Viata in Germania (34)
Raspunsuri - Pagina 5
tumpi spune:
Alina(copiloi),du-te la evenimentele comunitatii si selectezi calendarul.Eu am facut o proba si merge, dar am sters anuntul, te las pe tine sa fi initiatoarea subiectului
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
2+1
copiloi spune:
Himmelsduft, multumesc....cred ca o sa mai am intrebari, ca de abia acum fac Finanzwissenschaft....tot am amanat cursul asta, dar acu nu mai am cum.....
Eu urmaresc acum pe TVRi, pe internet (unde foarte greu se vede), galele Uniter.....un prieten de-al meu este nominalizat pentru cel mai bun actor, alaturi de Rebengiuc.......tine-ti pumnii sa castige......o sa mai auziti de el, va ajunge MARE.....se numeste MARIUS MANOLE ....daca ccc castiga, ma imbat...de una singura, ca mi-o plecat sotzu in tara
Alina
tumpi spune:
Alin(Copiloi) du-te de ex la subiectul cu Marie a Alinei si da clic in partea sg unde este calendarul.Daca te duci cu cursorul, ai sa vezi ca scrie Eveniment, dai clic si iti deschide fereastra de evenimente.Te duci pe 4.04 si ai sa vezi ca iti apare sa selectezi un eveniment, dai OK si o sa-ti deschida o fereastra normala pt deschiderea unui subiect.Vezi sa selectezi la detalii, sa aminteasca anual evenimentul. si sper ca am fost destul de explicita.
2+1
Himmelsduft spune:
Alina, cu placere si alta data. Sper ca iti place Finanzwissenschaft, spor la invatat.
Himmelsduft
calut
ana_miti spune:
Fetele, cum o gasesc si eu pe DidiAlex, cum pot lua legatura cu ea?
Am incercat pe Yahoo...dar nu reusesc sa dau de ea.....
Voi de acolo, puteti lua legatura cumva cu ea?
Va rog mult de tot....stiam ca vine in Romania de Pasti...si zicea ca imi aduce si mie niste duciuri pt Alex. Vroiam sa o roga sa imi cumpere si niste teste de glicemie, sunt mai ieftine acolo.
Va rog mult cine ma poate ajuta?
tumpi spune:
neata fetele.am si eu o intrebare la voi si in acelas timp o rugaminte.
1. a venit de curand una dintre rudele voastre sau prieteni, daca da, ce s-a mai cerut la vama.
2. cineva mai demult mi-a trimis un model de invitatie,mi-a ramas in Pm,dar cand s-au facut modif pe Dc mi s-au sters toate PM-urile.Vrea sotul sa faca o invitatie si sa nu se mai duca la consulat, am face doar la notar daca e
2+1
copiloi spune:
quote:
Originally posted by ana_miti
Fetele, cum o gasesc si eu pe DidiAlex, cum pot lua legatura cu ea?
Am incercat pe Yahoo...dar nu reusesc sa dau de ea.....
Voi de acolo, puteti lua legatura cumva cu ea?
Va rog mult de tot....stiam ca vine in Romania de Pasti...si zicea ca imi aduce si mie niste duciuri pt Alex. Vroiam sa o roga sa imi cumpere si niste teste de glicemie, sunt mai ieftine acolo.
Va rog mult cine ma poate ajuta?
Ana. Didi s-a mutat si deocamdata nu are net. Poti sa-mi trimiti mie toate detaliile si vorbesc eu cu ea.
Alina
Cat spune:
Tumpi la mine tocmai a fost mama. La vama doar invitatia si asigurarea le-a aratat, nu a intrebat-o nimeni de bani desi avea la ea.
Da-mi adresa ta de mail pe PM si iti trimit eu model de invitatie in germana si romana pe care l-am primit tot de la o fata de aici.
Pe noi ne-a costat legalizarea aici 5 euro, mai trebuie mers insa si la notar in ro.
sfarsitoarea spune:
Fetelor, eu am o problema.
Cati, fata mea, e la varsta la care vrea sa faca totul singura. Cand o iau pe fata de la gradinita sau la balet cand o imbrac sau dezbrac de costum (tot timpul sunt in graba), se aude invariabil "Fac eu asta". A se citi "Fac io" la care cateva perechi de ochi mirate se intorc spre ea apoi spre mine. Am inceput sa mai explic pe aici pe colo ce inseamna asta in limba romana , dar sincer mi s-a cam luat. Ce sa fac, sa spun ceva de genul "exceptie- in public in loc de "fac eu" spui "ich mache"? Nu stiu cat ar intelege. Voi v-ati lovit de chestia asta?
PS: Sa nu mai spun ce era cand zicea "arsch" cand ardea ceva. Dar asta nu prea are motiv sa spuna in public.
Multa sanatate