Racusori, la apel! (12)
Raspunsuri - Pagina 2
anasebe spune:
'Neata fetele!
Asa cum am promis, dimineata la cafea si la tigara. Singura problema este ca bb nu doarme si ca vine bunica in vizita asa ca la un moment dat voi disparea.
Voi, ce faceti?
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
dananita spune:
Dananita, 07/07/1977 racushor cu ascendent in balanta, sot gemeni cu ascendent in rac.
Cred ca am ceva poze recente la semnatura
Va pup! pe curand!
Dana & Alexandru
POZE cu DANA
ramonaa spune:
Buna dimineata! Intru repede sa fac prezenta. Revin mai tarziu pentru ca acum am mult de lucru.
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
Caprioara spune:
Prezent si eu!
Racusor cu ascendent in berbec. Sotul Sagetator, nu stiu ascendent...
Copilul capricorn cu ascendent in fecioara.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Danna spune:
Mirela, multumesc pentru mesaj.
Sunt nascuta pe 12.07.1968, ascendent in balanta. Sotul capricorn cu ascendent in rac.
Intru zilnic pe DC, insa in ultima vreme din lipsa de timp nu prea scriu.
Daca e posibil puteti sa ma pastrati pe listuta.
Poze recente am la semnatura.
Pdelia spune:
M-am nascut in 1972 si am ascendentul in balanta .
Nu prea stiu ce e cu chestia cu ascendentul , ce inseamna ?!
anasebe spune:
I-am calculat ascendentul lui fii-miu: este capricorn cu ascendent in fecioara. Fecioarele astea sunt cam tipicare, din cate stiu eu. Sper sa nu-mi scoata fii-miu peri albi (prea curand).
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
Menna spune:
Buna ziua la toata lumea!
Hop si eu dau cu batzu' la condica
Azi de dimi am avut intalnire la cafesito cu avocatelu' firmei si am ajuns la birou pe la 11:30 cu nervii capsa ...iute mi-am aprins o caci nu mai rezistam siiii m-am apucat de hartogarii, ca deh ma asteptau in straturi pe birou
Acu' dupa ce v-am citit pe toate, am avut deosebita placere sa obs ca munca sorei M a dat roade,prin urmare iubita mea Mire sunt f f f f MANDRA de tine
Azi,cum mi-am cerut voie sa vin la birou numai dupa intalnirea cu avocatelu' ,am profitat si am mai dormit in plus cu vreo ora juma' siii mai bine era daca nu o lungeam in pat ,ca in intervalul 8:00-9:00 am avut un vis f urat, care m-a marcat si nici nu vreau sa-mi mai amintesc de el. Atata ma rog, sa nu fie nici un semn prevestitor
Fetele deja ma apuca dracii cand ma gandesc ca saptamana viitoare iarasi merg la targ, nu de alta, dar iarasi acumulez oboseala pt o luna de zile.Pentru mine personal e f stresant,dar pt firma e de bun augur acest eveniment, insa tre' sa fac dinnou compromisuri, ca doar intruchipez o bucatica din firma in care lucrez si tb sa tragem fiecare
Azo ,acu sa va iau pe toate la rand :
July nu tb sa te rusinezi,adevarul e ca esti o scumpa si chiar daca esti tot roscatica, noi tot vrem sa ne spalam retina cu tine
Mona scumpo,altfel?
Cookie , merci pt sustinere
Geo care mai e viata ta alaturi de soacra? Ti-a mai pregatit ceva bun bun ?!
Lucia iarasi absenteaza si zau ca nu o iert numa daca vine cu o reteta buna de papi
Aniast - absenteaza nemotivat
Bine ati revenit printre noi Caprioara,Dananita,Vicky,Adda,Iren,Gabriela si Axia. la tot
Axia eu insomniile le rezolv rapid cu o infuzie de ceai de tei si musetel cu miere, baut cu ora inainte de ora de culcare, iar mai apoi ma intind in pat si astept sa-si faca efectul Ca sa-ti iasa figura, tb sa alungi toate gandurile negative care-ti dau tarcoale
Gabriela sunt placut surprinsa sa te gasesc aici printre noi, pt ca presimt eu ca ne vom intelege f bine pe viitor Nici n-am fost atenta ca esti si tu in listuta noastra de vip-uri
Asa cum ti-am promis, azi iti trimit un coletel cu toate cele necesare ,apropos de ce am vb noi (pe un ton mai oficial ) sapt asta
Ana, Ramona pt voi ca v-ati integrat de minune
Ma intorc la lucru, caci tensiunea deja'mi dah tarcoale sa se ridice incet ,dah sigur
Ne auzim deseara
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
Menna spune:
Pdelia si tie si bine ai revenit.
Me a culpa ca nu te-am salutat o data cu fetele in postarea anterioara, insa eu cand ma apuc sa scriu e ora 13:00 (ex) si ocupandu-ma si de altele intre timp, se face 13:30 cand ma trezesc ca ar cam fi cazul sa lansez si eu scrisoarea
Si uite asa se intampla ca pana scriu eu, mai apar 5 postari
Ps: Ascendentul este important de stiut,cica, pt ca se spune ca dupa varsta de 30 de ani incepi sa iei din caracteristicile zodiei in care ai ascendentul, respectiv daca acum esti calma si calculata si ai ascendentul intr-o zodie f energica si impulsiva,s-ar putea sa incepi sa reactionezi asemeni,adik atitudinea si comportamentul tau sa se modifice putin fata de ceea ce esti acum k zodie...sau invers
Tu fiind din '72 tb sa stii mai bine daca ai obs vreo schimbare dupa pragul de ani
Ptiu, ce fraza luna ...sper sa fii retinut ceva
Eu asa stiu, dar daca cineva stie mai bine decat mine, ii permit sa ma contrazica
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
ionella3003 spune:
buna, dragelor!
felicitari, mirela, pt. initiativa! sunt si eu pe aici, cu toate ca nu prea mai apuc sa postez din cauza c-am reinceput serviciul...
sper sa ma reprimiti in club si promit ca voi incerca sa fiu un pic mai activa!
va salut pe toate si va doresc un wee excelent!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA