (adica are doar o pozitie la 90 grade) o fii bine sa il asez? (repet ca are 5,3 luni). Sper ca nu o sa aruncati cu rosii...
Petrecere frumoasa maine in parc!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
miflore spune:
Dana, gata si cu cico, acum la wc!![]()
Eu chiar ma culc!
Roxi, daca n-ai pozitie intermediara atunci eu zic ca mai bine mai stai un pic; acum depinde si cum sta in fundulet, daca are echilibru ca lumea poti sa-l pui cate un pic, daca nu, mai asteapta o saptamana-doua pana il vezi ca-i pregatit!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
irina81 spune:
Irina,Hildegard si Marinela,multumim pentru laude!
Nanadana,Ioana,Marinela,Vera,multumim pentru urari.
Azi,la fix 7 luni,ne laudam si noi cu 9.6 kg si 74 cm.
Ioana,nu cred ca este indicat sa pui galbenusul la congelator.Eu i-am facut supa de legume pentru o saptamana si i-am fiert oul in fiecare zi.Cand ajugem la un galbenus(maine),alternam oul cu carnita fiarta.Si cred ca asa voi continua- piure de legume la congelator si carnita/galbenus fierte inainte de masa.
Roxy,daca sta bine in fundulet si are aproape 6 luni,poti sa-l pui,insa il lasi mai putin.
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
nanadana spune:
acuma gata chiar ca si eu plec la dus -nani nopate buna si pupici

Cuscra 

Nopte buna 
poze
godzila spune:
Mi s-a blocat calculatorul.
Nananadanaaaaaaaaaaa nu pleca...........
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
godzila spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi Tudor si Nuka! 
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

deci am ramas singura pe ring