Mamici casnice (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Flavia din pacate am monopolizat atmosfera..., asa e cand te plictisesti si nu ai ce face, iti faci de lucru ceva placut: scrii aici!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Flavia e adevarat ca am avut mare noroc cu medicul acesta cu care am nascut. S-a dovedit a fi de 3 ori omul potrivit la locul potrivit.Prima data ca mi-a fost prezentat de catre sefii mei tocmai cand ma gandeam ca ar fi cazul sa imi gasesc un medic ginecolog bun; a doua oara ca m-am dus la control la policlinica nestiind ca dau de el si tocmai atunci am pierdut lichidul amniotic si m-a chemat la maternitate; si in final a 3 a oara cand eu stiam ca pleca la serbarea copilului si cu dureerile alea dinaintea nasterii, cand l-am vazut mi-a aparut ca un inger si am rasuflat usurata. Of, ce amintiri...!Da, cu desenele, printre altele, Liviu e pasionat si de camioane de gunoi. POti vedea aici unul desenat de el:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/detail?.dir=dd50&.dnm=da1are2.jpg&.src=ph

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

quote:
Originally posted by impreuna.

Laura m-am uitat la pozele voastre, fetitele sunt superbe si se iubesc mult. Alexa e deja domnisoara, Sandra o bucalata scumpa, nu ai cum sa nu prinzi drag de ea [olala
Flavia (sotie si mamica fericita)

Da , se iubesc foarte mult strumfele mele .Daca Sandra se trezeste mai devreme decat Alexa si scapa din mainile mele , fuge in pat la Alexa , se catzara pe ea si tzopaie pe biata copila si o si pupiceste .Daca Alexa se uita la desene , Sandra i se aseaza in brate .Se comporta ca doua surori si asa e normal , nu?

Fetelor , m-am uitat la Geisha pana acum .Superb filmul dar asa o tristete iti lasa in suflet....Am plans la sfarsit .

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Danelutza, esti super sexi asa colorata!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Pai eu ma cam bag in pat asa ca va ureaz noapte buna si vise pufoase !

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

gagici,nu am timp sa va citesc cele 5 pag. scriese intr-o singura zidar promit ca dupa ce ma linistesc cu copii,colegul,primavara de afara o voi face.

am trecut doar sa va urez o noapte linistita cu amor pe masura

Mergi la inceput

Andrei se scula sa pape si uite asa mai zabovim pe aici...

ma, fete nu bag mana in foc ca ma trezesc pa la 6.30, asa ca eu va pregatesc cafeaua de pe acuma... o pun in termos sa nu se raceasca ... ,

Va aduc cafeaua in halbe ca nu am in ce altceva, dar ca sa va ajunga pe toata ziua!!!...
Apropo eu de ce nu oi avea iconita de cafea???

Da chiar asa de ce nu oi avra iconita aia- minune?

Adinella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata gagici scriitorici, iaca acilea ca sa ne trezim din mahmureala dupa halbele cu berica de aseara ale Adinellului . Iconita cu cafea e in lisrta completa, nu in cea din stanga
Adinellu super glow azuriu ai sa sti, si Danelutza adek cum e naspa glowul tau, ca e la fel ca al meu, si ne denota opimismul si veselia, ce, portocalele sunt urate ?

Mai fac si eu ca si Cami, pai nu poci sa cetesc atatea paginute deodata, doar am intrat sa va doresc o duminica superba asa ca voi!
Lucia , heeh sa stii ca eu sunt fan Liviu artistul de cand cu subiectul cu desenul , super baietel ai serios, imi place ca are asa o imaginatie la desenat masini.... Visul meu era sa ma fac designe vestimentar, si tot nu renunt eu pana mor, asa ca nci tu sa nu lasi talentul copilului neexploatat . Deja am tabarat pe fii-mea cu tabl;ita de desen dar de la 8 luni nu a avansat mai departe de baloane. Haha, chiar daca dupa ce desneaza minute intregi imi spune c-a facut "mu" sau "ham" sau eu stiu ce, deci e bine ca de imaginatie nu ducem lipsa. Saveem mai departe.
Alina voi ce faceti plimbaretilor?
Laura Nicole, pup ducle printesele scumpele fruoasele

Cu we Flavia ai dreptate, mamicile se cumintesc si isi vad de familion, d'aia pluteste DCui in eter, dar als ca vine lunea si le luam la trei pazeste pe chiulangioaice

Hai ca m-am bagat destul in seama. Azi vrem sa mergem prin Botanica sa mai facemniscai poze si sa vedem ce floricele si pomisori au mai inflorit... Ieri am vazut primii copacei infloriti... e superb
Pup dulce si savurati-va cafeloiu'-n liniste, dupa care mai treceti pe aici sa ne dati raportul.

Tina ce face??????? Ca nici pe Mess n-a mai aparut...

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Care lista completa, Andora? M-ai lasat in ceata??? Ia explica-mi si mie...

Adinella

Mergi la inceput

Gata, am inteles cum sta treaba cu cafeaua, trebuie sa mergi s-o cauti, s-o cumperi, s-o...etc, nu stai la calculator si o comanzi asa cum am vrut sa o fac eu pentru voi fetelor...deci e treaba lunga...
na, ca va dadui si cafea si bere si de toate, multumite???
Daca va lasati pe seama mea... ca eu nu prea ma pricep...

Adinella

Mergi la inceput