Mamici casnice (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Pe mine nu m-a pacalit nimeni!As vrea sa-l pacalesc pe sot ,dar n-am idei.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata dragutelor
multumim de cafea,sa puneti si lapte in ea ca eu asa o beau.
ce mai face tina? o fi la spital pentru clipa cea mare?
dana eu anul trecut l-am pacalit pe sot ca i-au furat bicicleta si ghinionul a fost ca la cateva zile chiar i-au furat-o.anul asta am uitat si mi-a luat-o el inainte.mi-a spus ca s-a stricat masina de spalat(noua ni s-a mai stricat una anul trecut,aproape noua si acum era sa fac soc cand am auzit)

n-am nici un chef sa ma apuc de gatit si curatenie,vreau soare si sa iesim la iarba verdeeeee!!!!!!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Osna tzi-as fi pus si lapte in cafea, dar nu mai am decit din ala pentru Isa
Bimilit la mine-i uriiiiiiiiiiiiiitttttttt, dupa vreo 25 grade de ieri, azi e innorat si cam frigutz, am dat iar drumul la caldura.
Tinutza nastere ushoara si da-ne un semn daca esti acasa.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Buna dimineata. Sunt emotionata, e prima data cand beau cafeaua cu voi. Beau cafeaua tinand cana cu o mana, cu alta scriu si cu cealalta joc tenis de masa cu tanti mica a mea.
Impreuna, ma bucur ca sunteti alaturi de Denis, chiar are nevoie de asta.
Salut toate fetele si le urez un sfarsit de saptamana cu soare mult.
Si cu acestea fiind spuse ma duc sa fac o ciorba de spanac.

Mergi la inceput

vai fetelor sunt asa trista,mereu citesc numai vesti din astea de-mi sfasie inima.am vazut ca a murit un bebe al unei mamici de martie-aprilie parca la nastere,avand cordonul ombilical dupa gat.nu stiu si doctorii astai,iti vine sa-i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Sunt aici gagici.Am citit asa printre picaturi din urma si SUNTETI SUPERRRRRRR DRAGUTZEEEEE SI DULCI1
Deci sa va zic...Joi seara pe la 6.30 m-au apucat niste dureri...dupa aceea acele dureri au devenit contractii...si m-au tinut asa mai mult de 5 ore..au inceput de la 40 de minute,si-au scazut pana la 10 cu intensitate de 1 minut.Deci totul ca la carte..Fug la spital..Srpriza..dilatatie 1 cm dar se poate intampla sa stai asa si 2 saptamani..asa ca m-au trimis acasa ca numai aveam contractii.
L-am oprit pe Mark acasa vineri,in caz ca se intampla ceva...gandindu-ma ca daca au inceput nu se mai opresc...insa dupa cum vedeti s-au oprit pe bune.Vineri dimineata am fost la nenea dentist sa scoatem firele de la gingia cusuta..si tot ieri am fost la cumparaturi si plimbari de vreo 4 ore.AM facut si hatza zbatza si nimic..cred ca l-am sudat pe bebe.
M-am cam ingrijorat ca nu prea l-am simtit miscand,asadar am sunat la spital,si am fost chemata pentru o monitorizare.Inimioara lui bebe bate numai de la 120 in sus,lucru superb dupa spusele doctoritei.Mi-a zis ca daca pana luni nu nasc,luni o sa mi se faca un tusheu,si daca nu se intampla nimic nici atunci sau in urmatoarea saptamana,peste 10 zile imi induc nasterea.EU totusi sper sa se intample..daca pana maine nu vrea sa iasa..eu iau un gat de ulei de ricin si tre sa se intample ceva..nu de alta dar am devenit paranoica..pentru ca am citit si la mamicile de martie-aprilie unde nu voi mai intra pana dupa nastere...de o fetita care a murit cu ciruclara de cord(al doilea caz) si o mamica care nu se stie sigur daca vine acasa! SI chiar nu am nevoie de asa ceva inainte de nastere.
Oricum eu va si va multumesc ca imi sunteti alaturi.Sunteti uimitoare si un mare sprijin pt mine!Un week-end plavut va doresc!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

tina ma bucur ca ne-ai dat vesti!noi ne pregateam sa bem in cinstea bebeului.
suntem alaturi de tine si iti dorim numai bine!!

pupici la gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Tinuta ,un pupic pt tine !
E bine ca te-ai hotarat sa nu mai intri pe topicul acela.Nu ai nevoie de un stres in plus.
stai linistita ,ca o sa fie bine!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Tina ne bucuram ca ne-ai dat vesti, stai calma, si fii optimista, asta e cel mai bun lucru pe care il poti face. Incearca sa te linistesti si sa te gandesti doar la lucruri frumoase. Gandirea pozitiva te ajuta mult in astfel de situatii.Fetele despre ce tragedie e vorba? Eu azi am fost tot pe fuga, am baut cafeaua abia la ora 13 tot pe fuga si acum trebuie sa fug din nou ca au venit niste musafiri. Va pup!!!!!!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

quote:
Originally posted by maria2mami[/i
Merita sa vedeti asta....in caz ca nu o stiati...dar cu volumul la maximmmmmmm
mmiha

N-o stiam dar m-am amuzat la culme .
Grasa mea mi-a facut praf tastatura de la comp si noroc ca o mai aveam pe cea de la raposatu laptop si am pus-o si eu pe asta .Am infipt-o si eu in prima gaura pe care am gasit-o si uite c-am nimerit-o bine .

Tina , ma bucur ca esti bine si iti urez o nastere usoara .Pe una din prietenele mele o cheama Tina si , culmea , pe sotul ei il cheama Mark dar ei locuiesc in Olanda (tipul fiind olandez .
N-am gasit cafeaua aia , nu stiu pe unde ati pitit-o dar mi-am facut un ness mic mititel .
Eiiiiiii stiti ce harnicuta fusei pana acu?Spalai purcelu ( a se citi copilu ) , le hranii pe amandoua strumfele , facui curat , spalai rufe (Zambilica saraca ca ea le freaca si stoarce ) si ma mai si televizai un picut .
Am citit si eu si si de Kim si de Laura si de copiii aceia .Mi s-a rupt inima .Atatea necazuri in ultimul timp !!!
I-am facut rost strumfei mari de o gramada de desene animate .Merg sa cumpar blankuri sa mi le copie un tip .Abia astept .Ma uit si eu cu ele la Desene si radem toate de se aude in tot blocul .

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm

Mergi la inceput