Clubul optimistelor (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bai chiar ma gandeam ca te dai impushcata!
Vecinoooo...ce-ai breh? Ce patishi de fugi optimismul?
Eve mai stai si cu noi...ca si aici tot familia ta e!
Geo...pai e frumos sa lashi barbatu nemancat?
Pupi

quote:
Originally posted by adinell

Eu scriu de zor dar imi dispar mesajele, intrai la oltence si trimise un mesaj, dar nu mi-a aparut...No, nu-ti vine sa te lasi de treaba cand vezi ca nu merge???

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

sunule, ma chinui cu cea mai pesimista persoana din lume care intamplator e prietena mea draga. incerc sa o fac sa inteleaga ca a bombani si a fi vesnic nemultumit face rau. io-i zic ca e pesimista, ea nu-si-nu ca are mult ghinion. n-am vazut asa ceva!

da' am tipat, a tipat si georgi cu mine si mi-am recuperat optimismul.

nunta mea

Mergi la inceput

Mai mai....incearca sa fii calma si sa-i demonstrezi ca viata e roz si cateodata are nuante gri, peste care e musai sa treaca! Si daca tot zici ca ai scris de doua ori, sa stii ca poti sterge unul din mesaje! Indragostito!

quote:
Originally posted by addinel

sunule, ma chinui cu cea mai pesimista persoana din lume care intamplator e prietena mea draga. incerc sa o fac sa inteleaga ca a bombani si a fi vesnic nemultumit face rau. io-i zic ca e pesimista, ea nu-si-nu ca are mult ghinion. n-am vazut asa ceva!

da' am tipat, a tipat si georgi cu mine si mi-am recuperat optimismul.

nunta mea

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ce faceti fetele ?
adinell ,vad ca ai intrat si tu la slabit. sper sa mearga topicul si ne ajutam reciproc.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ba pardon!
ADDINEL!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

daniela, asa sa ne-ajuta Dumnezeu. io mereu tin cura de slabire, de cand ma stiu.

sunule, sarumana de sfat... chiar sunt indragostita, imi pierdusem capul

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Uraaaaaaaaa.....am terminat de calcat....parca-i viata mai frumoasa!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Addinelu ada mama pretina incoace sa-i facem noi neste lectii de morala...
Hai ca te ajutai si io sa-l gasesti pe optimism.Dai o bere
Bey! Fata mea face traduceri...E isteatza foc.Nu prea imi da dureri de cap.

Hai pupici.

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Bravo Geo pt pitica! Bravo Eve pt calcat(pfuuuu..nesuferita activitate)! Succes Addinule si Danule la cura! Sirene va vreau!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Sunuleeee!Io nu ziceam de fi-mea.Oi fi io dashteapta da... nu ma laud cu un copchil asa precoceAs vrea io!!!

Ziceam de fata mea de la meditatzie.Io mi-s profa de englezeasca si in timpul liber, mai fac si io cate o meditatzie.Mai scot si io o para acolo.Sa nu ma datzi in gat ca nu platesc impozit pe ei

Care zicetzi ma ca sunteti grase?Sa mai imi dati si mie putin ca io am 1.76 cm si vreo 55 de kile.Voi ce mancatzi?Sa mananc si io...

Ei! Gata.Dau la bebelina de papa si afara cu noi...Sic! Ne ducem dupa gagici.

Sunule nu face soatza mutre daca nu are papa facuta.Isi baga repede neste cartofi prajiti si gata, e ca nou

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput