Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Dana_Lucia, din Olanda numai de bine!!! bravo! Eu zic sa mai faci copilasi ca ai matrita buna!!! Felicitari pentru ta-ta!!!
Jadi si Raluca, voi lucrati pe schimburi!!!
Ioana, nu stiu cum e cu galbenusul, dar e bine cum ti-a zis Ruxandra!
vrei tu sa-ti simplifici munca cat de mult posibil dar nu-ti merge!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Laura, eu nu cred ca pot veni, asa ca aveti loc in masina! Daca totusi vin, sun ca sa va depistez prin parc, imi bag nr. in agenda! Daca poate Ruxandra sa te ia pe tine, e OK!
Sotul nu e in Bucuresti, soacra vine maine cu avionul la pranz, e mai incurcata!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Doruletz, despre marul copt m-am gasit eu sa-ti explic, eu care n-am facut niciodata: se baga marul in cuptor si se aprinde focul si el acolo se inmoaie si se zbarceste si se face ca un piureut din el; sau la microunde se inveleste marul in staniol si se lasa acolo cateva minute pana se inmoaie si iese piureutul! Zic si eu! Dar sa vina fetele mai pricepute!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Laura, daca e mai mult loc la Ruxandra, si preferi asa, nu ma supar....doar sa ne spui.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Fetelor, eu am un opel vectra, are portbagajul maricel. Pe caruciorul in care evolueaza Ana l-am vazut si incape langa al meu, pe al Laurei nu-l stiu. Asa ca hotarati-va pana maine.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

nu, nu puneti folie la cuptorul cu microunde ca face poc

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La Multi ani sarbatoritilor de astazi!
Mai pe la 14 e ok.
Daca venim mai tarziu va sunam si ne gasim noi. Bianca, mai da-mi un PM cu nr. tau de tel., te rog.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Fetelor chiar e fain ca va intalniti. eu ca sunt mai noua pe aici...mi se pare super ok! Bravo voua!
Poate ma alatur si eu in viitor...

Fetelor de curiozitate, are ceva daca la 5, 3 luni il asez in scaunelul de la masuta? Ca e destul de batos! Sta binein fund sprijinit!
FELICITARI PENTRU TATA!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Si ca sa nu las puiul nelaudat pe topic, referitor la "tata" rostit de alberto al danei lucia, darius al meu plange cu vorbe adica:maaa, mamamamama, amamaaa...cam asa ceva. Haios, nu?

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Multumim mult, Ioana, Miflore pentru ca ne-ati felicitat, dragute ca de obicei!.
Miflore cit despre "matrita" chiar daca e buna nu ma mai incumet ca am "tras" destul nascind prematur asa cum stiti deja si pe deasupra sunt si destul de batrina (peste 38!!!!!)
Plimbare placuta azi la toata lumea, acum iesim si noi ca si aici e soare!
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput