Racusori, la apel! (12)
Raspunsuri - Pagina 4
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by monagan
Mooooamaaaaa, ce de luuumeeeee!!!!!!!!!!!!! ce-mi place ca ai reusit Mirela sa le mobilizezi pe fete. Asa fetelor, haideti la o barfa mica. Wow, parca vad ce o sa iasa aici. Chef de chef.
No pai io (asa ca-n ardeal)sint de acord cu tot ceea ce ati spus fetelor, numai cu un singur lucru NU.
Adika cu anul nasterii. Va rog frumos la mine sa nu-l treceti, ca mi-e rusine de ce varsta am.OK? OK? OK?
la poze o pun si eu p-aia cu parul scurt, dar promit ca pun altele proaspete.
Bine ati revenit fetelor racoaicelor!!!!!!
Mirela, am intrebat-o pe mama la ce ora m-am nascut si si-a amintit exact.
Ionella...uite www.zodii.ro/index.php?unde=ascendent" target="_blank">ascendent
Azi am avut o zi grea, dar maine am de dat un interviu. Sa-mi tineti pumnii, ca am de gand sa-mi gasesc si al 2-lea job. Dar va spun eu cum a fost.
Gata racoaicelor clestoaselor, va doresc o noapte linistita si fara cosmaruri.
Menna.......esti figura mare.
MG
bafta, mona! ititin pumnii! Si... multumesc!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
MirelaV spune:
buna dimineata. ma rog..daca la ora 10:35 imi permiteti sa mai dau cu buna dimineata.
io-s acasa (era si timpul), ma pregatesc sa fac curat (asta daca nu ma razgandesc intre timp) si sa fac baita si sa ma fac frumoasa k azi am bilete la spectacol (in caz k ati uitat)
asa...acum e 10:53..si scriu a 2-a parte de mesaj k avusei treaba
vedeti k la prima pagina la listuta, am sa pun adresa cu albumul racusorilor (adika noi) si asteptam in continuare pozele voastre. acolo va avea fiecare cate un album, si voi face si un album comun cand se vor strange mai multe pozici
hai k va pupacesc. vb later
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72407" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
Buna dragelor
Azi e 1 aprilie ,deci nu uitati sa va felicitati barbatii
Eu si Mire ne-am intalnit azi si ne-am propus sa ne schimbam look-ul total.Pe deseara va promit sa revenim cu poze cu look-ul nostru final
Va fi o surpriza pt toata lumea, deci stati pe'aproape
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
monagan spune:
hello racoaice.
Multumesc ca mi-ati tinut pumnii, dar n-a iesit ninik, ca mai tre sa dau un "extemporal" cu patroana, ca azi am dat numai cu fii-su. Nu-i ninik, mai dam unul, ca deh nu-i pe bani.
N-am inteles, cum adika v-ati intalnit? da Menna, iar esti la Bucuresti???????? Mai, mai, cele 2 M&M......da chiar ca ma faceti curioasa.
Poate n-am priceput eu ce trebe, ca nu mi-am luat azi doza de lecitina.
Dar am totusi o intrebare ptr. fetele cele noi, sau mai bine spus cele care au reaparut si ma bucur ca sintem mai multe: Unde ati stat ascunse pana acum? hi?
Si inca o intrebare. Mai facem lista ????
P.S.
Oare ce o fi cu mine azi ca pun atatea intrebari?
Pana si finalul l-am terminat tot cu o intrebare.
monagan spune:
n-am terminat
Menna,ce sa-mi felicit barbatul!!!!!!!!! salut felicitare(ar vrea el), i-am tras o pacaleala ........pe cinste.
si iar un P.S.
sa nu intelegeti altceva.....
Menna spune:
Mona draga
Eu si cu mire ne-am intalnit dinnou si tb sa va spun ca ne-am pus in cap sa ne schimbam look-ul.Adica si eu si ea ne-am vopsit !
Am ales ca doua sore cuminti care se 'ubesc muult sa impartim vopseaua soreste,caci bugetul a fost de austeritate si na ... ne-am descurcat cum am putut.
Acum stam amandoua cu prosoapele in cap si asteptam sa ne vina hair stylistu' sa ne aranjeze iar mai apoi ne tragem chip k sa ne vedeti si voi cat suntem de belissime
Cat despre felicitat barbatii,cum de nu stii draga Mona ?!
Azi 1 aprilie e ziua barbatilor!!! Motivul pt care a fost desemnata aceasta zii a lor, este pentru simplu fapt ca ei s-au nascut dintr-o gluma
Vaaaaaaaaaaaaai o sa ma acuze careva de misoginism
Glumesc dragelor, bine inteles
Deci,Mona ce pacaleala i-ai tras sotiorului ?!
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
monagan spune:
No, asa deci. Tre sa ma luati incet, mai pe ocolite ca eu sint mai batrana si ma prind greu.
Ce pacaleala??? Pai i-am zis ca-l asteapta un prieten in fata garajului si e urgent!!!! Asta era la 7 dimineata. Sa-l fi vazut ce rapid a fugit pe scari..........da ce rapid s-a si imbracat.
Saracii de ei, ce usor poti sa-i pacalesti.Iupyyyyy
Astept sa va vad fetele.
Menna spune:
Si iaca'ta MINUNEA !!!
Mire cu NOUL LOOK !!!!
MENNA cu NOUL LOOK !!!!
Ps: Mire a plecat deja la spectacol k sa faca victime
Menna
paula2003 spune:
Multumesc de instiintare... Mai am un bb pe 3 ianuarie 2006 si am ascendent in scorpion.
Eu nu prea am timp sa mai umblu pe net, sa citesc peste tot si de aceea va multumesc ca v-ati adus aminte si de mine. Fetita mea este foarte bine, merge singura, se ridica si pleaca la drum, vorbeste mai mult si mai bine si il iubeste foarte mult pe Paul. Si Paul o iubeste si se uita dupa ea prin casa, o lasa sa se joace cu el si se pupa...
Paula cu Paul & Alexandra
july_g spune:
Hello, hello fetele! Ce de lumeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Bine ati venit si revenit!
Menna, nu te intalnesti si cu mine sa ne facem brunete? I-am promis cuiva ca ma fac bruneta si vreua sa vad ce catastrofa va iesi!
Mona, mi se facuse dor de tine! Hai ca tinem pumnii in continuare!
Mire,
Geo, pe unde umbli?
Cookie, si tie!
Dragele mele, sa nu ma da-ti disparuta saptamana viitoare. Voi avea un program si mai incarcat saptamana viitoare. Plus ca mi s-a modificat programul de la 8.30 la 17.30. Imi vine sa mor de ciuda. dar asta e! O sa fiu gospodina de Week-end!
Hai va pup si ne mai auzim!