Cum intretineti incaltamintea din piele intoarsa?
Imi poate spune cineva si mie, cum intretinem mai bine incaltamintea din piele intoarsa?
Ma dispera, parca atrage tot praful si oricat de mult as peria-o, degeaba, parca tot nu arata cum as vrea.
Nana Motoc
Raspunsuri
nushulica spune:
sunt produse speciale pentru piele intoarse acolo nu stiu ce firma or mai fi aici sunt de la "kiwi" niste tuburi speciale pt piele intoarsa si cu perie in capat sunt si impermeabile numai bune si crema speciala pt piele intoarsa
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
scumpi spune:
Si mie imi plac pantofii din piele intoarsa. Eu folosesc un spray special pt. piele intoarsa, l-am cumparat de la magazinul de unde am cumparat pantofii la vremea aceea. Pot spune ca acest spray este f. bun, ii proteajeaza f. bine impotriva apei si a mizeriei...
Flaflo spune:
Aici sint niste sprayuri care impregneaza pielea, asa ca nu mai se depune praf si nici nu se mai uda!
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Flaflo
Aici sint niste sprayuri care impregneaza pielea, asa ca nu mai se depune praf si nici nu se mai uda!
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
la fel sunt si astea de la "kiwi" deci cauta ca sigur gasesti daca sunt si in RO
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Happiness_4_us spune:
Multumesc mult. O sa ma mai uit prin magazine, desi am mai cautat si nimik!
Nana Motoc
osna spune:
cand mi-am cumparat pantofii mi-a dat acoloin magazin si o crema de intretinere.este ca o ceara,se comporta foarte bine.
in romania mi-am luat de la artima un spray dar imi scapa acum numele,a fost foarte bun si el.
15+
inaioana spune:
Eu am avut un spray care practic uda pantofii. Apoi se lasau la uscat si se periau cu capacul spray-ului respectiv sau cu altceva. Ideea era ca toata mizeria era colecatat de lichidul ala si se usca odata cu el in firmituri care apoi dispareau la periere. La sfarsit erau ca noi. Chiar tre' sa-mi iau din nou d-ala!
Totusi cantitatea de praf din Ro nu se compara cu cea din alte parti ale Europei..habar-n-am de ce!
Ioana 33 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)
pozici
gabriela_tutuianu spune:
nu stiu cum poate fi intretinuta dar ma intereseaza subiectul.si eu o patesc de fiecare data.