ce parere aveti despre barbatii "mamaliga"?i
Raspunsuri - Pagina 4
Mia. spune:
Ce e rau in mersul la coafor? Eu asta n-am inteles!
La coafor cu noi, ca meritam, nu?
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
georgi75 spune:
Bineinteles ca meritam.
Nu am nimic impotriva mersului la coafor. Chiar am "comis-o" de cateva ori.Ca daca nu, imi cresteau plete...de cand am nascut si pana acum.Si nu suport parul lung...
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
gabriela_tutuianu spune:
este groaznic.cine-i are sa-i traiasca,cine nu sa nu-si doreasca.
'niciodata nu e prea tarziu"
clauf1000 spune:
buna fetele. nu era vorba ca nu e de bine sa mergi la coafor. ba dimpotriva. mie imi place mult de tot sa se joace cineva prin parul meu .era vorba de cum unele femei merg la coafor lasand lista pt sot cu ce are de facut:piata, mancare, spalat, calcat,etc
ocebine spune:
(pe ritm de manele)...Geeeloooziiaaaa, cu oki verzi.......
Asta e loc de adunat puncte pentru stelute?
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
MaryP spune:
Nici mie nu imi plac! Mie imi plac barbatii cu atitudine!! De fapt, imi placeau ca acum am sot si de el imi place!Dar am noroc ca el este cu atitudine!
NUNTA NOASTRA
POZICI
Maria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)
chatonel spune:
da de tutele care nu scot un cuvint in fata barbatului ce ziceti? Cind ele cresc copiii, merg la servici, nu au un ban in buzunar pt ca ii bea el, mai iau si cite una peste gura daca cumva indraznesc sa scoata sunet? Binele le fac barbatii lor, ei arata ca nu sint mamaligi!!!
Toulouse, la ville rose
ocebine spune:
quote:
Originally posted by chatonel
da de tutele care nu scot un cuvint in fata barbatului ce ziceti? Cind ele cresc copiii, merg la servici, nu au un ban in buzunar pt ca ii bea el, mai iau si cite una peste gura daca cumva indraznesc sa scoata sunet? Binele le fac barbatii lor, ei arata ca nu sint mamaligi!!!
Toulouse, la ville rose
Pe ce lume te crezi????
Tu nu stii de unde ai plecat...iti tragi aere aiurea????
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.