Oltencele, poftiti la povesti! (15)
Raspunsuri - Pagina 14
georgi75 spune:
ca de obicei.... liniste.....
plec repede ca nu vreau sa deranjez
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem siPOZE
neliana spune:
Salutare.Duminica am fost in parcul cel mare voi pe unde ati umblat?
Soare,cald lumegaramada.M-am intalnit cu Doris,Irinuca,Oti,si sotul ei.
Irinuca copil minune merge in picioare si asa de draguta[pup.
Oti o scumapa,activa si plina de viata.
Doris frumoasa ca intotdeauna.
Giorgi suntem si noi aici dar cam atunci tu te pui la somnic.
Adinel bine ai venit si sanatate lui Andrei.Incerca sa vezi care este cauza febrei si trateaza-o nu trata febra fara sa sti cauza.
Rodica ai disparut?
Anda unde esti nu dai nici un semn?
Zozela ai mutit?
Hai nu aveti chef plimbare?
VA PUPICESC PE TOATE
neliana anghel
camelia72 spune:
'Neata!
Ce fac fetele?Mai,da e posibil sa va iau de pe pagina 3?
Eu azi sunt in refaceri,am muncit weekend-ul asta la curatenie iar acum am niste dureri groaznice de spate si tot nu am terminat,mai am baia si bucataria...!
Andreea,super joculetele alea,Georgi e incantata...multumim!
Neliana,deci va plimbarati prin parc?Bravos!Ieri chiar a fost o vreme superba!
Haide,mai,sa terminam cu treburile,sa se mai incalzeasca si vremea si sa o punem si noi de o intalneala,poate dupa Florii ca intram in saptamana mare si mai mergem seara pe la denii!Ce ziceti?
Adinella,ai grija cu febra lui Andrei,trateaza cauza,nu efectul!Ce-ati facut,ati mers la medic?Cu vremea asta schimbatoare se poate sa aiba rosu in gat sau daca febra nu e mare,ii da vreun dintisor! baiatu' sa-i treaca repede!
Liana si Georgi... deranjati-le mai tare pe fete,ce atata liniste,ce faceti,trageti-le de maneca sa-si termine curatenia odata si sa ne mai vedem si noi la o cafea sau un suc,Georgi cand ziceai ca vii in Craiova?
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
georgi75 spune:
oltencele
Ce facetzi mai fetele?V-ati apucat de curatenie?Io inca nu m-am apucat .Ma gandesc ca se cam face la loc pana atunci...
Neliana pai daca dau tarcoale pe aci si nu e nimeni...Tu vii la 1 noaptea si-mi zici sa ma i stau?.Ce face Oana?Cand incepi munca?
Camelia soatza mea zicea ca vine pe 16(in ziua de Florii) in Craiova si veneam si noi cu el.Dar cand am facut recensamantul... avem cam multi Florini si flori in familee, asa ca si-a amanat intalnirea pt luni.Dar vine dimineatza asa ca...Vedeti cand va hotarati voi si oi vedea si io cum fac.
Liana nici tu nu mai dai pe-aci?
Hai ca ma supar si io si nu mai dau sa vedem cam la ce pagina ajungem...
toata lumea
Avem siPOZE
lorena_andreianu spune:
Pai v-ati suparat?! acu' cand intrai si eu?!
Neliana, si nu i-ai zis lui Doris sa ne mai scrie si ea?!
Doris, felicitari pentru Irina! ce harnicuta e... Pupici la toate 3 de la noi!
Eu acum vad ca a fost ziua Larei a Neddei zilele trecute! Rusine sa ne fie!!! LARA, LA MULTI ANI si sa fi fericita !!! Nedda ce-o mai fi facand?! mai stiti ceva de ea, fetelor?!
Georgi, nici eu nu am facut smotru, ca curat fac de 2 ori pe saptamana, cu vijelia de fiu-meu... Asa ar fi frumos, dar cred ca si anul asta ne sare.
Aici este vacanta 2 saptamani si nu putem merge la copii... Mergeam sapamanal la o asociatie care organizeaza "intalniri de joaca" pentru pustani si cum sunt mana in mana cu educatia nationala, e inchis... asa ca incerc sa-l amuz pe fiu-meu cum pot. Ceea ce inseamna ca stam mai toata ziua afara, motiv pentru care a inceput sa tuseasca... si tare mi-e ca ajungem sa vedem doctorul...
Adriana, ce mai face puiul tau?! i-a trecut sper febra!
Suntem pe prima pagina?!
Pupici si o saptamana buna la toate!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
georgi75 spune:
sa va mai spun la ce pagina erati?
Avem siPOZE
zozela spune:
Ola gagici!!!
Mai da' io credeam ca gasesc cap.16 deschis si voi...
Va plimbaratzi in we??..Sau ati intrat in curatzenii??
Va pe toateeeeeeee!!!!!!!!!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
camelia72 spune:
'Neata!
Fetelor,chiar nu aveti nici una copilul la cresa sa-mi spuneti si mie ce si cum...alea,alea...?Eu in bone nu prea am incredere,am auzit cazuri ce m-au speriat si trebuie sa-l obisnuiesc pe Mihai la cresa pana voi merge eu la serviciu!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE