Superpacientele visatoare si gravidute - Dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

neata fetelor. Sper sa aveti o zi buna.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

si eu fetele!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna, azi ma duc la medic sa -mi prescrie tratament ce trebuie sa-l urmez.
Va multumesc pentru incurajari.
Liana azi am citit din urma si ce vad ca tu esti ocupata ai ora de dirigentie cu clamydia. Multa bafta sa ai rezultate si sa te asculte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Madana, stiu ce sentimente de frustrare incerci, si eu am trecut prin ele asta vara... nu-mi venea sa cred... dar asta e, trebuie sa existe o solutie si pentru asta ! Deci capul sus, da ?
Sotul tau cum are spermograma (mobilitatea, mai ales) ?

Am vorbit cu Anuskka(o fata de la alt subiect), care are aceeasi problema, si se pare ca de vina este si PH-ul vaginal (ea il avea 5, iar sotul 8, si diferenta e prea mare, pentru compatibilitate am inteles ca trebuie sa fie valori apropiate !)
Eu am tot intrebat, dar nu am descoperit pana acum unde pot sa-mi determin PH-ul vaginal (nici Moisa nu a stiut sa-mi zica). Stiu doar ca sotul meu are 7,5 (i-au zis la spermograma).

Deci cauzele TPC-ului negativ sunt fie spermograma mai proasta, fie glera prea acida. Solutiile ar fi tratament naturist (pentru aciditate), dar pentru asta trebuie mai intai determinata (nici eu nu stiu cum ) sau inseminari.

Amely, de endometrioame nu am auzit nici eu, poate de condiloame... Era bine sa o intrebi chiar pe Dr. Badea, sau pe Dr. T (la telefon), poate te lamureau ei direct, sa nu mai cauti 1000 de ani pe net. Insa eu cred ca n-are nici o legatura cu endometrioza ! Acuma sa nu te vad ca intri iar in panica, ca nu's ce-ti fac !

Teo, iti multumesc mult pentru recomandare, poate ma programez si eu la o consultatie. Rau nu cred ca imi face inainte de FIV, nu ?

Tabi, la tine care mai e situatia ?

Va pe toate !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, sunt bucuroasa... Se pare ca cineva acolo sus m-a auzit cum plangeam ca am ramas fara net la birou, si acum am din nou acces...deocamdata

Madana... ma gandesc sa nu fie si influentat rezultatul, prezenta colpitei. Moisa ce ti-a zis? hai te rog, nu dispera ca si daca ar fi asa, tot exista solutii, ISA etc... dar eu sper sa se fi inselat Moisa...

Rami, ba eu cred ca are mare legatura...endometriomul cu endometrioza Stii la ce concluzie am ajuns, dupa multe studii pe net si pe la dr-i, despre simptomele asta(dureri pelviene, sangerari intermenstruale, spotting pre-menstrual, dureri la CS etc...) plus ce mi-a zis d-na Badea de cele 2 mici endometrioame pe col? sa nu razi te rog... am ajuns de unde am plecat, adica ma gandesc ca s-ar putea sa am totusi endometrioza... daca n-ar fi intervenit sangerarile alea si problemele de col, as fi facut laparo luna asta. Acum as fi fost probabil deja operata. Dar nu-i nimic, n-au intrat zilele in sac. Intre timp voi face si tratamentul naturist, nu cred ca are cum sa afecteze in rau, nu?

Am fost azi la IDS si mi-au recoltat pt. tipajul viral... luni dupa amiaza am rezultatul. Danotino ma intreba daca nu mi-e frica sa fac tipajul si mai ales sa aflu ca au depistat vreo tulpina de virus oncogen... Da, mi-e frica si de asta, dar trebuie facut. Cred ca e mai bine sa stiu, ca sa am mai multa grija in viitor...in fond, cum iti asterni (la "tinerete") asa dormi...mai tarziu, nu?

Maine dimineata sotul m-a mai programat la un dr., Doru Herghelegiu... I s-a pus pata ca e super bun. O fi, dar eu nu mai vroiam nici un dr. ca am inceput sa o iau razna deja, cine stie ce imi mai zice si asta? Sincer, abia astept sa scap si de ziua de maine, sa imi mai vad si de ale mele, ca am inceput deja sa am alergie la masa ginecologica...numai cand o vad...ma zbarlesc toata.... Plus ca luna asta am ratat-o, desi d-na Badea zicea ca putem sa incercam pt. bebe, nu am putut, cu atatea programari si recoltari, ca era interzis prestatul cu 2-3 zile inainte

Vb. mai tarziu! pe toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

rami sotul are o spermograma ce 160 mil/ml la limite cuprinse intre 20-120 mil. din care 45% sunt rapid progresori. Deci este fericitul posesor al unei polispermi. Deci chiar f potent. PH-ul lui e de 7.5. Eu nu stiu ce PH am.

AmelyD-na dr. mi-a spus ca nu crede ca colpita sa fie motivul pentru un TPC "cat se poate de negativ".

Daca sa spunem ca o diferenta mare intre PH-ul meu si cel al lui barbat'miu atunci, ma intreb, este vreun tratament de urmat?

Oricum am hotarat sa fac tratamentul pt. colpita si apoi sa refac TPC-ul. Eventual il pun pe al meu sa repete spermograma. Dar sa le iau putin mai usor pt. ca in ultimul timp m-am dus la dr. zilnic (vineri, luni, marti) si mai rau mi-am facut.

Va pup pe toate. Sunt la fel de optimista ca inainte, numai ca tocmai am intepat intr-un maracine. Voi ati fost bandajul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor!
sper ca ati avut o zi buna!
eu azi am fost la homeopat, mi-a dat alt tratament, pentru o luna de data asta. mi-a zis sa nu iau in nici un caz ACO si sa fac tratament naturist, ca sigur acele chisturi erau foliculi nesparti :)).
m-am oprit la Biserica Sf Stelian, care era deschisa, parca ma astepta pe mine. am o colega care imi spune de 1000 de ani sa ma duc acolo. ea mi-a zis ca atunci cand a fost la aceasta biserica sa se roage a ramas insarcinata si fetita ei s-a nascut de Sf Stelian. m-a apucat plansul cand am intrat, nu mai era nimeni...v-am zis parca ma astepta pe mine.
madana, m-ai pus pe ganduri, mie mi-a gasit candida si m-a intrebat, cum credeam eu ca o sa raman gravida cu secretia aia, gigeii pe unde mai treceau. asa ca, ne tratam si apoi facem bebe. da? asa ramane!
amely, hmmm vorbesti despre mine?
cred ca ai realizat de ce am spus asta... la cate ai facut in ultimul timp, puteai sa mai amani analiza asta. te-am intrebat daca mai poti, daca nu ti-e frica pentru ca stii ca daca cauti gasesti ceva. esti o curajoasa! ma bucur ca te duci maine la herghelegiu. sper sa te incurajeze si sa-ti spuna sa stai linistita. sa ne tii la curent. cat despre naturiste, fa-le ca te vor ajuta.
liana, sigur ai scapat de dra chlamidia! afurisita cum esti...s-a simtit amenintata.
ioana, hai fuguta la alta listuta! trage-ne dupa tine!
ramy, thea, bety, slavmih !!
va doresc o seara placuta!

danotino

Mergi la inceput

danotino asa facem draga mea. O sa vezi, o sa fim si cu siguranta ca o sa fim anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA SEARA FETELOR!
Ce mai faceti?
Eu sunt in a 29 a zi aCM-ului,
deci prima zi de intarziere,
maine fac betaHCG sa vedem
daca e bebe sau nu. Sunt la
a doua inseminare si indiferent
de rezultat eu nu ma las batuta,
sunt o tauroaica convinsa.

DONATINO, THEA_M, LIANA30 multumescpt. incurajari,
pupici la toate

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Danotino scump. Ma bucur ca ti-a dat tratament homeopat in loc de ACO, sunt sigura ca se va rezolva totul si chistul va disparea... Cu HPV-ul, eu stiam de ce m-ai intrebat tu asta, am inteles din prima, si iti dau dreptate... Dar, cu orice risc, am zis sa le fac pe toate odata si sa scap, decat sa ma tot intreb: o fi rau, n-o fi rau...
Fetelor, vin de la Herghelegiu. Sunt si mai buimaca... Mi-a facut doar eco transvaginala, ce-i drept tridimensional, mi-a zis ca totul pare ok, nu se vad nici tesut inflamatoriu/alte tumori. Am ovulat pe dreapta luna asta (in sfarsit!) DAR, pe ovarul stang am un chist de 2,3 cm. (folicul chistic persistent, cum l-a numit el) De aici durerile de care ma tot plang, asta este parerea lui... Cat despre sangerari, nu mi-a putut spune nimic, a zis sa mai vin o data in preajma mentruatiei, ca sa vada mai bine despre ce e vorba.
Acum se pare deci ca sunt probleme pe mai multe planuri:
1. chistul ovarian de care tb. sa scap cumva
2. "endometrioamele" de pe col despre care nimeni nu-mi spune mai nimic, decat ca ar tb. cauterizate (am inteles ca endometioza cervicala este un fenomen ff rar)
3. rezultatul la PAP in urma caruia ar tb. sa fac tratament cu spalaturi si ovule (o sa-l fac pe cel naturist dat de Vasile Popa, poate scap si de chist)
4. problema laparoscopiei: o mai fac sau n-o mai fac?

Iar v-am innebunit credeti-ma, ca si eu mai am putin si o iau razna... AM AJUNS SA-MI FIE FRICA DE DR-I!!! de fapt nu de ei, ci de ce zic ei!
Da-mi Doamne, destula putere de intelegere si mai ales, rabdare!

Ioana, iti tin pumnii sa fie luna asta cea cu noroc! Poate de ziua ta o sa fii deja o -duta fericita!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput