Bebelusi de iulie-august 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 11
anis spune:
Ella eu i-am dat urzici si n-au fost probleme.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
palmyrah2002 spune:
DIANA
saru mana!Pe Rares il programase la interventie,miercurea trecuta,fara sa-mi ofere aceasta alternativa a masajului.Ba mi-a facut observatie ca nu l-am dus pina la 4 luni,pentru ca erau sanse mai mari de reusita!Cum ii trece varicela,trec la masaj,pentru ca acum saracutuzul are bube si sub ochisor si pe sprinceana,peste tot...Dau o listare la ce mi-ai scris ca sa nu uit sensul de masaj!Multumesc mult de tot si pupici superbebelusei!
Ella,
multumim si pupici dulci printeselor voastre!
andatudor spune:
Diana-
taaare mult ma bucur ca a fost o farsa !!
!Am furat-o rau de tot ,si asa nu o luasem de la nimeni,dar oricum ma bucur ca a fost o farsa ,mai ales ca a fost una reusita!![]()
Vrem sa anuntam ca ieri a spart gingia primul dintisor:incisivul dreapta jos!!!
Acum il asteptam si pe stangul!
Voiam sa mai scriu dar s-a trezit Andrei si acum bat doar cu stanga.Intru mai tarziu
pupici
Dianami spune:
Ella, daca Paula papa si branzica si lapte, iar daca fontanela se inchide normal, nu e nevoie de calciu. Urzici cred ca-i poti da, fetele au dat fara probleme, dupa cum vezi.
Pupici si... liniste in continuare! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
emaaimee spune:
Diana-parca mi-ar fi trecut prin cap ca ai putea sa ne faci o farsa pt ca ma tot gandeam la chestia cu parul si pronosticurile
dar mi s-a parut totusi un pic exagerat de serios mesajul tau.banuiesc ca altfel nu iesea pacaleala.ma bucur ca a fost doar o pacaleala si tot cu noi veti fi amandoua
imi aminteam cand te-am chemat de la Parintii... la vorba cu noi,mai tii minte
?

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by ema.nu.ela
calea lactee,
imi pare rau ca te chinui cu fundita asa de tare la adormit. poate ar fi timpul sa incepi s-o intarci. mie sincer nu mi se pare ok sa te chinui si tu si ea. stiu ca e bine sa suga cat mai mult de la mami, dar daca dezavantajele sunt mai mari decat avatajele eu chiar m-as gandi serios la alternativa asta.
eu am fost nevoita sa trec pe lapte praf de la 2 luni pt ca al meu nu era bun deloc de scazuse rau in greutate a mea si plangea incontinuu de foame. teoretic as fi putut sa ma ambitionez sa-i mai dau si de la san cate un pic desi imi scazuse si cantitatea, insa a fost mai bine pentru mine sa renunt de tot cu alaptataul. si pentru ea pt ca se chinuia mult sa suga ca aveam sfarcurile retractate. un timp m-am simtit vinovata, insa apoi cand am vazut-o ca incepe sa creasca si sa doarma bine si sa nu mai planga mi-am dat seama ca am luat decizia corecta.
am o prietena care la 6 luni a intarcat. pt ca al ei se trezea noaptea din ora in ora sa morfoleasca sanul. altfel ziua era ok. dar nu mai putea psihic si fizic sa o duca asa.
daca tu esti obosita si stresata de chestiile astea cu trezitul noaptea si plansul o afecteaza si pe ea ca te simte si intri intr-un cerc vicios.
eu imi dau cu parerea. dar zic sa pui deoparte avantajele si dezavantajele din partea ta si a ei si sa decizi cum vei continua pt ca sincer mie tare greu mi se pare ca iti e. si cred ca si ei cu plansul.
sper sa iei cuvintele mele ca pe un sfat. numai tu stii exact care e situatia ca eu asa din ce-am citit ca povestesti tu. chiar stau in cumpana ca nu stiu daca sa dau send sau nu la mesaj....dar hai imi fac curaj...la urma urmei doar n-o sa ma bati ;)
hai ca tare m-am lungit. ma duc sa ma pregatesc pt o noua zi de munca.
mamica de maria, 8 luni
mersi ca te-ai gandit la mine si normal ca nu o sa te bat
Diana o avea promisa nu tu
de amarata si obosita nu am precizat ca nu ma chinui asa cu ea de obicei:am invatat-o sau o invatasem sa adoarma singura si seara si ziua deja de vreo 4 luni.fara sa imi adoarma la san.numai in perioadele de eruptie dentara e turbata cateva zile.apoi iar incepem reeducare si e la loc comanda pana apar alti dinti.acum,de vreo 2 zile imi face asa.noptile nu mi se mai trezea decat de 2 oricum va zisesem ca eram la reeducare si mergea bine.la fel nu stiu de ce face asa:pot sa banui iar o serie de dinti. pt ca sunt exact aceleasi simptome.
poate ca as fi incercat sa o intarc,dar fiecare bb e diferit si ea e f sensibila.am vorbit si cu lactation nurse si a ajuns la aceasi concluzie cu mine.nu merge nici un sfat general,trebuie sa fie o abordare persoanalizata dupa cum raspunde ea mai bine.adica sa vad ce o linisteste in afara de san si sa pun in practica.plus ca trebuie sa fie o alta pers decat mine care sa incerce sa ii dea formula,iar sotul cum am mai spus e la munca nonstop si nu are cum sa faca asta.nu ii caut scuza fetei,chiar mi-a fost in greva sugarului vreo 2 luni jumatate(exista asa ceva din pacate),tocmai pt ca am incercat sa ii dau biberon si ca in Ro nu a mai fost doar cu mine(a avut grija si sora mea si mama de ea).deci nu vreau sa o fortez iar si sa o apuce iar greva pt ca e f posibil.si dk o apuca iar nu vrea lapte de nici un fel decat san doar cand e adormita.mai sunt bb care fac asa :al Andei si inca altii(pe La Leche Ligue e o rubrica imensa cu cazuri reale si tipuri de abordari d-ale mamicilor,greva asta poate aparea la orice varsta a bb si sunt explicatii f multe despre ea dk cumva vrei sa citesti ca sa nu ma mai lungesc eu)
stiu ca e greu,dar sunt sigura ca o sa depasesc si perioada asta dificila cumva.trebuie sa ii arat multa dragoste si incet incet o sa reusesc.de aia ma duc si in Ro sa ma ajute si mama sau sora sa indeplinim planul de reeducare a sensibiloasei

care a adormit azi singura pt somnul 1,deci poate ca raul la seria asta de dinti s-a cam dus.iar aseara mi s-a trezit de 3 ori dupa ce v-am povestit eu.adevarul e ca eu i-am provocat suspinele,m-am incapatanat sa o las sa planga 10 min si apoi sa ma duc la ea sa o linistesc.dar stiu deja bine ca la ea nu merge faza asta.pe ea am linistit-o dk am luat-o cu mine in pat imediat cum incepe sa maraie si ma intind langa ea si o mangai pe frunte.mai maraie/plange si adoarme.facem asa cateva seri pana pricepe si apoi cateva seri o las in patut la ea ca nu mai maraie decat putin si o mangai pe frunte si gata.mea culpa aseara saracul bb.

de fetita
POVESTEA MINUNII
Dianami spune:
Emaaimee, imi iau bataie
? Atunci ma pregatesc sa primesc pietre, rosii, mai nou si posete, cum am citit pe forum
.
Acum sa stii ca m-a lasat memoria, dar chiar nu imi amintesc de Parinti?
Eu stiu ca m-am bagat aici la voi neinvitata
, pe 2 decembrie, m-am inscris pe DC special ca sa intru la bebe de iulie-august
. Iar primele mesaje aici le-am postat, la parinti m-am bagat mai tarziu.
Pupam Dintzoshela frumoasa si astept bataia
!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
emaaimee spune:
am incurcat probabil,Diana,se mai intampla.nu de la mine Oana zicea ca meriti,nu?eu nu sunt belicoasa decat dk ma provoci rau.intoarcem 

de fetita
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
multumim de urari,Diana,Oana,Simona
Simona-bine ar fi sa ai gura aurita si sa iasa toti in 2 luni.tot dinti sunt
.m-a distrat cum ii ziceai tu sa nu plece si Diana zicea ca a tras pacaleala
bravo pt d2 si baut din sticla
Ella-mersi.Oana nu doarme mai mult de jum h afara si asta din intamplare sau daca a fost cu dintii si ma hotarasc sa ies ca nu vrea nani,e prea curioasa.de obicei e odihnita(ca tot isi face 2 somnuri bune/zi) si de aia nu ii trebuie.eu nu ies cu ea afara cand e de nani ca sa nu ii stric programul.decat cum am zis,cand nu am de ales ca nu vrea si pace sa faca nani.
anis-nu am decat o camera.doar eu dorm cu ea.in perioadele de reeducare ma chinui cu sotul pe canapea(care e ingusta rau) in sufra.stau pana la 1 noaptea acolo.bravo voua,recupereaza f bine Ingrid

de fetita
POVESTEA MINUNII