Ingineri, fosti, viitori... :) (3)
Raspunsuri - Pagina 11
katik spune:
salutare fetelor inginerelor!
gata cafeaua!!!!! cine mai doreste, cine mai pofteste!!!!!
fii-mea mi-a dat pauzala 6.45 asaca am avut timp s-o fac
we placut sa avetisi 1 mai muncitoresc la fel!!!
pupici
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
monagan spune:
mersi katik, de urare, dar eu 1 mai il sarbatoresc prin munca, ca sa ne simtim ca pe vremea lui nea Nicu.
eu sint acu la o cafeluta si la o tigarica si va astept si pe voi.
Va doresc o duminica placuta si insorita ca si aici.
Si...traiasca 1 Mai.!!!!!!!!!!!
katik spune:
buna dimineata!
gata cafeaua!! asta asa, pentru o scurta actualizare, ca iara am ajuns pe pag.5
ioana, sorry, la noi cam ploua, asa ca gratarelul...altadata!!. cel mult o plimbarica prin oras, in pauza de ploaie.
mona, spor la treaba!
inginerelor, oriunde ar fi...
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
KUKI spune:
Buna dimineata
Io mai tarzior asa...ca am fost somnoroasa tare azi.
E o vreme superba. Soare si nu adie deloc vantul.
Ma duc sa-mi fac o cafea, o pun intr-un fel de canita din plastic cu capac si ies afara in parculetul de langa bloc si o beau la soare.
Mai vine cineva cu mine?
Otiliav spune:
As veni eu, dar sunt departe tare. Hai ca mi-ati dat idei, fac un ceai si ies afara, ca prin minune este putin soare!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
monagan spune:
salutare inginere,
gata si cu 1 mai, l-am sarbatorit asa cum trebuie.Si ca simtim ca muncim, azi chiar m-am apucat de inchiderea de luna. Parca nu puteau astepta si ei pana maine.
Eh, aata e.
Fetelor, va doresc distractie placuta in continuare.
iepumic spune:
Salutare fetelor inginer!!!!!
Sunt de ceva timp membru DC dar abia acum am descoperit acest topic!!! Ma primiti si pe mine in club????? Please, please...
Sa ma prezint: sunt inginer de instalatii, lucrezi in proiectare si tocmai evaluez doua oferte de job super-bune...si nu ma pot hotari....
Poate ma sfatuiti si voi ceva, ca saptamana asta trebuie sa dau un raspuns si sunt foarte nehotarata, mai nehotarata ca niciodata.
Ma bucur ca v-am gasit.
Cine a mai facut instalatiile in Bucuresti? E cineva care a terminat prin 2004? Sau prin 1995????
Iepumic
KUKI spune:
- monagan - Facultatea de Constructii Civile si Industriale, Cluj, 1989
- ioana - Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole, Bucuresti, 2004; Master- Tehnologii Speciale in Constructii, Bucuresti, 2005
- KUKI - Facultatea de Metalurgie si Stiinta Materialelor, Galati, 1993
- Linusa - Facultatea de Calculatoare (Engleza), UTCN (Cluj), 1999
- katik - Politehnica Timisoara, Facultatea de Chimie Industriala, sectia Tehnologia compusilor anorganici, 1992.
- lunna27 -Politehnica Iasi,Facultatea de Chimie Industriala , 2000
- Otiliav - Departamentul de Inginerie Civila, Limba Engleza, UTCB, 2002; Master - Inginerie Geotehnica, UTCB, 2003
- miha - Univ. Politehnica Bucuresti, Fac. Transporturi, Sectia Auto Rutiere, 1995 (inginer mecanic)
- iepumic -
Bine ai venit, iepumic
Dupa cum vezi, am actualizat lisptuta, dar ne-ar mai trebui cateva date.
Cat despre job-uri, eu nu stiu sa te sfatuiesc, dar...bine ca ai de unde alege.
iepumic spune:
KUKI, sa-ti dau datele mele...ca sa intru in randul lumii...
Departamentul de Inginerie Civila, Limba Franceza, Specializarea Instalatii pt. Constructii, UTCB -2004;
Master in "Confort si eficienta energetica"- Facultatea de Instalatii, UTCB-2005
E suficient????
Vad ca mai am doua colege de la UTCB...Otilia si Ioana.
Pentru Ioana: cu cine ai facut hidraulica? stiu ca la Civile au si curs de hidraulica prin anul 2.
Salutare tuturor!
Iepumic
KUKI spune:
- monagan - Facultatea de Constructii Civile si Industriale, Cluj, 1989
- ioana - Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole, Bucuresti, 2004; Master- Tehnologii Speciale in Constructii, Bucuresti, 2005
- KUKI - Facultatea de Metalurgie si Stiinta Materialelor, Galati, 1993
- Linusa - Facultatea de Calculatoare (Engleza), UTCN (Cluj), 1999
- katik - Politehnica Timisoara, Facultatea de Chimie Industriala, sectia Tehnologia compusilor anorganici, 1992.
- lunna27 -Politehnica Iasi,Facultatea de Chimie Industriala , 2000
- Otiliav - Departamentul de Inginerie Civila, Limba Engleza, UTCB, 2002; Master - Inginerie Geotehnica, UTCB, 2003
- miha - Univ. Politehnica Bucuresti, Fac. Transporturi, Sectia Auto Rutiere, 1995 (inginer mecanic)
- iepumic - Departamentul de Inginerie Civila, Limba Franceza, Specializarea Instalatii pt. Constructii, UTCB -2004;
Master in "Confort si eficienta energetica"- Facultatea de Instalatii, UTCB-2005
Neata...
Gata, sunt la zi cu listuta. Tare mai sunt harnicuta !
Dragi inginere, va doresc o zi usoara tuturor