Clubul nurorilor (28)
Raspunsuri - Pagina 14
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Boca Daniela
a.cicel sa nu bagi in seama rautatile soacrei ca nu merita si-i face rau si lui bebe,ignor-o pur si simplu,iar daca-ti mai zice ca stie ce va fii bebe (fetita sau baiat)dupa forma burticii , spune-i ca astea sunt mituri si povesti .Eu te si-ti doresc sarcina usoara .
Am incercat sa nu o bag in seama, dar m-a scos rau de tot din sarite ca tot insista sa ii arat sanii.
Bine ca am ajuns acasa la mine. Acolo nu mai merg degraba, asta e clar. II ajunge pe anul asta
21+
POZE
a.cicel spune:
Neatza...
Ia la munca...Dar daca ma supar intru in concediu..medical. M-am saturat sa ma gtrezesc de dimineata... Nu mai vreau . Vreau sa lenevesc in pat... Sa ma uit la tv, sa vb cu voi de acasa...
Fla si Sun sambata m-a enervat, dar de acum incolo nu o mai bag in seama. O las ... de fapt nu mai merg degraba pe la ea. Mai eles ca eu nu o sa ma mai pot deplasa asa usor, ea sigur nu vine, dupa ce nasc sigur nu merg vreo 3-4 luni cel putin...asa ca... Iar la telefon am vorbit o data anul asta cu ea.
21+
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by zanazanelor
Uite ca am aterizat si eu pe aici...
Zana, fetele te-au mai chemat, dar de, sunt un pic cu nasu' pe sus si magandesc k eu am pus cireasa pe tort... Bine ai venit !!! 'mneata, fetili !
AMR FIX 2 luni pana la nunta
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by strumfi2004
buna, fetelor. si eu mi-s nora, of!! ea, ca ea, dar asta nu-i tot, am mai ales cumnata!!!
Si eu detin combinatia asta ! Fetelor, vine primavara cu nurori ! strumfi, redi, bine ati venit !
Fetelor, de azi incepe numaratoarea inversa...
Sambata am fost sa iau material pt rochita.. am umblat prin Sam de-am innebunit, dar am gasit fix in ultimul stand ce voiam: satin rosu ! Apoi, direct in City Mall, la Altex, sa ne uitam de microunde pt nasi... uitat, placut, zice puiu "hai sa ne mai uitam si-n Selgros...", ok... nimic sa ne plak... hai si-n Plus... am iesit dupa nici 2 min, pt k nu aveau decat 1 cuptor... intoarce-te in City... ia cuptorul... cu grill, 23 l... 3,7 mil...si gata cheltuiala mare de care ne era teama... si bineinteles, cand am ajuns aksa, si-a chemat soacra vecinii sa vada cuptorul... l-a scos puiu din cutie de 3 ori... toti, desi n-au nici o legatura cu el, voiau sa-l deschida, sa-l studieze... la ultima vizita, a cumnatei am zis tare "gata, a fost ultima vizionare, il sigilam ca in ritmul asta ajunge second-hand"... a facut socrela o fata ! ei si ce??? sa-si ia cuptor dak vrea sa-l arate vecinilor !si nu va spun ce-a comentat, k e f bine k am luat asa, da' k totusi, fi-sa a luat d'ala de 4 mil... si i-am zis k dak e cu vizionat, al meu va costa si mai mult, k cer taxa ! ma tineam de glume, da' ma enervase rau de tot !
Si vineri am avut niste emotii... toata ziua am fost sunata de pe un nr de fix, pe care nu-l cunosteam... si cand am plekt de la birou, a sunat iar tel (pt a 15 a oara! )... raspund si... "d-ra X... nu se poate sa veniti dupa invitatii vineri la ora 17? " "Poftiiiiiiiim????"... NU!... Da'... joi ? Nu ! Da'... miecuri ? Stiti suntem f aglomerati si nu putem... Nu ! Si stiti de ce ? Pt k 1, la mana, stiu f sigur k va faceti reclama cum k invitatiile ar fi gata in 7, max 10 zile lucratoare... (Da, da' stiti...)... Nici un "stiti"!!! 2 la mana: de cand am dat comanda, au trecut 3 sapt ! atunci am inteles k sunteti aglomerati, dar... eu sunt in creiza de timp... ce vreti, sa strang invitatii la Unirea, sa le dau invitatiile atunci ??? Eu luni la 16:30 vreau comanda gata !!!" "Pai... stiti... da' macar dupa 16..." Pai la 16:30 sunt acolo ! La revedere!
Doamne, ce m-au scos din pepeni! Nu le doresc sa fie ceva in neregula azi... k direct OPC sun... adik banii inainte ii vor, da' comanda la timp nu...abia astept sa ajung la firma respectiva !
Foto
SunSmile spune:
Asa Andreutzo! Tu si BB pe primul plan. Caci cine e interesat, va intelege! Cat despre medical..ia-l! Iti va prinde bine o perioada de odihna! Pup la fata!
quote:
Originally posted by a.cicel
Neatza...
Ia la munca...Dar daca ma supar intru in concediu..medical. M-am saturat sa ma gtrezesc de dimineata... Nu mai vreau . Vreau sa lenevesc in pat... Sa ma uit la tv, sa vb cu voi de acasa...
Fla si Sun sambata m-a enervat, dar de acum incolo nu o mai bag in seama. O las ... de fapt nu mai merg degraba pe la ea. Mai eles ca eu nu o sa ma mai pot deplasa asa usor, ea sigur nu vine, dupa ce nasc sigur nu merg vreo 3-4 luni cel putin...asa ca... Iar la telefon am vorbit o data anul asta cu ea.
21+
POZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
marinar spune:
Mai Raza exact de asta vorbeam cand am spus ca parca ar fi casa mea muzeu: cum ne luam ceva cum trebuie sa vina toti vecinii sa vada. OFFF
Cat despre invitatii sper sa fie ok ca sanu mai ai un stres in plus.
marina
pozici
Raza de soare spune:
Doar mie mi se putea intampla ! Am zis k la 16:30 sunt la invitatii, dar am uitat ctr+chitantele aksa! asa k dau o fuga pana aksa (multumesc Metrorex pt rapiditate) si in 15 min sunt la firma respectiva...
Foto
fannna2003 spune:
NEATA FETELE
mai da harnicteze ati fost...bun venit noilor norici...da imi pare rau ca toate sun albastre...se pare ca cele rosii sunt din ce in ce mai rare...
nurorilor cu soacre bune unde sunteti????
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
SunSmile spune:
Eu la datorie, Fanna! cu tot cu soacra roshie dupa mine! Macar in gand s-o port si sa sper ca in weekend vom trece cateva ore pe la ei!
quote:
Originally posted by fannna2003
NEATA FETELE
mai da harnicteze ati fost...bun venit noilor norici...da imi pare rau ca toate sun albastre...se pare ca cele rosii sunt din ce in ce mai rare...
nurorilor cu soacre bune unde sunteti????
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE