Cresa de pe Compozitorilor

Cresa de pe Compozitorilor | Autor: lbelciug

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,
sunt convinsa ca s-a mai discutat despre aceasta cresa, dar va rog si eu sa imi spuneti ce stiti despre aceasta cresa. Sunt copiii de 1 an bine ingrijiti? Cati sunt intr-o grupa? Cum se face inscrierea copilului?
As vrea sa-l inscriu pe Matei in toamna, insa am nevoie de cateva referinte de la voi si mai ales UN NR DE TELEFON. Va rog mult, orice info e bine venita.
Multumesc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am gasit nr de telefon pe Internet. Pt cine vrea sa-l stie:
Cresa Drumul Taberei
Adresa: Aleea Compozitorilor, nr. 18
Telefon: 413.30.15

Va rog, astept impresii, referinte bune sau rele despre aceasta cresa!
Mercic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Liviana, a ai fost sigur un subiect aici despre aceasta cresa dar nu-l pot cauta acum, si pe mine ma intereseaza mult cresa fiindca aici o voi duce si eu pe Gogo din toamna de prin septembrie cred, dar ea e mai mare, va avea aproape 2 anisori. Chiart vrem sa facem o vizita la cresa sa vedem dspre ce e vorba si sa ne inscriem eventual.
Nepoata mea a fost aici de la 1 an si 5 luni, nu se impune olita, educatoarele schimba pampersii, sunt 2 educatoare/grupa, pot psune ca a fost destul de bine ingrijita (chiar daac uneori se mai trezea cu pampersul dand pe afara de pipilica). Au patuturi cu gratii asezatentr-o sala care comunica prin geamuri si o uisa cu sala de zi. Ii scoate in curte la joaca (grupele mici sunt la etaj), iar pe cei mai mici ii tine in carucior afara. Nu po spune acum mai multe din pacate fiindca a trecut ecva timp de atunci si n-am fost decat de cateva ori sa o iau de la cresa. Au organizat si spectacol de Craciun, m-au uimit cate lucruri stiau copilasii sa faca (nepotica mea cel putin acolo a avansat vizibil si cu vorbitul si cu alte deprinderi).
Daca mergem te anunt ce am facut si ce am vazut acolo. Cred ca cel mai bine faci si tu o vizita sa vezi cum stau lucrurile.
Bafta si sa speam ca va fi bine!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc, Andora.
As fi cautat si eu subiectele mai vechi, dar cautarea va merge abia dupa ora 4.
Eu am fost la aceasta cresa prin vara, cand Matei avea numai 6 luni, ca sa vad cum arata. Am nimerit in mom in care princhindeii dormeau in patutzurile de lemn. Taaare sunt curioasa cum de au adormit toti o data. Acum sunt la servici si nu pot ajunge decat pt o discutie dimineata, la d-na directoare. oricum, am inteles ca e f greu sa prinzi un loc la ei si tocmai de aceea solicitam pareri de la mamicile cu copii acolo.

Mergi la inceput