Clubul nurorilor (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetelor,
Bun venit Zana! Eu ti-am urmarit subiectul dincolo. Si tot eu spuneam aici de tact. Si stii de ce tot spun asta???? Pentru ca realizez ca sunt nurori la capatul puterilor, ca sunt soacre atat de rele si haine incat savureaza orice victorie asupra norei, ca sunt atatea familii care se cearta sau se despart din cauza socrilor. Din pricina asta tot spun:fetelor, incercati sa fiti voi mai destepte k ele! incercati sa le demonstrati ca si o frunza ruginita are mai mare importanta decat ele, incercati sa nu ajungeti la nebuni din cauza lor! Stiu, e usor de spus si greu de facut! Dar oare cine e mai important? Voi si familia voastra sau ele? Zana spune-mi, ce rezolvi(pt tine) daca te macini zi de zi? Daca iti amarasti sufletul si iti strici linistea familiei? Iti spun eu...nu rezolvi nimic, iar ei ii face placere sa stie "ca te-a invins inca o data"!!!
Am simtit nevoia sa spun lucrurile astea pt ca tin la fetele de aici si MA ENERVEAZA sa vad fete tinere cu sufletele mancate de scorpiile astea de soacre. LUPTATI pt voi fetelor! Pt familia voastra! Ele nu se vor schimba niciodata!!!
LAVI FELICITARI! Esti tare!
Fla tu pe unde esti?
Pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Lavinai-felicitari!
Zana-bine ai venit! Si eu sunt cam in aceasi situatie cu sotul care e la mijloc...
Si acum sa va spun una tare...ieri a fost sotul pe la ai lui.Azi se duc la tara si eu nu am chef sa merg...la care socrela ii spune sotului ca ea se astepta sa merg si eu la tara la o repriza de curatenie de primavara...La care sotul, manca-l-ar mamica de dulce, i-a spus sa nu vina la mine cu deastea ca eu nu gust.Cica i-a cam picat fata socrelei...La mine ideea de a face curat la tara inseamna sa vin cu buldozarul sa rad tot de pe fata pamantului...Pe de alta parte mi-e mila de soacra ca de abia face fata la toate, dar eu de ce sa-mi rup mainile pt altii...ce eu nu am destule pe cap?
Va pupicesc! Vorbim mai tarziu ca plec la sopaiala prin Plaza...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Corina ,bravo sotului ca a fost tare pe pozitii.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Vezi mai Corina ce se poate!!!!!!!!!!!!!!!! Tot inainte.

Zana distractie placuta

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Zanisoara ,distreaza-te bine si uita de necazuri!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ati ghicit (sau mai bine zis Marina:) ca am avut musafiri, apoi a trebuit sa plecam in orash, dar e wk si ne mai facem si noi de cap :)

Lavi felicitari pt examen, acu mai ai ceva pana la licentza sau esti free?

Bine ai venit la noi zanazanelor, ti-am citit si eu pataniile tale cu soacra, si nu pot spune altfel decat fetele: incearca sa te detasezi de ea si sa iti traiesti viata fericita alaturi de famili,e ca pt scorpiile astea nu exista leac
Te trec pe lista, imi e destul de clar ca-i nebuna :)

Corina felicitari pt sotul tau, atitudine de barbat adevarat

Fetelor va pe toate, sa chefuiti bine ca asa facem si noi, in sfarsit avem vreme frumoasa si caldura, nici nu-mi vine sa mai stau in casa

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele, acu am ajuns si io acasa!! am fost la soacra
acuma ma pregatesc ca vine la mine nepotzica mea preferata!!!!

flavia, mai am o restanta pana la licentza (o dau in vara) si sesiunea de examene din vara!!
pupici la toate!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Vezi mai Zana ca se poate sa te distrezi si sa petreci timp de calitate cu familia ta? Asta spuneam! Scorpia sa treeaca la spate, nu merita nici 5 secunde de atentie! Pup si te mai asteptam la "terapia de grup"
Bravo Corina!
Va pup si weekend placut tuturor!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

iar am aparut. Tin aproape, nu dispar numa ca am avut multa multa treaba.
Lavi, felicitari !!!!
zana, da-o incolo de soacra, mai bine incearca sa o ignori, ca e mai importanta familia ta si...nervii tai.
Eu am acasa un pachet de Stres Vit si la nevoie, pac,... o pastila si sa vedeti ce distractiva devine intalnirea cu socrella, cel putin din punctul meu de vedere, ca pct-ul eu nu ma intereseaza niciodata.
Distractie placuta in wek-end, ca afara deja e vreme frumoasa si a inceput sa fie cald. (fara soacre, ele sa stea inchise in casa.)

Mergi la inceput

Uite o nora care stie cum sa procedeze. Asta tot ziceam eu. Mai lasati-le incolo. Cine nu merita, nu merita. Voi sunteti cele mai importante. Si familiile voastre. Ele sa stea in rautatea lor. Are DD grija de toate, la randul lor!

quote:
Originally posted by monagan

iar am aparut. Tin aproape, nu dispar numa ca am avut multa multa treaba.
Lavi, felicitari !!!!
zana, da-o incolo de soacra, mai bine incearca sa o ignori, ca e mai importanta familia ta si...nervii tai.
Eu am acasa un pachet de Stres Vit si la nevoie, pac,... o pastila si sa vedeti ce distractiva devine intalnirea cu socrella, cel putin din punctul meu de vedere, ca pct-ul eu nu ma intereseaza niciodata.
Distractie placuta in wek-end, ca afara deja e vreme frumoasa si a inceput sa fie cald. (fara soacre, ele sa stea inchise in casa.)

MG

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput