Probleme mari cu PM si adresa mail

Probleme mari cu PM si adresa mail | Autor: Crinutz

Link direct la acest mesaj

Buna,

am mai scris despre problema asta si sper sa ma ajute cineva. Eu nu imi pot accesa PM-ul si nici nu pot vedea adresa de mail a unui membru. Stiu pasii pe care trebuie sa ii fac. Daca dau pe "mesaje private", acolo in menu, imi arata ca se incarca apoi nimik - imi apare pagina pricipala de forum. La fel si daca dau click pe PM-ul unui membru. Apoi m-am gandit ca nici eu nu am activat Pm si totusi am primit mail de la membrii. Ok. Zis si facut. Dau sa caut adresa de mail. Nu merge!!!! daca dau click pe persoana respectiva imi zice ca trebuie sa fiu inregistrata ca sa pot afla adresa. Pai eu sunt inregistrata ca altfel n-as putea sa scriu aici. imi vine sa ca am si eu nevoie sa mai dau Pm-uri.

Rog din suflet moderatorii sa ma ajute cumva. Mi s-a spus intr-un alt mesaj ca ar fi din cauza ca am firewall pe calculator si de-aia nu merg toate astea. Care ar fi solutia atunci, in afara de a scoate acest firewall ca nu pot. E bun la virusi.

Daca incerc sa imi pun poze si alte minuni....ma enervez groaznic.
va rog un sfat avizat.
merci!

Crinutz codita de maimutz

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

-Pm il activezi singura. Te duci in partea de jos a paginii principale a forumului www.desprecopii.com/forum si acolo este o casuta "Inbox". Clic pe ea, de acolo clic pe "optiuni" si bifezi prima casuta "activeaza mesajele private". Deocamdata se pare ca este o eroare si nu pot fi accesate mesajele private din meniul din stanga, o varianta este prin casuta "inbox" cum ziceam mai sus. Normal daca nu ai activat pm nici nu poti primi pe langa ca nu poti transmite dar mi s-a intamplat si mie totusi sa pot transmite mesaj la cineva care nu avea activat pm..de ce, ma depaseste:))..cred ca forumul are inteligenta proprie:))

-Ca sa trimiti unui membru un email (nici accesarea membrilor vad ca nu merge din meniul din stanga) incearca sa tastezi manual in browser http://www.desprecopii.com/forum/members.asp acolo cauti membrul si ii trimiti email.

-Cu albumul de poze, admin a zis ca o sa faca modificari si pana atunci se pare ca nu e functionabila optiunea de incarcare a pozelor, incearca cu altii yahoo, webshots care mai sunt.

Nu stiu de ce sunt atatea erori ciudate, unele apar si dispar ca aia ca nu poti posta un mesaj decat logat desi tu stii ca esti logat:))) sau cea cu "accesul restrictionat". Admin a zis ca o sa schimbe formatul forumului in viitor, pana atunci rabdare si tutun (sau dulciuri) si ne descurcam cum putem

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Multumesc pt sfat dar sa stii ca tot nu merge. Caut de innebunesc casuta de INBOX dar nu o gasesc. Ah, imi vine sa ma dau cu capu' de calculator . la mine nu apare acea casuta.

Imi cer scuze pt subiectul MESAJ pt mamica dulce de la femina intim. Nu stiu cum sa o contactez altfel din mom ce mie nu imi merge pm. Nu era de fapt un mesaj personal, in el scria de ce am nevoie de la ea. N-am stiut ca nu e voie. Scuze!!!

O sa mai incerc poate va merge in final.

Crinutz codita de maimutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Vezi sa fii logata cand cauti casuta Inbox, altfel nu se vede. Logata, apasa la meniul din stanga pe primul buton "toate forumurile", inbox-ul este dupa ce se termina lista forumurilor, intre lista forumurilor si lista membrilor activi.

Oana_B

Mergi la inceput