Clubul optimistelor (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Sun ,las-o mai ca-i obosita dupa cheful de aseara.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Nicoleta ,vezi ca eu in luna in care mi-am luat dormitor nou am ramas gravida!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Facui un dus puternic si incepui deja sa ma simtesc mai bine... E! Alta viata... Parca mi-e si foame!!!

Ce fac azi optimistele? Pe unde-mi umbla? Sunt vesele sau innourate???
Sunule, imi place de tine ca esti tare activa... ai energie... da-i inainte cat tine!!!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Da ma! Profit si eu de realizarile de saptamana trecuta si stau pe net. Si INCA nu comenteaza nimeni! DAR o sa se schimbe si asta, de saptamana viitoare!

quote:
Originally posted by adinell

Facui un dus puternic si incepui deja sa ma simtesc mai bine... E! Alta viata... Parca mi-e si foame!!!

Ce fac azi optimistele? Pe unde-mi umbla? Sunt vesele sau innourate???
Sunule, imi place de tine ca esti tare activa... ai energie... da-i inainte cat tine!!!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Nicoleta ,vezi ca eu in luna in care mi-am luat dormitor nou am ramas gravida!

Dana

eu mi-am luat dormitor acum vreo 2 ani, da' daca e nevoie il schimb

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna fetele.
Bey!Io m-am trezit demult da' cum ii sta mai bine omului, avusai o surpriza mare in pampersul Stefaniei
UN MARE LIMBRIC(vreo 10 cm asa)
Am crezut ca morrrrrr.Nu sunt siloasa de fel, da' cand l-am vazut pe ala acolo...
Asa ca l-am sunat pe dr, i-am impachetat pe amandoi(si pe ea si pe dl limric ) si am plecat la cabinet
Ne-a dat o reteta si gata.Am venit pe jos ca e f. frumos afara.

Adinella, vezi ca ti-am facut primirea la oltence.Sun are dreptete.Ai mai multe case, ai grija de toate.Si io fac la fel.
Chiar ma Sunule cum faci cu somnul ala?Nu esti obosita?

Addinel, scuze ca v-am incurcat.Si tocmai ma laudam ca io v-am invatzat...

Oricum imi place de voi ca suntetzi active.

Si noi, chiar daca avem limbrici, tot optimiste suntem.Mi-e groaza doar ca poate mai elimina vreun urat de-ala si ma ia sila iar.Cred ca daca eram gravida azi dimineatza...acu nu mai eram sigur.

Hai va pupui ca am un dezastru in casa...

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

WOW Geo, ce neplacut! Bine ca nu e nimic mai grav! Sanatate pt Stef si spor la trebi tie!
Eu intru in sedintza acush. Va pup

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Georgi sa le vii de hac limbricilor cu medicamente. Stiu ca e neplacut, dar din cate stiu, nu trebuie sa te astepti sa-i elimine pe toti asa, asta o fi gresit drumul :) Sanatate puiutei

Radeti voi, radeti, da cica e cunoascuta terapia asta de a-ti cumpara ceva sa revina optimismul. Eu una asa ma simt de bine dupa ce imi cumpar ceva, indiferent dc e mic sau mare

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

aaaaa uite ca scriu fetele.

georgi nasol, dar bine ca nu e nimic grav! eu o sa am o mare problema cand voi avea bebel pentru ca sunt din cale afara de scarboasa. cred ca pupicu o sa fie de baza.

impreuna, nu-i asa ca te simti bine cand faci cumparaturi? pupicu mereu imi zice ca funcionez ciudat: daca sunt trista cumpar ceva sa ma inveselesc, daca sunt fericita am pofta de cumpaarturi si plec truli. deci eu mereu fac cumparaturi.

pupici, plec iar la butonat

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Flavia mi-a dat Decaris.Am sa-i dau asta seara o doza si mai repet peste o saptamana.Stiu ca nu se elimina singuri

addinelu stai mama linistita ca de bebelu tau n-o sa-ti fie sila .Pariem?

Cat despre terapia prin cumparaturi...In drum spre casa(cand veneam de la dr) i-am cumparat Stefaniei o gecutza de primavara super.Cre ca si io sunt la fel ca voi.
Hai ma ca daca suntem mai multe inseamna ca nu e un defect.Inseamna ca noi fetele avem o gena in plus.Nu?Bine ca nu o au si barbatzii.Cel putin al meu nu o are

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput