Poti sa comanzi in Romania de pe Ebay?
Raspunsuri
silvi_2005 spune:
Hello, din cate stiu eu nu, site-uri asemanatoare in Romania ar fi okazii.ro, se liciteaza produse scoase la vanzare de diverse persoane. Cam atat iti pot spune, sper sa iti fie de folos.
Silvi
lilanda spune:
Sofia, din cite stiu io, poti comanda si din Romania, daca ai un card bancar cu care poti face plati pe Internet. (acum vreo trei ani, cind eram prin Romania, a trebuit sa fac o cerere speciala la banca pentru a valida cardul bancar pe care-l avem, pe Internet!!)p
Problema cu ebay-ul e (sint): transportul si taxele vamale. Desi un produs ti se pare ieftin sa-l achizitionezi la licitatie pe e-bay, el devine scump de-a binelea cind ti se adauga transportul si, eventual vama romaneasca!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
off topic
ce frumoasa s-a facut Nuka! mai treci pe la scandinavi iubita:) pup la voi.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
vikinga spune:
Pai daca nu intri pe filiera scandinava Hai acolo ca e locul tau inca liber pus deoparte. Tot mai vin scandinavele pe acasa si daca nu e mare transportul sigur primesti ajutor. uite simbata a plecat mama de la mine, daca ai fi avut ceva de pe ebayul nemtesc de ajutam cu placere.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
sofia_misicu spune:
Multumesc mult si pentru informatii si pentru invitatie. Ebay-ul e mai mult un magazin cu multe bomboane colorate care desi nu imi plac in mod special, ma hipnotizeaza. Nu vreau nimic special, dar mai intru din cand in cand si mai vad un ipod cu 127 $ si parca il vad pe jos in strada si nu il ridic, cam asa ma simt.
Multumesc mult vikinga si Sabina! Pe la scandinavi intru des. Citesc cu interes discutiile de oameni mari si revin pe planeta mea... Va pup pe toti!
Sofia si Nuka 02.11.2005