Clubul optimistelor (3)
Raspunsuri - Pagina 6
malla spune:
Daniela, pai eu de cand ma laud ca sunt olteanca dar nime nu ma ia in seama...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
georgi75 spune:
Adinell hai mama la oltence ca te primim cu drag
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
eveline spune:
Mai....spuneam eu ca gasesc vreo 5 pagini...inca putin si-aveam gura pocita...
Ce mai faceti? La noi a fost superb azi si n-am ratat ocazia si-am stat prin parcuri....si bine am facut, caci acum ploua...
addinel, ce chef de haladuit prin magazine mi-ai facut.....da astept finantele (salariu sot adica).
adinell ce ti-e si cu netul asta....ma uit eu ce ma uit...nika...nu intelesesem ce-i aia glow....dupa aceea mi-am dat seama...nu se vede decat cu internet explorer si eu care folosesc mozilla firefox nu intelegeam despre ce-i vorba in propozitie...
georgi Bia e "pasata" la mama sambata....chiar dupa ce se termina cursurile mai stau si eu cu barbatu un pic....o luam pe la 8...
Ana si Bianca-iubita
georgi75 spune:
BEY!
Ce catati pe pagina 2?
Treceti imediat pe prima!
PS: Cre ca toata lumea e afara la soare.Numai io astept sa mi se trezeasca maimutza...Ca o lovi somnul.
Asa ca pana pe la 22.30 nu mai apar pe aci.
SunSmile spune:
Da' asa mult doarme? Glumesc!
Da mai, e asa frumos afara....ca am fost cu fetele la un suc, apoi in parc cu baietii si acum ne tragem sufletul si o luam de la capat..la restaurant cu prietenii!
Voi? Va plimbati?
quote:
Originally posted by georgi75
BEY!
Ce catati pe pagina 2?
Treceti imediat pe prima!
PS: Cre ca toata lumea e afara la soare.Numai io astept sa mi se trezeasca maimutza...Ca o lovi somnul.
Asa ca pana pe la 22.30 nu mai apar pe aci.
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Himmelsduft spune:
Buna seara optimistelor,
de abia acum am ajuns acasa, sintem frinti de obositi, maine scriu detalii cum a fost la Frankfurt. Va doresc o saptamana care vine usoara,
Himmelsduft
calut
georgi75 spune:
Buna seara.
Iar va gasii pe pagina 2...
Sa nu se mai intample!Ca nush ce fac cu voi...
Sunule te distrezi, n-ai treba.Las ca faci tu bebe...Asa eram si noi, ieseam mult, aveam o gramada de prieteni(pe majoritatea inca ii mai avem0.da' cand a venit bebelina, s-a cam schimbat treaba.Asa ca profitati la maxim de timpul in 2 ca pe urma...
Eveline, asa e ma ca suntem vrednice?
Azi cam liniste ca-i weekend si sunt si sotziorii pe-acasa da de maine...
Addinel, te hotarasi? Vii la oltence?Hai ca te introduc io...
Ce sa va mai spui? Ma mai duc pe la spanzuratoare si fazan
SunSmile spune:
Hehe Geo cred ca ai dreptate! Si cu un pui mic si blanos e greu, daramite cu BB! DAR ni-l dorim si cand o sa vina o sa intram intr-o alta etapa!
Va pup si ne auzim maine...sunt franta!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
diadaniela spune:
Va zic si eu noapte buna ,ca mai bantui un pic si ma bag la un film cu sotu'.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
addinel spune:
salutare la optimiste!
nu am lucrat nici azi nimic. dimineata am fost la padure la un gratar, ne-am intors, am dormit putin (ce-mi place sa dorm sambata si duminica la pranz, mor!) si am plecat iar. am fost la o terasa cu niste prieteni si am stat la taclale pana ne-a uitat Dumnezeu.
georgi, ma confundasi cu adinell da' nu ma supar.
fetele, am o problema... imi trebuie d-ra si cavaler de onoare. se ofera cineva?
pupici la gagici...
nunta mea