Viata in Germania (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetelor am si eu o intrebare.
Cu cat timp inainte trebuie sa-l "dezanmelduiesc" pe marc de la gradinitza unde merge?
Din august il mut la alta gradinita,dar pana la vacanta vreau sa mearga in continuare la cea care este deja.E sufucient daca spun in iunie-iulie,cand iau copiii vacanta ca nu mai vine din toamna?

Din fericire am gasit deja loc la alte doua gradinite,aleg saptamana viitoare la care ramane.Cea la care este acum ...e cred cea mai proasta gradinita posibila imi pare atat de rau ca am avut un start atat de prost.Suntem extrem de nemultumiti de evolutia copilului acolo,va povestesc necazurile daca vreti,numai ca nu stiu de unde sa incep.
Chiar cand eram mai disperata-saptamana trecuta- am primit scrisoare de la o gradinita la care l-am inscris pe marc acum 2 ani,din toamna are loc acolo.In plus a vorbit sotzul meu astazi la gradinita din satul vecin,vecina cu firma la care lucreaza,cu renume foarte bun si am primit raspuns pozitiv si acolo,cum ca ar fi un loc liber din toamna.Sunt asa de fericita acum!!!

Ideea e ca nici n-as spune saptamana viitoare ca nu-l mai duc din toamna,pentru ca mai sunt totusi aproape 3 luni pana la vacanta,timp in care Marc e in mainile lor 8 ore/zi,deja ii plang de mila acum,daramite sa ma mai pus si rau cu ele.Mai tac si mai inghit o perioada,ce sa fac?
Si pentru ca ma costa foarte scump nu vreau sa risc sa platesc in doua parti ,ca nu am anuntat din timp.(e cu cateva luni inainte,dar nu stiu daca inainte de inceperea noului an scolar-deci cand se intra in vacanta-sau inainte de sfarsitul anului in curs-adica acum.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetelor am si eu o intrebare.
Cu cat timp inainte trebuie sa-l "dezanmelduiesc" pe marc de la gradinitza unde merge?
Din august il mut la alta gradinita,dar pana la vacanta vreau sa mearga in continuare la cea care este deja.E sufucient daca spun in iunie-iulie,cand iau copiii vacanta ca nu mai vine din toamna?

Din fericire am gasit deja loc la alte doua gradinite,aleg saptamana viitoare la care ramane.Cea la care este acum ...e cred cea mai proasta gradinita posibila imi pare atat de rau ca am avut un start atat de prost.Suntem extrem de nemultumiti de evolutia copilului acolo,va povestesc necazurile daca vreti,numai ca nu stiu de unde sa incep.
Chiar cand eram mai disperata-saptamana trecuta- am primit scrisoare de la o gradinita la care l-am inscris pe marc acum 2 ani,din toamna are loc acolo.In plus a vorbit sotzul meu astazi la gradinita din satul vecin,vecina cu firma la care lucreaza,cu renume foarte bun si am primit raspuns pozitiv si acolo,cum ca ar fi un loc liber din toamna.Sunt asa de fericita acum!!!

Ideea e ca nici n-as spune saptamana viitoare ca nu-l mai duc din toamna,pentru ca mai sunt totusi aproape 3 luni pana la vacanta,timp in care Marc e in mainile lor 8 ore/zi,deja ii plang de mila acum,daramite sa ma mai pus si rau cu ele.Mai tac si mai inghit o perioada,ce sa fac?
Si pentru ca ma costa foarte scump nu vreau sa risc sa platesc in doua parti ,ca nu am anuntat din timp.(e cu cateva luni inainte,dar nu stiu daca inainte de inceperea noului an scolar-deci cand se intra in vacanta-sau inainte de sfarsitul anului in curs-adica acum.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Felicitari draga Papadie! Bine ai venit Maria Sofia, sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de impliniri.

Ein Mädchen kam hereingeflogen
zu euch in diese graue Welt.
Der Sonnenschein ist eingezogen,
das ist viel mehr als Gut und Geld.

Noapte buna la toate fetelor,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Felicitari Päpädie! Sa va traiasca micutza printesa Maria Sofia si sa va aduca numai bucurii! Multa sanatate la amandoua si tie refacere rapida!

Mami Dulce, nu cu educatoarele trebuie vorbit sau clarificat ci la primarie intreaba ce si cum, cu cit timp inainte si unde. Si anume acolo de unde ati primit adresa sa platiti pt. Marc, cu declaratiile de salariu etc., eu asa cred! Sigura nu sint, dar mai bine acolo informatii sa primesti decit de la educatoarea sefa.

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Multi ani frumosi, micutza Sofia! Papadie, sa fii o mamica intotdeauna fericita!

---------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Felicitari Papadie!Sa va traiasca Maia Sofia!Sanatate si numai bine!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Mamica dulce, eu stiu ca termenul de Kündig e de 3 luni. Ar trebui mers la Stadtschlamt (sau sa suni) si sa-ti spuna ei unde trebuie depusa cererea (stiu ca la Elternabend directoarea le-a atras atentia la parintii copiilor Kannkind sa nu uite sa se Kündige cu 3 luni inainte de terminarea gradinitei - asta pt ca pt musskind - anul scolar la gradi se termina automat pe 31 august).

Semneaza intai contractul cu alta gradi, ca sa fii sigura pe loc, si apoi da Kündig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sa iti traiasca fetita papa!!!

am si eu o intrebare:magazinele sunt deschise maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Felicitari Papadie si refacere rapida! Maia Sofia, bine ai venit! Sa fii sanatoasa, mancacioasa si cumintica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ancutza, nu ai semnat nimic cu gradinita? ca acolo ar tb sa scrie Kündigungsfrist.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput