Oana Zavoranu pleaca la Antena !.
Raspunsuri - Pagina 6
lena spune:
quote:
Originally posted by nematics
AAAAAAaaaaa, mi-am amintit ce facea inainte de serial! Pai nu avea ea emisiunea aia la postul Acasa unde a marturisit ca vorbeste limba argentiniana???!!!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
aoleuuuuu mor opriti-ma...bine ca n-a zis in schimb limba braziliana ca era o mica-mare problema ca e diferite mey, si sub 50.
zfcristina spune:
Am incercat de 3 ori
No.1-57 de verze
No.2-26 de verze
No.3- 9 verze
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Pai da, mey, si de atunci incoace tot nelamurita sunt.
Ca nu zice nimeni ce fel de muzica o sa cante faptura asta.
Si mie aproape ca mi-e frica sa mai dau drumul la radio, sau sa butonez tv-ul. Daca apare!? Brrrr...
Iulia
Aaaaa...la asta te refereai....
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
nematics spune:
nu stiu cit de bine stia "limba argentiniana" dar era clar din discutie ca se da in vint dupa ea!!!
Oricum, limba ca limba - inima era sigur latina [la cine mai??] ca emisiunea parca asa se chema, Corazon Latino.
cristinamh spune:
quote:
AAAAAAaaaaa, mi-am amintit ce facea inainte de serial! Pai nu avea ea emisiunea aia la postul Acasa unde a marturisit ca vorbeste limba argentiniana???!!!
cred ca era aia cu "corazon latino"(sau cum s-o scrie, ca innebuneam numai cand ajungeam cu telecomanda pe-acolo), huidu si gainusa stiu mai bine.
cine stie ce-o sa cante, si-n ce limba?! de i le-o compune umberto tomaso (si pe-asta am ratat-o, n-am idee cum se scrie!) sau iubitul ei (daca tot e concurs de verze, poate iese pariu si dupa cata bataie mancata il paraseste), tot voce de speriat graurii din vie are...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Catalin spune:
quote:
Nu, n-a comis-o ea, parca era mamaie aia de se crede femeie XXX... sau femeie de 3X?... Tatu?
Stiu ca am vazut faza la Carcotasi, o intreba pe Analia Selis cum se spune la nu-stiu-ce in argentiniana. Sau era Lori? Ptiu, drace!
Catalin
Think pink!
clau2toma spune:
Cum mai fetelor sa nu stiti cu ce s-a ocupat Cherida ininte sa devina maaare actrita ? Nu se poate .Pai a fost un maaare futomodel si model de prezenta boarfele marilor disigneri .Deci tot vedeta era . Iar inainte sa se cu Pepe ,a fost cu Cobe ,cel care a fost la Stupize Stupize .
Mama ce de mai stiu despre Oanica Varzica !
nematics spune:
Cataline, ea era - in emisiunea Corazon latino si da, ea (adica OZ) o imboldea pe Analia sa zica ceva in limba argentiniana! Vazut cu ochii mei si ramas
nematics spune:
si un citat din Cronica TV din ziarul Cotidianul:
quote:
Pe PRO TV, se tot difuzeaza o reclama a postului de radio PRO FM. Care reclama e compusa din imaginea sexoasa a unei gagici si vocea supermasculina a unui domn. Ce sa zic, interesanta smecherie, dar, daca ma-ntrebati, rezultatul e unul dezastruos. Nu se poate sa-ti vina sa te apropii de PRO FM, ca telespectator, dupa ce te-ai trezit fata-n fata cu combinatia dizgratioasa dintre unduitorul personaj feminin si vocea cit se poate de masculina. Deci, una peste alta, reclama cu pricina mi se pare o mare greseala. Si traiesc cu convingerea ferma ca ideea ar fi functionat de-abia daca se alegea o voce de barbat cit de cit cunoscuta. Ca, de exemplu, aceea a Oanei Zavoranu.