Oltencele, poftiti la povesti! (15)
Continuarea la Oltencele, poftiti la povesti! (14)
Oltence
Intilniri oltence 2005
Drobeta Turnu Severin
Carmen So si Mara
LadyC
Salmida
Nedda si Lara 07 aprilie 2004
Craiova
Andatudor si Andrei Mario 15 august 2005
Andrina si Andrada Natalia 3 septembrie 2005
Anghelada
Bertha si Darius 08 iunie 2004
Camelia72 cuGeorgiana Gabriela 4 mai 1999 si Mihai Daniel 23 iulie 2004
Corneliaa si Ioana Alexandra 01 februarie 2005 ora 10.25
Ciuf si Luca 11 noiembrie 2003
Davidutza si David 11 octombrie 2003
Deeapui si Alex www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=14571&cid=13631" target="_blank">
Klaus29 si Andrei
Lavv si Alex
Liana30
Lorellay si Armand Codrin 15 februarie 2005
Neliana si Oana 28 ianuarie 2004
Mandela si Alexandru 10 decembrie 2002
Miki-Miki
Oana0204 si Andrew Justin 1 septembrie 2005
Onuta96 cu Anca 1 an si 10 luni si Oana 8 ani
Pistachio si Alex 10 februarie 2004
Rodica P si Stefan Daniel 21 august 2003
Simsimona cu Bogdan si Tudor
Sirod cu Irina 10 mai 2005 si Oti
Smmiha si David Andrei 18 martie 2005 www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=5245&cid=3523" target="_blank">
Stoichitescu Cristina si Robert Cristian 24 martie 2002
Zozela www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=14651&cid=14861" target="_blank">
karol
Slatina
Cristina1
Georgi75 si Stefania 8 febraurie 2004
Dragasani
Adinell si Andrei-Matia 22 septembrie 2005
Ramnicu Vilcea
Chatonel
lorena andreianu si Miron Radu 06 octombrie 2004
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Raspunsuri
bertha spune:
Salutare!
Camelia, m-am conformat eu si am facut un capitol nou, sa ma fac utila, daca tot mi-e lene sa scriu mai des!
Georgi, povestile tale sunt savuroase, ai un simt al umorului...ma prapadesc citind! Mi-ai amintit de o faza senzationala cu Mos Craciun. Mi-a povestit o colega de liceu cum tatal ei a fost rugat sa faca pe Mosul pt copiii unor prieteni, cel mare avand vreo 5 anisori. Vine omul cu sacul in spate, toate bune, copiii spun poezii, Mosul da cadourile apoi spune: "gata copii, Mosul trebuie sa plece si la alti copii sa le duca si lor cadouri". La care baietelul de 5 ani zice indignat: "tati, vrei sa-l lasi sa plece pe nea Florin fara sa-i dai un pahar de tuica?!"
Rodica, am pus acum vreo 2 sapt poze in albumul "ian-feb 2006", nu mai retin daca le-ai vazut.
Karol, bine ai venit! Ne povestesti cate ceva despre tine, ce zici?
Liana, are dreptate Georgi, cam plimbareata! Da' ce bine e la plimbareeeee! sa te distrezi si pt noi, cele aflate in cantonament cu bbii mamosi si rasfatati.
Fetelor, am intrat la belea, am fost cu Darius intr-o vizita la 2 fetite si acum ma bate la cap sa-i cumpar set de oale si tigai! Nu ca ar vrea sa gateasca, dar grozav ii place sa puna si sa ia capacele de pe oale!
In rest, vorbeste tot mai mult si mai hazliu, face propozitii seriose, dar topica lasa mult de dorit Ex: "Dadīn uc ba", adica "Darius bea suc", va spus, e o feerie limbajul lui, rareori cuvintele lui seamana cu cele reale. Cateva mici exemple, sa va distrati:
- binda = crema de maini
- gamga - banca
- nomno = dormitor
- pantonta = plapuma etc, mai spun, daca vreti.
Hai sa trag si eu acum de urechi pe alte oltencute:
Doris, Oana, Ciuf, Anda, Cornelia, pe unde sunteti dragele mele?
Pupici!
poze
neliana spune:
Si eu pe aici, ce mai fac ai vostri pitici?
Karol bine ai venit aici nu o sa te plictisesti niciodata.
Bertha sa vezi tu acum ce te prapadesti de ras cand mai da cate o bomba si incerci sa o intelegi.Noi ne-am chinuit sa intelegem ce este "pagil" pana nu am pus-o pe Oana sa ne arate ce inseamna cred ca nici acum nu stiam pagil=pahar.Sau popotel=prosopel
Liana cu prietena care are copilul bolnavior un sfat BUCURESTI.
Acolo o sa vada rezultate.Eu iam facut oanei analize la un laborator din craiova Plus medica din craiovita si ma speriat de nu mai stiam de mine.Am repetat la Buna vestire si o diferenta ca de la cer la pamant.
Intalnire vad ca nu aveti curaj.
Hai mai cetiti si voi poeziile mele si dati-va cu parerea.Nu sunt ele prea grozave dar sunt ale mele. www.poezii.info
neliana anghel
georgi75 spune:
fetele.
I-am promis Lianei ca am grija sa va duc pe prima pagina asa ca ma conformez.
Neliana, nu te-am mai vazut demult pe aci.Pe unde umbli?
Bertha, super faza cu Mosul.Tin minte cand eram mica ne-a adus taica-meu un prieten Mos Craciun.Si era cam pilit saracul.Si ne intreba ala tabla inmultzirii.Si facea ce facea si ne intreba caf fac 3 * 9.O data, de doua ori,de trei ori.Parca era obsedat.Pana la urma m-am enervat si i-am zis sa-mi dea cadoul ca io nu-i mai spun.
Cea mai dura faza e ca tocmai aseara s-a gasit fi-mea sa se trezeasca si pe la 1 asa nu mai avea chef sa se culce.Asa ca m-am bagat langa ea in pat si m-a luat somnul.
N-am apucat sa-i cos soatzei manecile si cracii.
Si cand m-am trezit, el plecase deja.Cafeaua ma astepta.Am luat cu precautzie din ea.Ma gandeam ca a pus ceva in ea.Da' e buna.Tre neaparat sa-i fac ceva azi.Cred ca o sa-i pun o lingura de sare in cafea.
Vad io.Oricum nu scapa...
Voi?I-atzi pacalit?
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
camelia72 spune:
'neata,fetele!
Nici mie nu mi-a iesit pacaleala...aseara a venit soata mea pe la ora 6 sa manance ca pleaca la Bucuresti...a venit azi noapte la ora 2 iar azi dimineata cand eu m-am trezit...el plecase deja la Slatina...Ce sa-i mai cos pantaloni?Vine pe la pranz si ma tot gandesc cu ce sa-l pacalesc,de obicei se prinde ca e pacalit,offf...nici eu nu prea stiu sa fiu o buna actrita...imediat m-a citeste!Tot la ceva cu mancarea m-am gandit si eu...sa-i pun in loc de vin cola sau ...mai vedem...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
camelia72 spune:
Bertha,multumim pt. noul capitol...Tare faza cu mosu'...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
karol spune:
Buna, fetelor
Neliana, merci pt primire.
Ma gandeam sa-l pacalesc pe sotul meu cu furtul telefonului.Ii spun ca mi-au furat telefonul si daca imi zice ca sa iau altul mai vechi de prin sertare, ii spun ca e pacaleala, dar daca ma trmite sa-mi iau altul nou, uit si eu ca e 1 Aprilie.Ce ziceti?
Voi v-ati hotarat?Cum faceti pana la urma ca vad ca idei aveti.
georgi75 spune:
Io pana la urma ma prefac ca mi-am rupt mana.M-a sunat si mi-a zis ca vine pe la 3.Asa ca dupa ce culc bebelina imi leg frumos mana dupa gat si-l primesc cu o fatza de-aia....
Sa vedem reactia.hi hi hi.
Pana una alta ii trimit o sun pe sora-mea sa-i spun aceeasi minciuna
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
zozela spune:
Mai fetelor da' voi suntetzi puse pe shotii mai ...Eu inca nu pacalii pe nimeni..Da' nu-i timpul pierdut!!
Karol-Bine ai venit!!-
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
miki-miki spune:
Ce mai fac oltencele? Pe mine de ce nu m-ati pus pe listutza? Sunt din Craiova dc a-ti uitat !
Frumoase pacaleli dar cea mai tare e cea cu unghiile date cu oja. Tare as vrea sa-i fac faza asta !O sa-i pun ceva sub picioare sa nu murdareasca canapeaua. Acum e plecat si vine maine deci nu pot sa i-o fac astazi.
Nu mai stiu dc citii aici faza cu testul de sarcina sau in alta parte dar nu cred ca o s-o guste prea bine pt ca are azoospermie.
Si mai scrieti ca sunt tare haioase !
Georgi imi esti tare simpatica ! Partea a 3-a nu mai e? Pt ca 1 si 2 mi-au placut tare mult.
Liano tare plimbareata mai esti ! Te invidiez ! Te rasfata grasul mereu ! Ce mai face fetita pt care cautai medic?
Pup toate oltencele !
miki
bertha spune:
Miki, m-am conformat si te-am trecut pe listuta. Scuze pt intarziere! Uite o , sa ma ierti!
poze