Bebelusi de iulie-august 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
caterina71 spune:
LA MULTE LUNI ! bebeilor aniversati in week-end si azi! Sanatate multa, veselie, pofta de mancare, somnic linistit! Si vreme frumoasa pentru plimbari prelungite!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
anis spune:
'neata fetele...
Eu nu imi revin, de 2 z de cand am mutat-o pe Ingrid, se trezeste f rar..fata de 7-8 ori inainte.Aseara a adormit la aproape 11, si s-a mai trezit la 3, apoi la 6 jumatate..iar pe la 8, vroia sa se scoale de tot, da eu nu puteam (inca sunt pe programul vechi) asa ca i-am dat sa suga si a mai dormit o ora.
Deci ea se scula noaptea si din cauza ca ne auzea pe noi.
Cu dintii da...ii vad pe cei de susu ,crescuti zdravan...inca nu au spart.Aseara nu i-am mai dat nici un ceai nimik.Sper s-o tina tot asa.
FETELE cu probleme..ma gandesc la emaaimee...mutati copilul din camera urgent!
Asa ma plangeam de solide,cred ca ae ceva probleme cu digestia alimentelor, se face f lent si poate e si un pic mai tare kka de la fier.Stii ceva care s-o ajute din alimentatie?
Ieri pana la urma a mancat solide, nu a mancat fructe, dar dovlecel cu branzica si vita, a ras 280 odata plus san si 60ml de supa si peste 2 ore inca 120 g.,..cand nu mananca ..cand o da in partea cealalata.
Sa vedem daca imi mananca fructe acum.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Sa va mai anuntam cate ceva.Ieri la 8 luni a facut primul si pipi la olita, dupa kka cu o zi inainte.Am mare noroc ca ii place sa stea pe olita.
Si de cantarit, am cantarit-o , are 8.310 g si 76cm , la 8luni.A recuperat bine...de la 7.560...A mancat normal ,adica fara sare ,cu cereale putine...fructe si legume multe...Sper sa nu mai avem probleme!
AniS si
Ingrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Diana eu iti dau si Caesar-ul ![]()

AniS si
Ingrid
mitub spune:
Dragele mele,
Chiar va invidiez cand vad ca reusiti sa scrieti asa de mult cand unele din voi si lucreaza ca mine, altele au doi mpuiuti, la fel ca mine, si tot asa.
Eu mi-am redescoperit pasiunea pentru citit si fiecare clipa mai libera o dedic cititului, uneori chiar exagerez (cand ma gandesc ce chiuveta plina de vase am lasat aseara ca sa ii mai dau batai la o carte).
Zilele astea promit sa ma up-date-ez cu pozele pe net (ca deja sunt numai poze de bebe mic pe adresa mea) sa vedeti ce mare s-a facut si Cristinica....
Pentru listutza:
Avem 4 dinti, la 8 luni cantaream 8.900 kg si masuram 70 cm.
Ne ridicam in picioare la marginea patului si facem pasi seriosi daca suntem sustinuti. Facem si PA (dar numai cand suntem pe faza), radem in hohote foarte des si in general zambim mai toata ziua. Pamam bine cam de toate si dormim bine.
...DAR... acum Cristina e racita, pentru prima oara in viata ei ne-a facut febra si s-a tot sculat noaptea...a trebuit sa o trecem pe antibiotic. I-am luat temperatura cand nu ardea prea tare si avea 38.5. Dar s-a facut si mai fierbinte de atat...offf, offf.
De citit va mai citesc pe sarite dar cand vine timpul sa mai si raspund apar chestii urgente la munca si nu mai apuc.
Pupici multi,
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
Dianami spune:
'Neata, fetele!
Cristina, dar medicul nu ti-a zis sa-i faci masaj pana acum? Ca s-ar fi putut rezolva. Acu, trebuie sa stii doua lucruri: canalul poate fi infundat sau incomplet format. Daca e infundat, cu masaj si spalare cu ser fiziologic poate trece repede. Daca e incomplet format, trebuie sa mai astepti cam pana la un an si, daca nu se formeaza, se intervine chirurgical.
Interventia chirurgicala nu e mare lucru din cate stiu eu. Ca sa nu te sperii si sa stii despre ce e vorba: i se va introduce in canal un fel de ac, care il va desfunda si...cam atat. Nu il taie, nu nimic.
Masajul: cand il tii in brate, sau cand doarme (ideea e sa stea linistit) masezi in sens circular dinspre tampla spre nas, treci peste spranceana, iar tampla-nas-spranceana...acesta e sensul. Cand ajungi langa nasuc, apesi usor in sus. De curatat il cureti cu ser fiziologic sau cu apa fiarta si racita.
Daca nu ai inteles cum e cu masajul, spune-mi si incerc sa explic altfel.
puiul bolnavior, sa treaca repede bubitele!
Anis, nici nu stii ce ma bucur ca metoda functioneaza! Nu stiu daca stiai, Iulia doarme in camera ei de la 2 saptamani, iar de la o luna ea a dormit toata noaptea, de atunci ea nu s-a mai sculat decat extrem de rar si a adormit singura la loc. Asa ca a stat linistita acolo si nici nu a devenit dependenta de mine cu somnul. Eu nu am baby phone, dar am lasat usa deschisa si oricum eu aud orice soapta
, spre deosebire de sot, care doarme bustean
. 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Ella2000 spune:
Mitub, sanatate micutzei Cristina! felicitari ptr dintisori si ridicari!!!Spor la citit! ce citesti acum? ceva bun?
Cristina, o sa treaca bubitzele si o sa vezi ca ai scapat de gandul ca face varicela cand e mare! eu am cam scapat la cea mare de bolile copilariei! sa va faceti bine! sa nu se scarpine pe bubitze...
Albinutzza, multumesc ptr urarea de inceput de saptamana!
asteptam pozici! spor la treaba si tie!
Ella si printesele
album nou: printesele in martie 2006
Dianami spune:
La multe luni, MATEI!
(starchi)
La multe luni, ANDREI NICOLAE!
(monicaI)
Sa cresteti mari si sanatosi!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Ella2000 spune:
Diana, e obligatoriu lunar sa le dam Ca? si daca alaptam? acum iar te bombardam cu intrebari! poate chiar fugi...![]()
...multumesc anticipat...
sunt asa de linistita, Iulia la gradi, cea mica se joaca cu baloanele si canta...tati e la facut bani! sa ne tina naravu!
azi fac urzici, doar le-am cules varfurile cu un cleste!pot sa-i dau gazei mele mici? ma gandesc ca n-ar fi probleme!
Ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Diana, sorry, am gresit, intrebarea e daca e nevoie de Ca avand in vedere ca papa branzica si alaptez inca...i-am dat doar doua luni cateva zile / luna din fiola.
Ella2000 si printesele