Viata in Germania (34)
Raspunsuri - Pagina 11
tumpi spune:
urez si eu Frohe Ostern, celor care sarbatoresc maine Pastele si La Multi Ani celor care au nume de flori.
Si mai transmit si felicitari lui Symaco care a nascut azi o mandrete de fetita.Bine ai venit pe lume Carla - Rebecca, sa ai parte de o viata frumoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
2+1
narcisa spune:
Frohe Ostern celor care sarbatoresc miine!
Symaco, sa va traiasca printesa Carla Rebecca si sa va aduca numai bucurii, multa sanatate la amandoua, refacere rapida!
narcisa
vikinga spune:
Symaco felicitari! Sa va traisca printesa! Sa fie mincacioasa si sa doarma bine nopatea si te asteptam cu drag sa ne povestesti. Si bininteles fara poze nu te primim:)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
helbi spune:
Paste fericit celor care sarbatoresc azi!
Narcisa, La multi ani cu multe bucurii si tot ce-ti doresti! Aceeasi urare pt toti cei care azi sarbatoresc Floriile!
Symaco, sa-ti traiaca fetita si sa va aduca numai bucirii! Carla-Rebecca, bun venit, mult asanatate si noroc in viata!
We placut si..fara ploaie (ca la noi asa e)
Porumbita spune:
Symaco sa iti traiasca fetita!!
la multi ani tuturor celor care au "Flori" in familie sau printre prieteni si Frohe Ostern pt cele care azi sarbatoresc Pastele!!
bozo spune:
Fetelor, aveti vreuna idee cum se spune in germana Dreptul proprietatii intelectuale??
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
copiloi spune:
quote:
Originally posted by bozo
Fetelor, aveti vreuna idee cum se spune in germana Dreptul proprietatii intelectuale??
Laura si Tudor (29.09.2004)
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
geistiges Eigentumsrecht
Alina
tinatache spune:
ce de printese pe aici! mai faceti si baieti ca n-avem cu cien ne marita fetele:))
sym, sa-ti traiasca printesita si sa veti parte cu totii numai de bucurii!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
mamica dulce spune:
Symaco,felicitari!!!!multa sanatate si numai bucurii cu Carla-rebecca!
te asteptam pe forum cu poze si povestea nasterii!!
voi ce ati facut weekend-ul asta?ati avut vreme buna?
noi am fost la soacra-mea la Bodensee,cu doua halte la sigrid26 ,la stuttgart dar...ce vreme infecta,nu va imaginati.
Prognoza pe saptamana asta nu trece de 16 grade si nu pot sa cred ca o sa-mi mai imbrac copilul in tricou anul asta
ce planuri aveti de Pastele ortodox?de 1 mai?
in legatura cu gradinitele,este cineva aici pe forum care a schimbat o gradinita?sau o scoala? care au fost motivele voastre? a mers bine?`eu am termin acum la 2 la o gradi,ma gandesc foarte serios sa-l mut pe marc din toamna de aici de unde e acum.
Din pacate acum am avantajul extraordinar ca gradinitza e gard in gard cu curtea mea,il vad de pe balcon,si practic pot sa-l dau peste gard dimineata -celelalte doua la care am posibilitatea sa-l mut sunt mai departe,una in in oras -si trebuie sa schimb 2 busuri,una in satul vecin,dar fara mijloc de transport,si cam departe de mers pe jos,macar o jumate de ora de pas alert.
Si eu intarzai si la asta de peste gard asa ca sunt intr-o mare dilema din punctul asta de vedere.
ok,va tin la curent.
va pup si o zi frumoasa foc!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.