Aspirante optimiste - 193
Raspunsuri - Pagina 11

alionushca spune:
Salutare la fete mari
la mine o trecut ovulatia si eu nu am avut dreptul sa profit de ea si iaca incep sa numar cind vine luna viitoarea, iaca nu imi inchipui cum sa stau o luna si sa nu imi inventez si sa presimt simtome, parca nicinu are sens luna asta.
Aliona

mcrissa spune:
Trec si eu pe aici in fuga sa va tin pumnii
si sa va fac galerie .
marinariti tin pumnii.
M-am hotarat sa nu mai fac vaccinul pentru hepatita B
si sa ma apuc foarte foarte serois de .
Pur si simplu asa simt ca trebuie sa fac.
Ceva din interior imi spune ca acum e momentul sa avem un bebe.
Parca as face tot timpul doar sa vad
cat mai repede 2 liniute roz.Dr mi-a spus sa iau acid folic 1 pastila/zi,vitamina E forte intre Z1_z10 si utrogestan Z16_Z25
incepand cu prima zi a ciclului.A mai luat cineva tratamentul asta?-ici
Mcrissa

bubuleana spune:
mcrissa: si io simteam la fel in privinta ta! ca e mai bine bebeb decat vaccinuri
insa ai mai vorbit cu inca un doctor, nu?
aliona: te inteleg atat de bine!!! uuuuuuuuuuuuuuuffff!!! dar las' sa vezi ce repede trece luna asta: cu primavara, soare, flori,parcuri, voie buna, veselie, Paste si vine luna viitoare la tine cu bebe sigur-sigur!!!
bubuleana

bubuleana spune:
fetelor, eu am vesti excelente!!!
m-am lamurit cu analizele, fiti atente aici ce rezultate de revista:
- colesterol excelent, scazut
- glicemia: excelenta, aproape de limita inferioara
- calciu: normal
- fier: aport foarte crescut de fier!!!
- toxo (IgG, IgM): negativ
- chlamidia (IgG, IgA): negativ
- CMV: am anticorpi din trecut, sunt imuna
- Rubella: am anticorpi din trecut, sunt imuna
mai fac analizele la secretie sapt viitoare, (desi stiu ca am candida dar nu se manifesta si nu am de gand sa fac tratament atata timp cat ma simt f bine! am zis, am zis!!!) si am scapat de analize pt 6 luni: sunt numa' buna de facut copii
bubuleana

alionushca spune:
Mai fetelor da voi sunteti bravo
Vestile voastre imi dau si mie putere - ma inaripeaza
Mcrissa e foarte bine ca ai decis ce sa faci, pentru ca acum stii incotro s-o apuci, asa sa fie, gata cu stari de incertitudine - sa fac sa nu fac?
Bubuleanapai cu rezultatele analizelor tale tu chiar stii unde s-o apuci fara sa stai mult pe ginduri, si mai stii ce sa faci. Poti sa-mi spui si mie ce analize ai facut ca se vezi cum stai cu fierul si calciul, stii ca la noi daca nu cauti singur si ii spui doctorului ce sa-ti faca nu-i chip.
Hai fetelor veniti cu vesti bune - ca e o doza de optimism pentru
noi
Azi in sfirsit mi-am cumparat cele necesare pentru tratamentul CMV, cam dupa o saptamina de prescriere - da tot e bine, asa ca de miine sotiorul o sa-mi
Aliona

alionushca spune:
Fetelor mai am o intrebare - de ce vitamina E trebuie de luat in anumite zile ale ciclului menstrual, mie nu mi-a spus dr. nimic, oare de ce nu ma mir de asta
Imi puteti explica si mie -sa stiu ce sa fac.
Doamne, mai avem putin si ne luam toate diploma de ginecolog
Aliona

bubuleana spune:
aliona: eu zic sa nu iei nimic fara recomandarea dr; nici macar vitamina E care stiu ca nu e buna in cant mari in sarcina si poate tu nici n-ai nevoie
ref la analize am cerut la medsana la analize sange urmatoarele: Colesterol total, Glucoza serica (glicemia), Calciu seric total, Sideremie (Fier) dar le-am cerut pt ca eu in ian-feb am tinut un regim in urma caruia am avut o anemie si dupa aceea am dat-o in celalta extrema: mese consistenete, regulate, alimentatie echilibrata + vitamine si acum mi le-am facut iar sa vad daca am scapat de anemie si am reusit!!! uraaaaaaaaaaa!!!
bubuleana

asi spune:
Aliona vitamina E se iau 10 zile pe luna.Nu conteaza ziua CM dar e mai bine daca o iei in faza foliculara.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

alionushca spune:
Multumesc fetelor
Mi-a prescris dr. acid folic si Vit E - 400mg, dar nu mi-a spus cind si cum s-o iau - acum am inteles
Eu nu am facut inca analiza la singe si urina, cred saptamina asta merg si cer si eu la calciu si fier, nu am tinut dieta - dar de cind ma stiu am fost anemica, da calciu - sa fie - n-o sa strice
Aliona

gogosar spune:
Hai salut gagici.Nu e asa ca v-a fost dor de mine?
Iar am dat bir cu fugitii, ca ma vut multa treaba la serviciu.
Dar....mi-am luat calcularet acasa.Asa ca in curand imi trag si internetul si apoi, nu o sa mai am nici o scuza nu?
Despre mine noutati nu am deocamdata.Eu acum fac nu pentru a face bb ci de placere
.Momentan sunt in piua de bb, ca prea m-am stresat.
Pupici dulci pt fete frumoase.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”