Viata in Germania (34)
Raspunsuri - Pagina 3
Vis albastru spune:
Buna ziua tuturor.
Desi m-am inregistrat de mult timp pe pagina, abia ieri am citit si eu serios, la 2 m-am culcat !.
Nu ma descurc inca prea bine, nici nu mai stiu unde am scris pina acum eu raspunsuri. Cum fac sa regasesc mesajele scrise de mine?
Eu sint Aniela, din Brasov, si locuiesc in Berlin. Am un baietel, Oliver de 6 ani jumate.
Am inteles ca sintem mai multe si in Berlin, insa eu nu am gasit pina acum decit o doamna mai in virsta, poate si pentru ca m-am straduit sa ma integrez. O alta fata din craiova e cu sot libanez, no acolo e alta mincare de peste ....
Va promit ca in curind nu mai scapati asa usor de mine *ggg*.
Numai bine,
Aniela
Lorelai spune:
multumesc mult fetelor. sa aveti un weekend placut.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***
osna spune:
buna aniela si bine ai venit printre noi.s-ar putea ca primele mesaje sa-ti fie moderate si sa nu apara imediat,dar nu se pierd,vin ele mai tarziu.
week-end placut fetelor!
tumpi spune:
bine ai venit aniela, asa cum zicea si osna, la inceput mesajele iti sunt moderate,dar nu se intreb.
Am si eu o intrebare la fetele din München,acum ca se apropie Pastele, voi de unde cumparati miel, asta daca cumparati.Eu am mai luat congelat de la Lidl, parca, dar as vrea sa fac drob si mi-ar tb cele necesare.
O seara buna si we placut, mai ales ca se pare ca vine primavara si pe aici.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
2+1
helbi spune:
tumpi, miel gasesti la magazinele turcesti, la abator sau Kleinmarkthalle, Toom, Real, etc. Eu nu maninc,asa ca nu cumpar, dar am vazut.....
tumpi spune:
Danke Andreia, ma gandeam eu ca s-ar putea turcii sa aibe, am sa ma duc sa caut, chiar am 2 magazine turcesti pe langa mine.Nici noi nu ne omoram cu mielul,dar as face drob.
Voi faceti pasca, ce branza folositi?
O duminica excelenta
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
2+1
Christel spune:
Am gasit lapte condensat indulcit caramelizat(cutia metalica ruseasca alb cu albastru,din poza pusa de cineva aici)la Real. O gasiti in raftul cu lapte condesat, cafea, lapte praf. Costa 1,55 euro.
Si am gasit la fel si de la Nestle(Milch Madchen-gezuckerte kondensmilch), tot cutie metalica de 400g-la 1,65.
Carne de miel am cautat si noi dar am gasit numai congelata la Real, iar magazine turcesti nu avem in zona.
osna spune:
la pasca am folosit quark,imi place cum iese.si fac una si cu quark+feta pentru soata ca ii place feta la nebunie.oricum branza dulce ca in romania nu am gasit aici.
week-end placut fetelor!!