Mamici de sept-oct 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

phuai de mine, ce multe gravidute sunteti aici! eu am numarat 85, wow! va doresc sarcini usoare, duse pina la termen, si cit mai putin stress.

nu va mai certati, e pacat

36+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ionica nu te supara! Si eu zic ca hormonii sunt de vina ca ne "aprindem " asa repede!....
Mai astept cu listuta poate te razgandesti(si m-as bucura tare sa fie asa!)!

Noapte buna fetelor !....si vedeti ca maine-i "aprilush bolandush!!!!!"

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate

Mama ce nasol am nimerit,citesc de vreo 3 ore si abia am asteptat sa ajung la capat si cand colo de ce dau.Hai fetelor reveniti-va ce naiba ca sunteti fete mari(m-a refeream la varsta).Nu v-a mai suparati ca nu e bine ptr bebei.
Eu sa va zic de mine,pai saptamana asta nu prea am stat pe acasa din cauza vremii,am fost ore si ore in parc cu Igorasu si cu prietena mea cu bebeita ei de 6 luni,am batut Moghiorosu in lung si in lat,am fost in vizita la o prietena care sta pe linga tine Floricika pe la parcul Sebastian.Si m-am dus si la servici sa vad terasa ca mi-era tare dor de ea.Apropos si la mine la terasa putem sa ne intalnim,e pe Paris(Dorobanti)Angel's se cheama nu stiu daca a-ti auzit,numai ca nu am indraznit sa va invit ca e putin cam scump(nu eu am decis asta ci seful).
Cris vroiam sa te intreb cum se cheama terasa ta si daca e a ta sau si tu lucrezi ptr cineva.Eu o consider pe asta ca si a mea ptr ca lucrez acolo de 5 ani de cand s-a deschis si eu am facut cam tot ceea ce priveste design(si multe altele)binenteles ajutata de sot si de ceilalti colegi (angajati).Cand stabiliti sa ne intalnim cu mare drag.
Aramona am vazut ca si tu stai in Drumul Taberei,pe unde?Eu stau la Raul Doamnei.
Cred ca de luni o sa m-a duc la servici ca nu mai am stare in casa,si fiindca am inceput sa m-a simt si mai bine,abia astept.Sa vedem ce zice si barbatu daca m-a lasa ,sau m-a mai primeste la servici
Cum va spuneam m-a simt mai bine de ,doar dimineata,foarte rar seara.Ieri cand am intrat in saptamana 14 am avut o zi cam nasoala am de vreo 4 ori dar a trecut.
Nu mai stiu cine zicea ca vomita cu firisoare de singe,daca ai stii de cate ori mi s-a intamplat si mie,m-a ustura esofagul,m-a dureau muschii spatelui, de 12-13 ori pe zi(fetele mai vechi stiu prin ce am trecut)era sa ajung si la perfuzii dar Domnu m-a ajutat si am trecut si va urez si voua din tot sufletul ca tare mai stiu cum e.
In ceea ce priveste durerea de cap nu stiu de la ce,eu sper sincer de la vreme ca mi-a masurat doctorita tensiunea (10 cu ceva)nu mai stiu exact si mi-a zis ca e super ok.

Bebe nu vrea sa se lase simtit,nu am nici linie pe burta,doar din cand in cand balonata.Burtici mi se pare ca tot mici.Nici un KG luat.

Apropos de nume.Pe fata mea o va chema SEPHORA iar daca cumva va fii baiat se va chema MATTEO.Numele fetei normal ca l-am ales eu ca Stefano nu se gandeste la fata,dar cred ca o sa fie topit tot cand o sa o vada,iar numele baiatului l-am ales dintr-o multitudine de nume si am cazut de acord ca Matteo va fii.El vroia Enrico ca pe tatal lui dar mie nu-mi place.

Apoi sa va mai zic si ziua mea de nastere 21 februarie 1976.Si eu m-a incadrez la invarstele listutei .
Va las ca o sa m-a injure fetele pe aici ca nu mai am opreliste.

Ne auzim curand sper.

IO 14+

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Sephora, inseamna ceva nume numele, ca suna foarte interesant (se pronunta Sefora, nu?). Oricum, nu l-am mai auzit niciodata.
Toate va ganditi la nume? Eu nu pot inca. Si pe al lui Luca l-am ales in luna 8-a, pana atunci nici nu-mi venise numele asta in minte.

Liris, tu esti asa de tacuta, zi-ne si noua cum e la Olanda? Cum e cu medicii, cate ecografii faci, ce analize se fac. Aici de exemplu nu se face toxoplasmoza, listeria, cmv (sau cum ii zice). Stiu ca in Romania se fac, in alte tari din Europa se fac? Vauva, la voi cum e? Parca Osna si Nokia ziceau ca se fac in Germania si Ionica la fel in Costa Rica.

Weekend placut! Pentru fetele de la Canada maine e festivalul siropului de artar in Elmira. Uitati un link daca va intereseaza: http://www.elmiramaplesyrup.com/

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Ce faceti fetelor?La somnic?Eu am intrat putin numai sa vad ce mai ce ati mai scris, tot "gretoasa" sint si nici n-am apucat sa maninc piureul pe care l-am facut.

Ralu tu ai talent la gatit, eu cu piureul meu cu salata nu prea mai am ce cauta pe aici.Glumesc, sper sa nu mi-o iei in nume de rau, ca vad ca brusc spiritele s-au incins pe la noi.Ei, trecem noi si peste asta.Uite o sa intru acum sa-ti vad dracena, ca azi n-am apucat.Mi-e asa ciuda ca am pierdut o gramada de flori iarna asta.Ori le-am udat prea putin, ori deloc...imi pare rau dupa ele.Eu mai cumpar plante si de la batrineii care le vind pe linga piata sau pe la metrou.Asa, ajut si un om necajit si imi imbogatesc si gradinita.

Ionica nu te supara mey asa degeaba.Pai daca si aici ne certam, unde intram de placere, pai in alte parti ce sa mai facem...Uite, sa stii ca si eu m-am gindit de 2 ori sa nu mai scriu, din 2 motive:nu prea tin pasul intotdeuna cu cit se scrie, si nici nu prea primesc raspunsuri.Insa sa renunt e la indemina oricui, mai bine sa continui ca pot cistiga multe prietene, sfaturi si o vorba buna la greu.Of, nu ma mai lungesc ca ma invirt in jurul cozii dar m-ai inteles tu, sper.

Pufymic multumim de sfaturi in legatura cu spalatul dintilor.

Ale mi-ai devenit tare draga ca ai aceeasi zi de nastere ca mama mea.Eu nu am o relatie asa deschisa cu ea cum mi-as dori, insa e timp sa remediem situatia.Cred ca ti-e tare greu si singurul lucru pe care ti-l doresc este sa scapi de neplacerile astea cit mai repede.In rest, sa fii puternica si optimista.

Sephora bine ai revenit si vino si tu mai des pe la noi.Tare interesante numele alese de tine.

Acum va stresez eu:Cum vi se pare numele de Maria Luiza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Imi cer scuze, scriu mai putin, dar in general va citesc.
Aici am facut la un moment dat o baterie de teste (prin saptamina 9): toxo, fier, aids, sifilis, hepatita B si nu mai stiu mai erau citeva.
am facut si o echo. si aia e. alta nu mai avem dreptul prin asigurare. dar exista cabinete private, care te programeaza si fac echo-uri fara probleme.
cultura aici este sa faci cit mai putine echo-uri, lucru care pe mine ma innebuneste un pic.
te urmareste o moasa toata sarcina, la spital nu ajungi decit dc ai probleme grave.
tot moasa e cea care face cele doua echo-uri in sarcina (saptamina 12 si 24 parca).

in general lumea nu e prea multumita de cum merg lucrurile in sanatate, dar binenteles e vorba si de noroc si de celelalte alternative pe care le ai sau nu le ai.

fetelor vreau sa subliniez si eu ce a spus pufy inca o data! sa aveti grija de dinti (igiena) din exterior dar si din interior (adica alimenete bogate in calciu...si dc se poate sarace in calorii).
a... eu m-am ingrasat deja 3.5 kg. cumnata-mea (e rezident la chirurgie) mi-a zis ca-i cam mult...

a... si voiam sa va intreb: voi ati facut control ginecologic de cind urmariti sarcina la "pesonal specializat"? exista contraindicatii? sau doar indicatii? ce poate sa spuna moliciunea colului intr-o saptamina relativ mica? ce alte informatii importante aduce un astfel de control?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Andra2005 imi place Luiza suna bine, imi aduc aminte ca aveam o colega in generala si ii ziceam Lizuca, imi placea tare mult..in schimb MAria e un nume fff frumos dar mi se pare atat de comun incat eu daca mai am o fetita nici nu-l iau in calcul
Oricum, tu lasa parerea celorlati si pune numele care iti place tie..ca daca e sa te iei dupa fiecare nu-i mai pui nici un nume, ha ha cel putin eu asa fac ..eu inca n-am nici un nume, mai caut

va doresc un weekend super, cu mult mult soare desi la noi a inceput ploaia

Va pupic si fiti cuminti!

15+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

In graba nu am citit si am scris la subiectul trecut.Scuze .
Insa nu o sa mai repet mesajul pt. ca este tarziu si pic de somn.
Dar tu Ale m-ai facut sa nu pun geana pe geana , desi m-am urcat in pat de o ora.
Am o propunere pt. sangerarile tale, daca vrei sa incerci bineinteles.Stiu prin ce treci nici eu nu sunt prea departe.
Incearca sa iei dimineata o fiola de vitamina C pe stomacul gol,iar in timpul zilei ceai de cretisoara (se gasesc ambele la farmacie) maxim 3 cani pe zi.Ambele au efecte antihemoragice .Nu lua vitamina C seara iti poate da agitatie, chiar insomnie.De asemeni pt. pierderea ta de sange incerca sa iei fier- lipsa lui poate declansa o nastere prematura de care ar fi bine sa te feresti (fetita mea s-a nascut prematur si a fost extrem de greu).Incearca ceaiul este bun si pentru mentinerea sarcinii.
De asemeni stai numai in pat si vei vedea daca are efect. Ai incredere sunt farmacist(desi nu as fi vrut a spune) si reteta asta a mers la anumite persoane,inclusiv la mine.Atata cat traieste omul invata -nici eu nu am stiut-o mult timp.Ai grija cu Gynipralul, este un medicament puternic.Sper ca nu te-am suparat cu sfaturile mele, dar as fi avut constiinta incarcata daca nu ti-as fi spus.
Fetelor va rog nu va mai certati, o prietenie valoreaza mai mult decat o certa pe care mai tarziu dupa ce vor trece valurile momentului o veti regreta.

Roxana + Diana 4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Ionica uite o si un si sper ca te-ai mai linistit si ti-a trecut supararea!

Roxanae tu cum te simti acum?Si de ce n-ai vrut sa ne spui ca esti farmacist?

Liris mie nu mi-a facut control ginecologic nici acum si nici la sarcina cu Alesio si a fost totul ok....oricum se vede starea colului si la ecografie(dc e lung, scurtat...ca moliciunea n-are cum s-o simta)!

Andra2005 mie imi plac ambele nume....si Maria se pare ca va fi al doilea nume dc va fi fetita si la noi....primul inca nu stim!

Cricor dc mergi si tu la festivalul siropului de artar , "distractie placuta!!!"!

Sephora imi plac tare mult ambele nume pe care le-ati ales pt. bb mic!Foarte frumoase si deosebite....
Imediat te trec si in listuta!

Aveti grija fetelor ca azi e 1 APRILIE!!!!Nu va lasati pacalite(ca pe mine 100% ma pacaleste Ovi ca asa patesc in fiecare an)!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ionica, hai nu te supara si fii alaturi de noi mai departe!
Ale, imi pare rau ca trebuie sa treci prin incertitudinea asta, dar o sa vezi ca va fi bine; si eu am luat gynipral la inceputul sarcinii cate 2/zi si m-am obisnuit repede cu el, acum tot mai i-au dar cate una preventiv
Eu ma simt parca tot mai grasa, desi la mine bb nu a miscat..voi ati inceput sa faceti exercitiile Kegel?

17+

Mergi la inceput