Clubul optimistelor (3)
Raspunsuri - Pagina 11
georgi75 spune:
Neatza si de la mine.
O zi minunata.
La noi iar e soare dupa ce aseara ploua cu galeata.Ce sa mai intzelegi de la vremea asta?
Azi am papa in programul de dimineatza.imi astept si sora la o cafelutza asa ca dimineatza o sa fiu mai lenesa cu scrisul.
Dar va citesc oricum.
pupici la toata gasca
Sunule, cum te mai simti?cum mai arati?
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
SunSmile spune:
Geo ma simt mai bine...mult mai bine. Si arat mai bine. Mai e buza inferioara cu "probleme", dar pana maine cad!
Pupici si cafea placuta cu surioara!
Voi fete optimiste pe unde umblati!
Adinella? Fla? Dana? Eve? si restul gashtii?....ca pe vecina n-o mai intreb, ca-i in picioare demult!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
addinel spune:
sunule n-ai intrebat de mine dar eu aici mi-s. tocmai am ajuns la serviciu. dupa ce dau o raita pe aici ma apuc de lucru.
georgi... cafea placuta si savuroasa cu sorelina.
himmelsduft, eu te intrebam pe unde prin germania stai... ce poti sa-mi zici despre lindau? merita sa-mi fac luna de miere acolo? cum ajung in zona, de preferat cu avionul?
fetele trezireaaaaaaa!
pupicei
nunta mea
SunSmile spune:
Cum bhey n-am zis...pai tu esti "vecina"!
quote:
Originally posted by addinel
sunule n-ai intrebat de mine dar eu aici mi-s. tocmai am ajuns la serviciu. dupa ce dau o raita pe aici ma apuc de lucru.
georgi... cafea placuta si savuroasa cu sorelina.
himmelsduft, eu te intrebam pe unde prin germania stai... ce poti sa-mi zici despre lindau? merita sa-mi fac luna de miere acolo? cum ajung in zona, de preferat cu avionul?
fetele trezireaaaaaaa!
pupicei
nunta mea
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
impreuna spune:
Asa fetelor, ma bucur ca nu sunt numai eu "defecta" la facut cumparaturi, indiferent de starea sufleteasca:)
Gata m-ati linistit
Sa aveti o zi faina si distractiva
Flavia (sotie si mamica fericita)
eveline spune:
Salut fetelor.
La noi e o vreme de doi lei, drept urmare stau in casa....si uite asa am si eu timp un pic, de butonat. Cand e frumos stau pe afara (ca-s satula de stat in casa toata iarna....si cea mica la fel). Si cum zilele trecute a fost frumos, am tot haladuit prin parcuri. Acu ploua si m-am gandit ca am timp sa mai conversez cu voi....da de unde, ca mi-am dat seama ca atat timp cat am stat pe afara, prin casa pe la mine n-a facut nimeni curat, nici n-a calcat nimeni sau facut mancare....asa ca de dimineata tot am cate ceva de facut: ba aspirat, ba spalat rufe (de fapt spala masina), dar am de facut papa si de calcat (chestia asta ma omoara)....asa ca merg la treaba si mai arunc cate un ochi pe la voi!
Va pup pe toate!
Ana si Bianca-iubita
SunSmile spune:
Spor la trebi si mai treci si pe la noi! Mai voi sunteti niste optimiste cam leneshe! Ia hai....trezireeeea! Si..vorbireeea!
quote:
Originally posted by eveline
Salut fetelor.
La noi e o vreme de doi lei, drept urmare stau in casa....si uite asa am si eu timp un pic, de butonat. Cand e frumos stau pe afara (ca-s satula de stat in casa toata iarna....si cea mica la fel). Si cum zilele trecute a fost frumos, am tot haladuit prin parcuri. Acu ploua si m-am gandit ca am timp sa mai conversez cu voi....da de unde, ca mi-am dat seama ca atat timp cat am stat pe afara, prin casa pe la mine n-a facut nimeni curat, nici n-a calcat nimeni sau facut mancare....asa ca de dimineata tot am cate ceva de facut: ba aspirat, ba spalat rufe (de fapt spala masina), dar am de facut papa si de calcat (chestia asta ma omoara)....asa ca merg la treaba si mai arunc cate un ochi pe la voi!
Va pup pe toate!
Ana si Bianca-iubita
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
addinel spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
raspund si eu la apel caci inchiderea de luna m-a terminat
nicoleta, si tu ai inchideri de luna?
nunta mea