Clubul optimistelor (3)
Raspunsuri - Pagina 14
alexa si mami spune:
salutare optimiste!
la noi e soare si stam mai mult afara. in casa doar somn si papa.
io facui ciorbita, colegu' spala vase, cupilu acu' se scula dupa 4 ore, mincam si iar afara. de dimineata am fost la zoo si ne-am simtit f bine, mai ales alexa.
pup, daca nu ma adoarme alexa deseara, mai intru.
alexa & fam
NicoletaB spune:
fetelor eu acusi terminasi rapoartele, in 5 minute plec acas' caci se termina programul si sper ca maine sa apuc sa butonez mai mult
fetelor ce curi de slabitii incercati, caci eu is disperata, mai am 1 luna si ceva si NIMIC dat jos
NicoletaB spune:
apropo de optimism
o data ma dusesi pe ziua de azi la toaleta, caci n-avusei timp de destrabalari d-astea si atunci ramasei cu fermoarul in mana...
noroc cu chilotii de aceasi culoare cu pantalonii si ca am haina lunga si eu care vrusei de dimineata bluza pana la buric
stau si rad de una singura de halul in care arat acum, cu ace de siguranta, parca-s sora lui Frankestein
georgi75 spune:
Nicoleta zupeeeeeer!!!
Bai tu esti olteanca cumva?
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Himmelsduft spune:
Georgi, mersi de urarei. Desigur ca imi poti prescurta numele, ca doar e lung si mai ales pe alta limba
Gyna, multa sanatate voua.
Addinel, de Lindau nu stiu ce sa iti zic, poate stiu mai multe fetele de la Viata in Germania. Eu una prefer sa merg in weekend in Austria, ca doar stam la granita. Poate iti va place daca mergi la Salzburg, acolo e superb si ai ce vedea. Dar sigur si la Bodensee e super. Parca una din fetele din Germania sta acolo, dar nu stiu care din ele.
NicoletaB, m-ai amuzat cu Frankenstein, lasa ca revine optimismul.
Salutari la toate,
Himmelsduft
calut
monagan spune:
salutare optimiste
asa spor aveti la scris ca nu reusesc sa va prind din urma!!!!!!!!!!!
eu sint frinta de oboseala si la job am avut o zi de kk, ca sint in inchidere si totdeauna e asa.
acu merg sa ma uit la un film pe HBO, ca cica astia ni-l difuzeaza gratis pana de Pasti si nu vreau sa pierd okazia.
la toate.
P.S.
imi place aici la voi ca sinteti toate niste dragute, dar din nefericire ptr. mine sinteti prea harnice la scris.
georgi75 spune:
Eveeeeeee...lasa mama jocul si deschide si tu un capitol nou
Ca io nu stiu.Sau care va mai pricepeti pe-aci.Ca io cand am infiintat clubul m-am gandit ca pana se umple capitolul am timp sa invatz.Da de unde?Ca s-a umplut imediat suntem la cap 3 si io tot fraiera sunt
Io fusai afara cu maimu.Fu asa cuminte...ca parca nu ar fi a mea.Creste mai si ea si ne intzelegem si noi...
Asta seara am baitza in program si o sa fiu mai activa dupa ora 10.
Gyna multa sanatate tie si la familion.Nu te pup ca ma virusezi
monagan pai tu ce parere iti faci ca noi ardem gazu de pomana pe-aci....Vorbim si noi ca d-aia suntem fomei....Tu cand ne povestesti de tine?
Care mai esti ma pe-aci?Sa nu uit pe cineva...
Da. Alina plimbareatza.fato...tu cand mai faci mancare si alea, alea prin casa?
Sunule imi anuntzai soatza ca nu avem de papa si a zis ca se rezolva cu 2 pulpe si 3 cartofi prajitzi .Pe care le face el bineintzeles.Dupa ce le cumpara.Si noi stam la 9 si nu merge liftul...
Bey am un sotz... sa-mi traiasca si sa-l stapanesc sanatoasa...
Care vretzi, vi-l imprumut.Da doar sa va gateasca si sa va faca cumparaturi...La altceva sa nu mi-l punetzi.adica nu ca n-ar fi in stare da...n-are voie...
Hai ca dau pe langa.Ma apucai sa-i fac reclama soatzei de parca l-as vinde de Paste.Sau daca imi iese un pretz bun... mai stii?
pupici mici mici
SunSmile spune:
Bau!
Eu am musafiri, dar am venit o fuga sa vad ce faceti! Dependentza nene...nu gluma!
O sa raman logata, mai vin.
Pupi si pofta mare...pt cine sta la masa!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
georgi75 spune:
Moamaaaaaaa, ce ma speriai...
Ce musafiri bai Sunule.Goneste-i ba acasa...Ce ei nu stiu ca tu ai treaba pe DC?Le dai sa si manance?Ce le dadusi?Mancara tot?Da de baut?Ce baurati?
Si ultima intrebare: Da halatu?Cat e halatu?Halatu?Cat e halatu?
SunSmile spune:
Pai am avut comanda de peste...file salau, somn si somon (sunt de la Dunare) cu cartofi prajiti si salata de "detoate", salata de fructe(capsuni, struguri, banane, porto, kiwi cu toping de capsuni si frisca, de baut bere, vin alb sec cu gheata, suc, apa...si halatu e MOCA! Da' mai evadez...
quote:
Originally posted by georgi75
Moamaaaaaaa, ce ma speriai...
Ce musafiri bai Sunule.Goneste-i ba acasa...Ce ei nu stiu ca tu ai treaba pe DC?Le dai sa si manance?Ce le dadusi?Mancara tot?Da de baut?Ce baurati?
Si ultima intrebare: Da halatu?Cat e halatu?Halatu?Cat e halatu?
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE