Pentru balonare se gasesc in afara de carbunele medical si alte medicamente care sunt bune. Aici va exemplific Gasex-3 pastile /zi
SabSimplex de 3 ori pe zi cate o pastila care se suge sau Espumisan . Cel mai bun efect la mine l-a avut SabSimplex-ul dar este un picut cam scump daca vrei sa-l folosesti zilnic. Gasex-ul este aprox. 200mii si sunt 100 de pastile si este facut numai din plante.
Acum fiecare isi poate alege ce crede dar este bine sa mai diversifice sa nu se obisnuiasca organismul cu acelasi tip de medicament.
CORINA
nu ai cumva colita? eu atunci ma balonam.
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
Si eu am probleme cu balonarea, intr-adevar depinde ce mananci. Un remediu care pe mine m-a ajutat sa mananc orice si sa nu ma balonez, desi am colita, este: dimineata pe stomacul gol o cana de ceai de chimen ( lasi apa sa fiarba, apoi o torni intr-o cana in care ai pus 1 lingura de seminte de chimen), dupa ce bei ceaiul astepti 1/2 de ora dupa care poti bea altceva sau manca . La mine a functionat totdeauna si rezultatele incep sa se vada dupa cel mult o saptamana. Si inca ceva, dupa iaurturi, sana, ... astepti macar 1/2 de ora pana sa bei apa si fara bauturi carbogazoase.
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
Noi
Bogdana, subscriu. Foarte bune sfaturile si la obiect.
Off topic: Ce mai faci, esti bine? Trebuie sa vorbim.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot