chiar conteaza?
Raspunsuri - Pagina 2
Oana_B spune:
De lunga poa' sa fie oricat de scurta de groasa sa nu fie prea subtire.
....ptiiuuu
, e post maica:)))
Oana_B
DARAEL spune:
Yupiiiii 
Cand vad ca revin pe forum aceste subiecte minunate...... cum sa spun..... parca este o reintalnire cu un prieten drag....
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
....ptiiuuu, e post maica:)))
Oana, Oana.....
Si la Iubire
sa tinem post
?Uf.... imi aduc aminte de vorba cantecului:
“Castrati-ma,
Castrati-ma....
Iar de nu,
Eutanasiati-ma....”
Ma rog, cantecul
se referea la alte probleme nu la post
, dar cred ca merge si aici.......
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
lyvya spune:
chiar nu mi-am dat seama de post...dar vb ca o chestie generala..
oricum ma intreb..oare poate fi afectata o relatie de acest lucru?daca sunt sa zicem cu un baiat impreuna de un timp..bla bla ajung cu el in pat si nu-mi place, ce fac? nu-mi imaginez sa-i spun pt ca nu as putea si probabil ca ar fi cea mai mare jignire posibila pe care as putea sa o fac....
Elise spune:
quote:
Originally posted by lyvya
daca sunt sa zicem cu un baiat impreuna de un timp..bla bla ajung cu el in pat si nu-mi place, ce fac? nu-mi imaginez sa-i spun pt ca nu as putea si probabil ca ar fi cea mai mare jignire posibila pe care as putea sa o fac....
Lyvya, nu stiu citi ani ai, probabil putini: daca esti cu un baiat si nu-ti place chiar spui ca nu-ti place si punct.
Daca asta era aintrebarea, da, exista incompatibilitate dovedita medical.
Si exista si barbati prosti, tot dovedit medical.
Daca nu-ti place, e una sau alta si n-ai ce sa faci in sensul asta.
Doar sa cauti altul.
Elise
Babisa spune:
Din punctul meu de vedere,experienta este egala cu 0 daca tipul o are mica.daca intalnesti numai tipi cu o marime mica,niciodata nu ai sa iti dai seama ca placerea e mai mare cu o marime mai mare (hai ca deja ma invart in cuvinte).
Cat despre fapul ca nu iti place cu tipul respectiv...pur si simplu inchei relatia,eviti sa te mai intalnesti cu el.Cred ca nu este cazul sa ii spui ca nu ti-a placut...poate altei tipe i-ar placea ,dar daca tu ii spui ca e prost la pat ,are sa fie inhibat si nu o sa mai dea deloc randament cu alta tipa
...ramne bietul om cu sechele
coraly spune:
Asta mi se pare chiar un mod superficial de a privi problema. Adica te intalnesti cu un tip numai pt sex???
Pai daca totusi ii place la fata de baiatul respectiv da inca nu au ajuns la un consens in pat, asta nu inseamna ca trebuie sa-i dea papucii, ce, e maraton sexual? Io inteleg o relatie altfel. Daca el reprezinta ceva pentru tine, ar fi bine sa-i spui cumva delicat, adica sa-i dai de inteles ca tu nu simti prea mare lucru, si daca e interesat va incerca sa schimbe ceva. Daca consideri ca el nu merita osteneala, e alta poveste.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
josefine spune:
era un episod in sex and the city in care unul din personaje spunea ceva de genul: prima oara e vina mea daca nu merge, a doua oara e vina lui, dar a treia oara daca nu merge inseamna ca nu merge.. eu cred ca e important sa te simti bine si asta tine de tine in mod special. sa stii ce iti place.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
Elise spune:
quote:
Originally posted by coraly
Asta mi se pare chiar un mod superficial de a privi problema. Adica te intalnesti cu un tip numai pt sex???
Pai daca totusi ii place la fata de baiatul respectiv da inca nu au ajuns la un consens in pat, asta nu inseamna ca trebuie sa-i dea papucii, ce, e maraton sexual? Io inteleg o relatie altfel. Daca el reprezinta ceva pentru tine, ar fi bine sa-i spui cumva delicat, adica sa-i dai de inteles ca tu nu simti prea mare lucru, si daca e interesat va incerca sa schimbe ceva. Daca consideri ca el nu merita osteneala, e alta poveste.
Ba eu chiar tind sa cred ca un barbat care nu stie sa se poarte cu o femeie nu prea merita menajamente.
Ii faci un serviciu daca ii spui adevarul: adevarul fiind ca e prost la pat. Probabil se va sifona pe moment, dar pe termen lung va incerca sa schimbe ceva.
Elise