Clubul nurorilor (28)
Raspunsuri - Pagina 12
Dandush spune:
Mai Roxanice dar te plimbi, nu gluma. Toate pozele sunt frumoase
If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.
Alynutza spune:
Flavia, nu prea m-am obisnuit si nu-mi place deloc, insa din pacate nu stiu cand ma voi intoarce. Eu tot sper sa fie cat mai repede.
SunSmile spune:
Bau!
Ce faceti gagici?
Eu am fost la intalneala cu prietenele mele dragi, apoi cu sotul si catelu in parc si acum ne tragem sufletul(facandu-i blanosului papica). Intr-o ora ne tiram la restaurant cu prietenii!
Bun venit Flaflo!
Roxi dragutz.....si treci si tu mai des pe aici!
Ma e asa faina vremea, ca-i greu sa stai in casa! Au inflorit si pomii si miroase frumos!
Haidi pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
SunSmile spune:
Las ca-i bun scoru! Pup la fata mea mumoasa si stelista!
quote:
Originally posted by impreuna
Pa, ca eu ma uit la meci (cu Sun:)))
Flavia (sotie si mamica fericita)
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
marinar spune:
buna fetelor
eu am cam tras chiulul, dar am stat mai mult cu sotul meu. acum tocmai am venit de la padure, am fost in gasca.
bun venit noilor nurori. pacat ca toate sunteti cu soacre albastre.
pupici
Hai Steaua!!!!!!!!!!!!!!
marina
pozici
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by Dandush
Mai Roxanice dar te plimbi, nu gluma. Toate pozele sunt frumoase
If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.
multam`!
m-am plimbarit ceva, dar las ca sunt unele fatuci muuult mai plimbarisite ca mine! am descoperit cateva de m-au cam complexat...
sun-ule, am mai trecut din cand. te-am vazut si la topicul cu stelistii. chiar postasem ceva admirativ la adresa dumneata! ; te pricepi soro intr-ale fotbalului! cot al cot cu barbatzeii care cred ca nativ au veleitatzi de pricepere intr-ale fotbalului.
am fost si destul de casnica azi .....din nefericire. as fi vrut sa is pe undeva la o guar de aer curat dar la cat de capricioasa a fost vremea pe la noi....am raams lipita de casa. la bucuresti am auzit ac era un cer senin si o vreme superba care a cams cos lumea la strasse.
duminica placuta in continuare si distarctie placuta...in ultimele momente ale weekednului!!!!!
pupici tuturor!!!!!!!!!!
p.s.topoganul...e cu dedicatize pt socrelele a dracu`.
roxi foto
a.cicel spune:
Ce invazie de nurori...Bun venit tuturor. Vad ca mai toate aveti scoacre rele sau...nebune.
Fetelor, am fost la soacra ieri...ne-a asteptat cu de toate.... dar ... atat. Nu mai spun nimic. Eram de o ora in casa si nu m-a intrebat nimic de bb. Noroc de iubi care a intrebat-o daca mi-a vazut burtica. Si atunci a facut si ea pe curioasa Am mancat si am plecat la cumparaturi. Asta se intampla pe la ora 10 jumate. Ne-am intors la 4 jumate, am mancat si am plecat spre casa. Asa ca n-am stat prea mult cu ea. Dar in timpul cat am stat cu era a reusit sa ma scoata din sarite. O tinea una si buna ca bb e fetita, ca asa vede ea, dupa cum mi-e burtica... dar ca sa fie sigura ca nu se inseala sa ii arat sanii si sfarcurile. CE???????? CE SA FAC????? Asa m-am enervat. Abia m-am abtinut sa nu ii spun cateva. Cum adica sa ii arat eu sanii? A innebunit? Am mers la ea sa fac streptes?
Sa vedeti ce fata a facut cand a vazut pozele si ca dansam pe masa..... Si ... s-a laudat ca a slabit 10 kg. in ultimele luni... Dar eu n-am observat Il critica pe socru..ca e gras..(l-a vazut in poze)
Nu mi-am gasit nimic sa imi cumpar, dar totusi am lasat in magazine vreo 5 milioane. Nu stiu pe ce am cheltuit atata, dar...asta e.
Azi iubi nu are chef de facut poze, dar maine sper sa imi faca sa va pun unu noua cu burtica.
Va pup si ne citim maine
20+
POZE