Superpacientele visatoare si gravidute - Dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si io si io...
frantzuzoaicooo io sunt in a cata zi??????pai nu mai stiu ca nu ma intereseaza..acu tratam clamidyyleee
da io la tine tot tin pumniii!!!!
betycoooo

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna fetelor, va multumesc pentru incurajari. Este dureros cand iti doresti ceva cu disperare si nu poti sa reusesti sau apar noi piedici in rezolvarea problemei. Sper sa imi revin si sa lupt .
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amely, ma bucur ca totul e bine, asta e, ai facut o cheltuiala, dar macar te-ai linistit. Nu strica din cand in cand sa mai faci niste analize. Mai nasol e ca te-ai ingrijorat tu, de n-ai dormit nici noaptea...
Eu zic ca naturistele nu iti fac rau oricum, e bine sa le ai in casa, sunt folositoare pentru mai multe chestii. In locul tau as avea incredere in Dr. Badea, am inteles ca e avizata in domeniu...
Asa ca acum... cuvantul-cheie e :laparo. O faci sau o mai amani ? Orice ai face, eu te sustin !

Madana, te asteptam cu rezultatul TPC-lui.

Adelamaria, nu esti cuminte deloc ! Cu minim 48 ore inainte de orice analiza ginecologica n-ai voie sa prestezi sau sa faci irigatii interne etc.

Ioanatugs, am pumnii stransi pentru tine !

Liana, succes in lupta cu dra. Clamidia Spune-i ca nu ne place de ea, sa nu ne mai viziteze !

Amely, Teo, Bety (bafta multa luni !!!), Tabi, Danotino si toate fetele, va

rami

Mergi la inceput

Slavmih, stiu cum e sa apara mereu o piedica, dar n-avem ce face, mergem mai departe ! Nu ne dam noi batute asa usor, nu ?
Te si curaj !

rami

Mergi la inceput

slavmih auziii la ea!!!!
"sper sa imi revin" fatoooooo nu acceptam vorbeleee astea,,,,hai da mana la olteanca ca'i zdahoana si te tine bine...nu'ti mai da drumuuu

rami in fiecare dimineatza am ore de dirigentie cu ea..adeca cu clamydia..ii explic..codul bunelor maniere...apaiii io nu'sh cat intelege ea...da voi vedea peste vreo cateva zile

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Eu si Liana, incepem sa vorbim cu noi, adica cu organsimul nostru...eu cu ovulele, ea cu chlamydia...fata draga, da' da-i un sut in mai pe romaeste si spune-i "hai, lasa-ma!"
Cred o luam pe campurile patriei!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Liana, esti mortala ! Deci nici tu nu esti in toate mintile capului ! Olteanca de-a mea !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Pupici cu lipici pentru toate fetele!
vesti bune! Gata, am scapat de ureaplasma! Sa treaca sarbatorile de Pasti si ma apuc de treaba. Va pup dule pe toate si sa auzim numai vesti bune.

Mergi la inceput

bravoooooooo MRL ma bucur!!!!! ma bucur!!!
multa bafta!!!
multaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Liana - tu urmezi la scapat de belele!
MRL -

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput